Muslimsk tacksamhet

Den amerikanska välfärdssystemet  har betalat ut mer än $ 100.000 i skattefinansierade sociala förmåner till den  muslimska familjen som bröderna som bombade Boston Marathon tillhör. Dessa så kallade ”asylsökande” flög fram och tillbaka till det land från vilket de hävdade att behöva politisk asyl. Och sönerna var fortfarande försörjda av det Amerikanska välfärdssystemet den dagen de mördade 3 personer och invalidiserade och skadade upp mot 180 personer.

Boston social

 

13 thoughts on “Muslimsk tacksamhet

  1. Till islamskinfo: Förstår att du har problem med västvärlden, det har den här förvirrade liberalen i USA också hon byter ut islam mot en tryck-kokare, vilken stolle.

  2. […] annorlunda sätt att visa sin tacksamhet på till dom länder som står för deras försörjning, i detta fallet USA. I Sverige får ta del av tacksamheten genom att bl a utsättas för rån, mord, […]

  3. Det är inte en fråga OM det smäller i Sverige, det är bara en fråga NÄR. Och nu är ju lyckan fullständig när kommuner skall tvingas att ta emot dessa vuxna män som kallar sig ”barn”. Vad har ni fått för reaktioner på det? Folk jag har pratat med är så in i h-vete förbannade över denna idiotiska bidragsturism som pågår här. Kan det bli värre? När är gränsen nådd?

    • Ja du. Tänk själv.pratade idag med en helt nya flykting från syrien. Visst . Han kostar tusenlappar i början. Men troligen högst i 1-2 år. Sedan beräknas han jobba som specialistläkare. Visst kan han kosta tiotals kronor fram till dess. Men en svensk nybliven specialistläkare har kostar många miljoner. Så det du kallar för kostnad är egentligen något som kommer att vändas till storvinst för samhället.

Kommentera