17 thoughts on “Påsk

 1. Jag får väl tacka från oss alla sju för de fina orden, men utan er och de mer tysta läsarna vore vi ingenting. Glad Påsk på er och fira försiktigt.

 2. GLAD PÅSK, och må dess pånyttfödande ljus lysa över alla, på denna fina inspirerande, äggande blogg. Mot sommarens hetta, med eller utan kvast.

  Ett stort livgivande pip till er alla, på universums bästa blogg i landet.

  Piiiiiiip. 🙂

 3. Kan bara konstatera kan vi stoppa den MUSLISKA invationen i vårat land i sverige som innfödd svensk och (skattebetalare) tror att dett är för sent om Fredrik skall ta hit alla muslimer och negrer från nord afrika.Fredrik har du glömt alla svenska pensionerer som har arbetat upp detta landet.kanske långt före innan du var född Fredrik!

 4. Tony:
  Tror inte det är så många av dessa som läser Petterssons.Inser att du menar EXPO,och liknande lakajer och landsförrädare…
  Därför vill jag tillfoga min GLAD PÅSK-hälsning,att GLAD endast gäller Sverigevänner !!
  M.a.o alla JUDAS-figurer i 7-klövern,är uteslutna !

  • Jo jag tror faktiskt att det är många av dem
   som läser på Bloggar som denna, det kan man
   se på till exempel På Avpixlat, som är kopplat
   till Media kreeper, att det är 100 tals besök
   om dagen, så dom vet om att dom är
   avskydda, men utåt i andra sammanhang låtsas
   dom inte om SD.

 5. GLAD PÅSK! Obs gäller ej till alla som medvetet
  bidrager till landets förstörelse.

 6. Glad Påsk !
  Puss och kram till alla som håller i denna fantastiskt inspirerande blogg och till alla oss som blir engagerade och skriver av hjärtans lust och ibland ilska.

 7. Med fjädrar i håret och rosor på kind önskar jag GLAD PÅSK till alla på Petterssons. Stort tack för att ni håller min adrenalinnivå på topp!

 8. Undrar hur länge vi ska få ha påsken ifred ? Detta är ju en kristen högtid och allt kristet ska ju bort till förmån för det islamska.

 9. En G L A D P Å S K tillönskar jag också er alla,som dagligen sliter med era redaktionella,och aktuella inlägg på Petterssons blogg..
  Allt för att rädda våra barnbarns framtid !

  • Eftersom jag är lite lat så nöjer jag mig med att till fullo instämma med LÅM. Glad Påsk o ge inte upp!

Kommentera