Egyptiska forskare: 40 miljoner muslimer lever på socialbidrag i väst

80 % av de 50 miljoner muslimerna i väst lever på bidrag, de vägrar att arbeta säger experten på islam och muslimer den egyptiske forskaren Ali Abd al-Aal på Mayadeen TV i Libanon. Programmet diskuterar muslimernas brist på att bidra till de västerländska samhällen som de bor i och dess sociala system. Även den höga brottsligheten, den höga andelen muslimska välfärdsbedrägerier och muslimernas ekonomiska brott tas upp. 

Muslimerna kommer som flyktingar eller illegala invandrare och bryter ned rikedomen i väst i sådan utsträckning att det är ett hot mot säkerheten och finansiella stabiliteten i väst.

Välfärdsstandarden i EU är baserat på inkomstnivån för arbetstagare och levnadskostnaderna i EU. Välfärdssystemen är inte avsedda som utländskt bistånd eller för massinvandring till Europa, men välfärden är en magnet som drar till sig tiotals miljoner med nya icke-europeiska invandrare till Europa.

Om det krävs ett lägsta belopp för att leva i Europa på 120 000 per år och 40 miljoner muslimer lever på socialbidrag, så här kostnaden svindlande 5 200 miljarder kronor årligen endast för de muslimska invandrarna. Detta belopp kan dubblas om vi räknar med alla andra icke-europeiska invandrare som lever på socialbidrag och lägger till kostnaden för brottslighet och sociala problem massinvandringen som orsakar.

De flesta inser att detta inte fungerar i längden men nästan ingen har en plan för hur man ska stoppa fortsatt massinvandring eller vad man ska göra med dem som redan är här.

19 thoughts on “Egyptiska forskare: 40 miljoner muslimer lever på socialbidrag i väst

 1. Hur det än ligger till med siffrorna så har de ju verkligen sina trogna och lydiga supportrar i västvärlden.
  Erdogan, mannen som känner demografins makt uppmanar sina folktrupper i Europa att skaffa så många barn som möjligt för att på sikt få makten.
  Det är bl.a den mannen och hans trupper våra pk-hjon i alla politiska kulörer stöttar.
  Det är deras intressen man slåss för.
  Deras maktsträvan och planer.

 2. hur räknar du egentligen? Det ger ju ingen tungd till det du skriver när du inte ens verkar kunna enkel huvudräkning eller åtminstone använda en vanlig miniräknare
  4,800,000,000,000 inte 5,200 miljarder enligt dina siffror

 3. Har gått i tankar att säga upp mitt Svenska medlemskap och söka politisk asyl till något annat land, För rättsväsendet i Svergie fungerar inte som det ska, statliga instanser gör vist aldrig fel har jag upp täkt, har stridigt med rättsväsendet till högsta dom stollen och förlorat .Varför kan myndigheterna inte erkänna när de gjort ett fel.Så nu blir jag tvungen att gå vidare vilket tar säkert 23år till av mitt liv som misshandlats av rättsväsendet .Vart vill de driva mig ,många har tagit sitt liv för de har inte orkat att strida med myndigheterna och rättsväsendet ,skam den som ger sig inte jag i alla fall.

  • Du är inte ensam, jag vet inte om jag vill stanna i det här idiot landet till pension.
   Det känns inte så lockande att bli gammal i ett muslimskt land med höga skatter och laglöshet.

  • Glömde skriva, det handlar om den ICKE västliga invandringens kostnader i Norge.

 4. Jimmy hela rapporten kan användas som valaffich skulle inte förvåna mig om inte (SD) får igen majoritet i nästa val!!!

 5. Undrar hur den siffran kanske är det 1 milj i Sverige det blir många milijarder som vi skulle kunna använda till skola omsorg och framför allt pensionärerna sjukvården

 6. Det är intressant att notera att man får inte ta reda på om det verkligen stämmer det muslimen säger. Sålunda är det fritt för alla att tro på det, för hans påstående är minst lika sant som motsatsen.

  • Stefan K:
   Ärdet kanske dessa 40 miljoner,som Lööf såååå gärna vill importera till Sverige ??

 7. Det hjälper inte längre vem som säger vad, västvärlden har målat in sig i det bekanta hörnet. Önskar verkligen att dessa ”hatare” av sin egen kultur får stå till svars för sitt enorma brott snarast.

Kommentera