Ny jätterazzia i Danmark

DANMARK. Under torsdagsförmiddagen gjorde polisen i Köpenhamn en ny razzia mot stadens kriminella gäng. Sexton personer greps och vapen togs i beslag. Polisen vill att gängen ska märka av att samhället inte tänker acceptera deras brottslighet. Över hundra poliser slog till under torsdagen. Vid lunchtid hade sexton personer gripits.

Dessutom beslagtog polisen två kulsprutepistoler, två andra pistoler och ammunition. Den här gången ingriper polisen mot gäng i tre områden: 40 adresser kollas i Skovlunde, Høje Gladsaxe och Værebro i nordvästra Storköpenhamn. Även denna gång samarbetar olika polisstyrkor med den danska skattemyndigheten.

Ekstrabladet.dk talar om ingripande mot män som sålt hasch genom fönstret, iförda skottsäkra västar. Tidningen gör också kopplingar till ett skottdåd i Köpenhamn på onsdagen, då en man skadades mycket allvarligt.

Under tisdagen gjordes en liknande razzia, då femton personer greps vid tillslag mot  ett fyrtiotal adresser i och kring Köpenhamn. Köpenhamnspolisen har sedan årsskiftet infört områden där de utan vidare kan visitera allmänheten. På så sätt har 23 skjutvapen beslagtagits. Men gängen har fortsatt beskjuta varandra, i flera fall med dödlig utgång.

-Pettersson har lånat ovanstående artikel från ljugmedia som glömmer tala om vilka det är som ligger bakom. Jyllandsposten och Berlingske med flera skriver om rövargänget ”Loyal to Familia” som skapar fruktan på gatorna i Köpenhamn, vilka det är får ni gissa er till genom nedastående bild rubrik…

LTF-band

5 thoughts on “Ny jätterazzia i Danmark

 1. Jag fattar inte va danskarna håller på med. Vi har lagar och vi har polis. LTF är en gjeng skitungar. Klarar inte danskar att stoppa en gjeng skitungar?? Va i helvete… Alla vet var dom är, alla vet va dom håller på med. Och danskarna klarar inte att stoppa dom?? Jag blir så ledsen av Skandinavisk vekhet, fega och veka jävlar som inte klarar av någon ting. Dom låter en gjeng skitungar i ålderen 14-25 gjöra som dom vill. Det är er en skam.

 2. Ja om Pettersson hade kunnat plocka fram vilken
  form av uppgörelse, och när den har träffats mellan
  sjuklöverns politiker och hela Mediebranschens företrädare,
  om hela detta vansinniga projekt!
  Det är svårt att tro att så många högt uppsatta personer
  drabbats av kollektiv hjärnsläppa samtidigt, därför är det
  uppenbart att stora beslut fattats över huvudet på
  Nationens folk, och den som kan luska fram bevis på att
  sådana sammankomster ägt rum gör en mycket stor
  samhällsinsats!

  • Tony, någonstans på bloggen finns om denna uppgörelse men jag minns inte var och när och med över 11 000 inlägg är det inte så lätt att hitta…

 3. Tack Pettersson för att Du orkar ta fram fakta, som ljugmedia försöker undanhålla för oss…

Kommentera