Islamisterna Omar & Helena med flera

Bilden från bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den 18 juni 2010 visar ankomsten av regeringens medlemmar samt svenska och utländska hedersgäster till Riksdagens Festföreställning i Konserthuset.

Omar Mustafa och Helena Benaouda

Omar & Helena

Minns ni förresten Mahmoud Aldebe som inför förra riksdagsvalet försökte bli riksdagskandidat för Centerpartiet. Mahmoud hade bland annat föreslagit sharialagar i Sverige, ledande centerpartister blev fruktansvärt upprörda och Aldebe tvingades dra sig tillbaka.

Nu tycks alla spärrar ha släppt för väljare och makt, först hos moderaterna som lät Abdizirak  Waberi ta en riksdagsplats trots hans uttalanden om kvinnans ställning och sharialagar. Nu har en tvättäkta islamist, Omar Mustafa som som är ordförande i en organisation, Islamska Förbundet, som är en del av muslimska brödraskapet tillåtits ta plats i ledningen för Sveriges största parti – socialdemokraterna.

Evin Baksi, socialdemokrat skriver i Newsmill   ”Det är också sedan länge känt att islamisterna arbetar hårt för att infiltrera de politiska partierna och därmed få en plattform att driva sin politik ifrån. Strategin har varit framgångsrik. Omar Mustafa är inte den förste islamist som får en ledande position inom ett politiskt parti. Ett annat exempel är Abdiresak Waberi som är riksdagsledamot för moderaterna. I programmet ”Slaget om muslimerna” var han tydlig med att han ville leva i ett land där sharialagar styr. Men jag tycker ändå att Waberi är hederlig som har sökt sig till det parti som står närmast hans egna konservativa värderingar och kanske är det i detta fall även lättare att förstå att han kan accepteras av övriga partimedlemmar.

Däremot är det obegripligt hur socialdemokrater med ideal om jämställdhet och en med klar uppfattning om maktordningen kan omfamna en person som Omar Mustafa. Att de tydligen låter sig duperas av deras vackra tal och leenden. Men vi som har muslimsk bakgrund vet vad som döljer sig bakom deras leenden…

Carin Jämtin, med vilken rätt släpper du in människor vars värderingar strider mot allt vad vi socialdemokrater står för?”

Pettersson, som är en stolt islamofob, undrar också med vilken rätt socialdemokrater och andra släpper in dessa medeltida mörkermän i vårt samhälle…

5 thoughts on “Islamisterna Omar & Helena med flera

  1. Eftersom Waberi sägs vara Mustafas läromästare funderar jag också över partitillhörigheten på dessa två – M och S? Är de inte motpoler? Men det kanske är en gardering inför framtiden. De infiltrerar båda sidor så i valet nästa år vinner de i alla fall.

  2. Det är snart bara Somaliademokrater ca30% vi får ju för guts skull att resten av dom riktiga svenskarna 70% som byggt upp landet men som nu håller på att raseras.Hoppas att efter valet 2014 att vi kan hyra in stora transportflyg. Och sända hem alla MUSLIMER utan Svenskt medborgarskap då måste dom försörja sig själva utan bidrag hoppas att dom svälter ihjäl tror att vi får ett humaniterare samhälle med ärliga medborgare!

Kommentera