Flyktingar hotar med att svälta sig till döds

Norrbottenkuriren och andra media rapporterar okritiskt om de flyktingar som påstår att de är från Afghanistan.

”Jag kämpar för ett bra liv, studerar här för en bättre framtid och det skulle vara svårt att flytta. Nu ska de skicka hela familjen tillbaka till Afghanistan. Det känns orättvist eftersom det dör 10.000 människor varje dag i landet” så säger Aslam Hakimi som hotas av utvisning.

10 000 döda om dagen blir 3 650 000 döda om året…Pettersson säger att Aslam blåljuger och gör han det om en sådan sak så vad säger att han överhuvudtaget är från Afghanistan, det finns andra länder där de talar samma språk.

Mer hos Merit Wager

 

6 thoughts on “Flyktingar hotar med att svälta sig till döds

    • om dett nu är 10 000 som lämna in brickan varje dag , är ju Afganistan problemt löst inom kort, vi kan ju behålla ett par och ställa ut i Parken Zoo.

  1. Konstigt att de kan ligga där på madrasser, de har ju varit här i 7 år, har de inga jobb att sköta?

    • Konkuransen som husväggsstötta är hård nu i dagens mångkulturella Sverige och allah…förlåt, alla får inte dessa eftertraktade arbeten längre, därför ligger dom på…madrasser…
      MVH
      Janne

    • Det är ju till madrassas de dras för att slippa vanlig skola. Boko Haram är ju en framgångsrik rörelse i dessa länder där de tror att någon gud gör allt för dem. Tänk om de kristna i Nigeria kunde få vapen och vapenträning. Då skulle ganska snart Boko Haram vara en rörelse i fritt fall och som allah musslimer då ropa efter FN:s hjälp, när de inte längre kan göra som dom vill. Vad som behöver göras, är bara att skjuta fler musslimer varje dag än de som föds. Efter ett tag kommer sedan musslimerna att även dö för att det finns för många munnar att mätta och alltför få som kan arbeta. Prova det konceptet, ni som plågas under muslimsk träldom.

Kommentera