Visst händer det saker i Sverige

En koppling till nyligen publicerad artikel efter Rapports kvällssändning. Visst händer det mer spännande saker i Sverige än att finna ett ord för kvinnors onani.

Bara i lilla Nyköping har detta skett i helgen.

Lördag: Personal i central butik hotades av man. Källa: SN

Lördag: Man försökte snatta alkohol på Systembolaget och uppträdde hotfullt. Källa: SN

Lördag: Anlagd bilbrand i ett av stadens mångkulturella områden. Källa: SN

Söndag: Bilbrand i norra Nyköping (en ny benämning på stadens andra mångkulturella område). Källa: SN

Söndag: Kvartersbutik rånades med yxa och eventuell pistol. Källa: SN

Detta hände under ett dygn i lilla Nyköping, så kom igen SVT. Nog finns det mer intressanta händelser att rapportera om från Sverige än ord för kvinnors onani.

6 thoughts on “Visst händer det saker i Sverige

  1. Invandring är brottslighet. Alltså är vi ett slags Colombia, med Gudfadern Reinfeldt som enväldigt styr sitt maffiavälde. Där han ger invandrarna gangsterfrikort i kriminalitetens namn.

  2. Skulle lagt mig för länge sedan, just före nedstängning av datorn kom jag på att Julia Caesar kanske hade skrivit en ny krönika, ja se det har hon/han. Det blev en känslosam stund, en lång stund när stilla tårar rann nerför kinderna, en krönika i ord och bilder så sann att det gör ont. Det onda är ändå en källa till kraft då man vet att man inte är ensam. Tack till JC och nu blir det godnatt/morgon.http://snaphanen.dk/2013/05/18/sondagskronika-vi-bytte-vara-liv/

  3. Hej Petterssons blog Kolla upp vad som hänt i Storfors under helgen det verkar som dom bofasta tagit saken i egna händer (NWT) nya wermlandstidningen!!!

  4. Läste det där om ”norra nyköping” med o tänkte va fan är det för nytt namn på Brandkärr 😀 SN slutar aldrig förvåna..

Kommentera