Zigenarkung knivhuggen i Oslo


Det var René «Roma» Karoli och hans son som knivhöggs i en bingohall på Torshov i Oslo på måndagskvällen. Det pågår blodiga uppgörelser i Oslos zigenarvärld, minst två personer är knivhuggna och fyra gripna.

Vid akuten i Oslo där de två zigenare vårdades försökte en grupp arga romer ta sig in, polisen stängde då akuten och bevakade under kvällen. Egentligen är väl inte detta så märkligt, det för svenska förhållandet märkliga är att polisen och media namnger de inblandade och skriver att det är en uppgörelse mellan zigenarfamiljerna Karoli och Jansen.

Dessutom använder media rubriker som ”Blodige sigøyneroppgjør i Oslo”, Pettersson tycker det känns uppfriskande jämfört med den unkna instängda PK-pressen…

zigenare1 VG.no    Oslo.by


2 responses to “Zigenarkung knivhuggen i Oslo

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: