Kommunen köpte strippklubb för 3,1 miljoner

Straxt innan jul 2012 köpte Jönköpings kommun en fastighet för 3,1 miljon. I fastigheten fanns en strippklubb.

Kommunalråden var glada över förvärvet. – Vi vet inte vad vi ska göra med huset. Det viktiga för oss är att vi får förvärva fastigheten och att vi kan se till att verksamheten som bedrivs där försvinner härifrån, sade kommunalrådet Ann-Mari Nilsson (C).

– Vi har köpt fastigheten, verksamheten kommer att försvinna, sade kommunalrådet Mats Green (M) och fortsatte: – Det är klart nu och avtalet är underskrivet.

Nåväl, vad kommunalråden än säger så är det enda som försvunnit 3,1 miljoner för Jönköpings skattebetalare för strippklubben öppnade den 21 februari på annan plats i Jönköping.

-Pettersson vill inte lägga sig i strippklubbars vara eller inte vara, nakna kvinnor är trots allt lagligt men lite svårare borde det vara att lura av en kommun flera miljoner men kommunalråden tillhör säkert dem som påstår att det inte går att sänka skatterna…

strippklubb

Jnytt

 

6 thoughts on “Kommunen köpte strippklubb för 3,1 miljoner

 1. Samma visa i Norrköping med en MC klubb (Top Side numera HA)
  Kommunen köpte byggnaden i Åby straxt utanför Norrköping för 2 miljoner (tror jag) Klubben flyttade in till staden, 500 m från Polishuset! 😉

 2. Hade vi haft mer av USAmerikansk kommundemokrati så hade detta slöseri nog varit omöjligt. Se en insändare på Avpixlat från signaturen Ban71
  ”I en sann demokrati kan folket stoppa galna kommuninköp…”
  Vi har en Ankeborgsdemokrati!

 3. Och vad är problemet med en strippklubb egentligen i relation till all annan skit som förekommer i ljusskygga lokaler? Svartklubbar, källarmoskeér oändligt med somaliska och andra invandrarklubbar utan insyn men kostar miljoner i bidrag.

  Jag betvivlar stripporna bekostas av svenska skattebetalare förutom när diverse Björnar Rosengren villar bort sig till dylika.

  • Sexklubb i Smålands Jerusalem !!
   Inte konstigt att KD sjunker som en sten i välaropinionen,när synden nu drabbat deras innre centra.
   För inte är det väl så djäv-igt,att kommunen även står för inträdet till de skäggiga arab-barnens stora glädje…

Kommentera