Stäng

Blonda och blåögda

Pettersson 1965Vi har alla hört migrationsminister Tobias Billströms ord om att det inte är blonda och blåögda som gömmer illegala invandrare. Ni vet sådana som media kallar papperslösa fast de har papper på att de ska lämna landet efter att ha fått sin sak prövat i flera instanser alternativt att de tagit sig in i landet utan att fråga om lov.

Nu har det gott så långt så att sakfrågan glömts bort, det är orden ”blonda och blåögda” som väcker anstöt och media jagar Billström med blåslampa utan en tanke på att diskutera vilka det är som gömmer och hjälper de illegala.

Det har alltså blivit ett skällsord att beskriva ”blonda och blåögda” för att det finns människor som är mörkhåriga och brunögda. Snacka om att förtrycka en av världens minoriteter – kineser, indier, afrikaner alla är de fler än de blonda och blåögda men att beskriva eller försvara denna lilla utrotningshotade minoritet går inte trots allt prat om mångfald och att Sverige ska vara en plats för alla.

Efter att ha hört statsministern på Rapport idag så är nog Billströms dagar som migrationsminister räknade för att han sa sanningen och då nämnde ”blonda och blåögda”

Nåväl, år 1965 var denne blonde, blåögde yngling som vanligt ute i markerna och letade rariteter utan en tanke på att han själv en dag skulle tillhöra de hotades skara och utan att nämna för många detaljer så är det några kilo sedan och det blonda håret är idag betydligt glesare…

9 reaktioner på “Blonda och blåögda

 1. Olli:
  Pettersson har förstått att nyttja de ”genetiskt värdefulla svenskarna”på ett journalistiskt riktigt sätt.Precis som vargkramarna i Färilla,nyttjar de ”finsk-ryska ungdjuren” för sin sak !!

 2. Pettersson tronar nu själv överst på vår officiella topplista i statistiken. Till den har de flesta, nämligen läsarna och även de som kommenterar inte behörighet. Pettersson håller visst på att bygga upp en personkult av i princip samma slag som ledarna av den Nordkoreanska folkrepubliken gör med sina idoler med namnet Kim il jong. Jag varnar här för att när vår ärorika ledare Pettersson själv har tagit över platsen på vår viktigaste lista, den med de Populäraste inläggen, som finns i högra kolumnen på Bloggen, så kommer den platsen att för evigt vara vikt för den Petterssonska personkulten. Då mina vänner, hotar jag med att lägga upp ett ungdomsfoto på mig själv, endast för att jag personligen gillar konkurrens och mångfald i maktens boningar, och därmed ta upp kampen om vems personkult, som här ska odlas.
  Vänligen
  Olli

  1. Olli : Jag smyger in på tå lite försiktigt, var lyckligt omedveten om vad som utspelar sig bakom ridån. En blogg som denna med mångfald av artiklar från seriöst till skämt, lokalt och internationellt, bättre kan man inte önska. Vad som sägs om ett lyckat äktenskap är, att parterna kompletterar varandra.

 3. Men så har ju också allt sunt förnuft lämnat invandrings-
  politiken för länge sedan , dom hysteriska idioterna hos
  media och sjuklövern ser spöken vart dom vänder sig.
  En åtgärd mot hysterin är kanske att skicka ut varsin tub
  av försvarets camouflage salva till alla helvita journalister
  på tidningsredaktioner så att dom åtminstone själva hade
  föregått med gott exempel, så att dom inte gick omkring
  med den idag förhatliga vita färgen i facet!

 4. Det är dom som anklagar andra för rasism som är rasister, eftersom de utpekar en grupp som utpekande, genom att ha fördommar om deras utsägelse som rasism, genom att stämpla denna grupp, som inte faller de anklagande i smaken. Galet, och kan inte vara något annat än rasism.

  I denna grupp ingår nu Tobias Billström som offer, för denna vidriga kulturmarxistiska och reinfeldska rasism.

 5. Förstår inte varför man skall idka klappjakt på Billström. Det han säger är
  sant. Här ser vi hur infekterad diskussionen är när det gäller invandring. Å andra sidan kan vi inte vara Norra Europas största socialbyrå. Någon måste betala, och det blir de svagaste grupperna i samhället

 6. Och var det inte landsfadern själv som skakade om Pk-isterna för en tid sen med att beskriva vilka som inte var drabbade av arbetslösheten? Medelåders svenskar mitt i livet… eller något liknande.

  Fy att påstå att vi bär det tunga lasset och andra sitter med bak på kälken och glider med.

 7. En siffra som jag läst någonstans och som verkar riktig:

  Vid tiden för 2:a världskriget var 50% av världens fertila kvinnor vita.
  Idag, ca 70 år senare är samma siffra 5%.
  Så nog är vi utrotningshotade, och det går som synes fort…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: