125 thoughts on “Palestinierna har redan en egen stat

 1. Att du inte förstår det kan du inte hjälpa. Du är troligen född dum.
  Det är väl ingen mening att jag talar om för dig att Sverige inte är någon liten isolerad ö ute i någon Ocean, utan har sitt läge bland andra nationer, där Israel har en stor betydelse för att hindra islamismens utbredning i världen. Samma gäller Bashad Assad i Syrien, men där är det troligen så illa ställt att han förmodligen är galen. Om detta beror på hans vurm för kommunismen och dess beskyddare, eller bara rent vansinne vet jag tyvärr inte.

 2. Vilka organ gäller det Ali, ingen vill väl gå omkring med reservdelar från en palestinier, det är alldeles för farligt. Man kan ju bli lika tokig som den som har dött har blivit. Har du läst Aftonlögnen av den hale och slemmige Rolf Helin. Det enda som är sant i den tidningen, brukar vanligtvis vara priset. När man som värst var igång och ljög om Israel, så var det någon på kulturavdelningen, underavdelning porr och samlag, som trodde att man kunde ta kroppsdelar till organdonation ute vid fronten på ett primitivt fältsjukhus, och efter så lång tid att organen redan börjat sin förruttnelseprocess. Aftonhoran vet, att om en stor landsomfattande tidning skriver om något, så finns det alltid folk som okritiskt anser att tidningen har rätt. Dessa personer går också efter orationella uppgifter gärna vinklade med journalisternas egen politiska uppfattning och då spelar det ingen roll hur många experter som säger att detta inte stämmer,det går inte att göra så här vid organtransplantationer av mycket enkla skäl. Organen måste hållas nedfrusna i en saltlösning vid en särskild temperatur, en mycket kunnig läkare måste ha tagit tillvara på organet ifråga, för att det inte ska bli skadat och få lov att kasseras. Ja så är det och snart nog börjar organet att ruttna. Så var det med alla dessa historier om organstölder. Israel skickade alla lik de hittade, israeler som araber för att obduceras, så att dödsorsaken kunde fastställas och vem som skjutit vem. Det sker särskilt nattetid en massa felskjutningar, som gör att israel skjuter israel och arab skjuter arab. Det har betydelse när man räknar antalet skjutna och vem som har skjutit. Det är förklaringen till varför de är lite provisoriskt hopsydda. Det kan ju finnas skadade som har större nytta av kirurgi än vad de döda har.

  • Orein. Det är typiskt dig. Omogen o använder fula barnsliga ord så fort någon kritiserar terroristen israel. Det som aftonbladet har skrivit om organstölderna stämde ju o erkändes i efterhand av sionistiska läkare.Lägg gärna till Rabbinerna i USA som tjänat miljarder på detta och som åkt fast. På Youtube kan du hitta massor. Men du förnekar systematiskt utan att hålla dig till någon sanning. Olli. Du är bara pinsam som sitter och försvarar sådana brottslingar.

   När ska du skärpa dig?

   • Ali det börjar bli tjatigt att höra ditt ältande om palestina nu, det är dags för er araber att släppa detta och försöka utvecklas och börja leva i nutiden. Vi svenskar springer inte runt och surar över att inte Norge är vårt längre, och danskarna har släppt alla anspråk på skåne, halland och bohuslän. Ert tjat om Israel är bara löjligt!

   • Lilla Freja. Svenskarna lever i Fred med sina grannar eftersom vi har riktigt humana grannar här i Sverige. Varje Svensk lever i fred på hemmaplan. Därför tjafsar man inte om Norge just nu.

    Men vi Palestinier är fortfarande inte befriade från isreals sjuka beteende. En Palestinier som Bor i Gaza hindras av israel att besöka sin bror, son eller annan släkting som bor i Jerusalem. Detta sjuka problem har vi ju inte i Sverige. Norge kommer inte heller och river svenska hus med regelbundenhet.

    När ska ni på denna sjuka blogg få in lite vett och lite logik i era huvuden?

   • Är det någon som behöver skärpa sig är det du. Var har du dina bevis. Hörsägner som du tror på. Givetvis en som tror på gudar och djävular och pedofilprofeter står inte särskilt högt på förtroendelistan. Det ska du ha klart för dig, att såna personer finns dedt fullt av på varenda dårhus, så du hamnar nog där du också. Och där hör såna som du hemma.

   • Olli. Skäms du över isreals sjuka beteende så mycket att du döljer sanningen?
    Har du inte läst denna artikel?

    http://www.aftonbladet.se/kultur/article15780859.ab

    Har du inte sett hur amerikanska FBI griper Rabbiner som sålt Organ ?

    Eller ljuger du bara för oss. Jag vet att det är obehagligt just nu o att du inte vill att normala svenskar ska ta reda på sådana grymheter.

    Olli. Det går inte att dölja era pinsamheter hur länge som helst.

    Gud har lovat oss att ni kommer att få Khizj. Som i princip betyder att ni kommer att skämmas inför världen när era dolda handlingar avslöjas. Så det kommer att komma fler avslöjanden som världen inte känner till.
    Den dagen den sorgen.

   • Nej sanningen skäms jag inte ett dugg för, men de fabler du tror på och det som Aftonbladets journalist inte kunnat sälja till någon på 17 år och som av Norges största Expert på området anses som en tidningsanka, skulle jag faktiskt skämmas för att ha haft tillit till. Dessutom är det kulturredaktionen under kommunisten Åsa Lindeborg som har köpt den 17 år gamla storyn.

    För så här är det, att det behövs ett team på 50 man för att fixa reservdelar från en människa, och en person som blivit skjuten, är alltför skadad att duga för att ta organ av. Aftonlögnen är Sveriges värsta skandalblaska. Men den går snart i KK.

    Donald Boström hade tidigare erbjudit artikeln åt Dagens Nyheter, som refuserade den. Fem av sex stora kulturredaktioner i Sverige uppger att de skulle ha refuserat artikeln på grund av att den anses grunda sig på spekulationer och rykten.[6] Aftonbladet publicerade den dock utan ändringar efter grundlig diskussion. Åsa Linderborg, tidningens kulturredaktör, sade att Aftonbladet ställer sig bakom kravet på en internationell utredning.[7] Boström uppger att han väntat i 17 år på att få artikeln publicerad.[8] PFLP tog fasta på anklagelsen och påstod att man sedan 1980-talet misstänkt den israeliska armén för att stjäla organ från barn i Gaza som tagits in för vård på isaeliska sjukhus.[9]

    En svensk överläkare med erfarenhet från transplanationsoperationer ifrågasatte efter publiceringen av artikeln att det skulle vara praktiskt möjligt att använda organ från en person som blivit skjuten. Överläkaren kommenterade att organen från en person som skjutits till döds i strid knappast var lämpliga för transplantation och att snitten på bilden av den avlidna palestinern stämde överens med ett sedvanligt obduktionssnitt.[10] Dock framgår i Broströms artikel att mannen inte var död när han lämnade platsen. Doktor Arnt Jakobsen, Norges främste expert på organtransplantationer, stämplar historien som en nyhetsanka. Han förklarar att organtransplantationer är komplicerade och involverar upp till ett femtiotal personer, vilket gör det mycket svårt att dölja. Det är en helt annan sak än när levande, samtyckande personer illegalt donerar organ. Att Ghanan skulle ha kunnat berövas organ finner Jakobsen osannolikt, då han var så svårt skadad att hjärta, lever och njurar måste ha tagit skada.

   • Jag har tyvärr skrivit sanningen, och den står längst ner. Du har ju bara läst rubriken, eftersom du annars har fått se Aftonhoran backa för den övertygande fakta de fått från medicinskt utbildade. En dum ekonom som du Ali, fattar nada om läkarvetenskapen och så också kommunister på kulturredaktionen i AH.

   • Det finns mycket material om just detta med organstölder. Om man söker i index på sidan så finns det spaltmeter att läsa om smutskampanjen. Sedan introducerar sig sidan på ett klokt och intelligent sätt, berättar varför man finns och vad man hoppas vinna framöver. Öppet och ärligt, med intelligenta medarbetare.
    http://palwatch.org/pages/faqs.aspx?#114

  • Varför har du sådana enorma problem med en demokrati som Israel ? Förövrigt den enda demokratin i området. Jag är inte insatt i krigen där och önskar fred, särskilt för Israels del, även du måste se att det är ett helvete att vara den enda demokratin. Om du inte uppskattar demokrati så ska du genast återvända till ditt folk i Palestina, skriver detta för att jag tänker på ditt bästa.

  • Du har aldrig njutit av apelsinerna från Haifa. Solvarma och plockade i goda vänners lag, på kibbutzen !

   • Lena. Nej tack till stöldgods. Det är förbjudet o oetiskt att köpa sånt. Israeler har snott marken från palestinska bönder o därmed är odlingarna att betrakta som stöldgods.

   • Ali: Trodde inte att araber hade något emot stöldgods? Ni har ju inga skrupler när det gäller att stjäla från svenskar, muslimska ungdomar älskar att sparka ner och råna pensionärer eller hota ungdomar och stjäla deras mobiltelefoner och hur många tolkar var det nu igen som behövs vid assistenshärvan? Runt 200 tror jag. Så palestinska ”bönder” skall nog inte komma och prata om stöldgods. Ta din flygande matta och åk hem Ali! Själv skall jag köpa ett par kilo saftiga, söta apelsiner från härliga Israel 🙂

  • Den enda som är pinsam och låg här är ju du Stjärtgossen. Be för helvete Freja om ursäkt, annars kan jag få för mig att åka till Malmö, för att göra stan lite bättre.

   • Vet hut Ali! De israeliska bönderna har köpt sin mark av araberna från slutet av 1800-talet till 1947. Därefter har dom betalat med blod i minst fem större krig, alla startade av olika arabiska allianser, där det värsta var Yom Kippur kriget i oktober 1973. Där hade ju araberna först framgångar genom att Israels viktigaste helg firades, och som vanligt fick så många soldater som möjligt permission. Det tog nästan en hel vecka innan Israels trupper mobliserats och flyttats ut i Sinaiöknen. Med så långt försprång hade Anwahr Saddat och hans stab trott att de skulle ha merparten av sina 850 000 soldater inne i Sinai. Men heroiskt motstånd av israelerna och usel planering från araberna, de mäktar som väl är inte tänka bättre än som de här gjorde, ledde till att araberna tappade sitt försprång.
    När väl israelerna var på plats, så tog det inte mer än en vecka att kasta ut de flesta araberna ur Sinaiöknen. De lyckades bara hålla sig kvar i sumpmarkerna uppe vid port Said, vilka Israel inte ens försökte att inta. Men nere vid Suez hade de stängt in och omringat egyptens andra armé som bestod av en kvarts miljon soldater. Därefter hade Ariel Sharon och Moshi Dayan påbörjat marschen mot Kairo ca 80 -100 km ökenväg, där de kunde köra sina tanks på bred front mot huvudstaden. Först då reagerade FN, en korrupt arabisk institution, och skrek efter eld upphör och vapenstillestånd. Så nog har man från israel fått betala dyrt för den mark man nu äger. Ni kan tryggt köpa israelisk frukt, i förvissning om att den är både laglig och god.Inte skulle de ens komma på idén att förgifta sånt de säljer, men skulle sånt gynna araberna, så skulle de inte tveka ett ögonblick.Trots att sånt slår blint och dödar den som råkat köpt just den frukten.

 3. Lena99:
  Du måste ha ett stort varmt hjärta,som kan bjuda Ali på en sådan sida.Detta med tanke på hur illa han uttrycker sig mot alla er kvinnor på bloggen..
  Men kanske mjuknar han nu när han får se dessa unga vackra Israeliskor.Vem vet kanske ses de i framtiden vid fronten,..fast då på olika sidor !

  • Lars jag tror att även det hårdaste hjärta och den mest svarta själ blir ödmjuk av något så vackert. Han blev glad och det är positivt.Tror att hans minglande här har en positiv inverkan på honom. Ingen blir opåverkad av så mycket humor och spontan kommunikation som vi har här, inte ens vår käre husmusseali48. Vi ger honom en kärvänlig kram !

   • Glömde skriva om han inte uppskattar vår fina gest så ger vi honom en praktspark i r*va.

   • Jo jag känner till den höga siffran. Inget som överreskar. Israel har ju brist på manliga soldater o har därför tagit in många manliga kvinnor i armen

   • Oj va ni avslöjar er sadistiska sida nu. O när ni pratar om demokrati är ni bara patetiska. Ni klarar inte av mina åskiter o vissa vill sparka mig o vissa av er vill inte ens se mina kommentarer genom avstängning från bloggen. Ni som är emot demokratin. Som ni själva säger så passar ni alltså inte i i samhället( läs era kommemarer nedan).

    På israel är vana vid att behandla journalister o demonstranter illa. De försöker också tysta ner svenska journalister som avslöjar deras grymheter. Tex avslöjandet av organstölderna.

   • Till islamskinfo : Det ska inte kallas ”manliga kvinnor”, det är demokrati att även kvinnor får vara med och försvara sitt land.
    Alla män och kvinnor har en manlig och en kvinnlig sida. Du kan vara säker på att även du har en kvinnlig sida och jag har en manlig. Du känner ju till att det finns män inom islam som väntar på att föda Mohammed, därav bär de byxor som är redo att fånga upp den lille innan han hamnar på backen.

 4. Mycket har skett i morgontimmarna i NRW/Tyskland.
  Två islamister greps sedan man från polisens sida,fått vetskap om ett förestående attentat mot PRO-Deutschland ledare…Strax innan de skulle genomföra sin mordplan, greps de båda,en arab och en tysk konvertit i närheten av ledarens hem..Det hela kunde avstyras tack vare den tyska säkerhetstjänsten BND.Enligt nyheterna skall detta gripande inte ha något gemensamt med den stora razzian att göra.

 5. Ali:
  Men nog måste det kännas,att leva i ett land eller en världsdel,som inte gillar dig ? Dessutom måste du ju inse,att ju mer ni söker bredda ut er radikala syn hos oss,ju mer kommer man att ogillaeller rent av hata er..Liksom skett i Tyskland idag,kommer ni inom en snart framtid även att jagas bort från Sverige.Ej hellre hos oss finns plats för uråldriga metoder och cermonier !!

  • Månsson. Det är ni som är hatade. Man kan lätt se em det är som är hatad i Sverige. Se på SDL ( sionistic devels league) . De tvingas samla folk från hela europa för att bli runt 100 pers på en demonstration mot muslimer. Av dessa är ett fåtal svenska.

   Men när det anordnas demonstrationer mot er ( rasister) kommer alltid tusentals svenskar.

   • Ali, menar du verkligen att du tror att svenskarna vill ha Islam i landet????? Wow du är ju dummare än lopporna på en hund. VEM vill ha odemokratiska terrorister omkring sig?

   • Ali 1948 eller som han också kallar sig islamsinfo skriver
    Klart att jag har en hög moral. När vi pratar moral så utgår vi från vad jag eller du har sagt / skrivit. O det som händer i syrien har jag redan sagt vad jag tycker om. Ingenstans i mina kommentarer kan du hitta någon omoral.

    Det säger en som i ett svar till en av våra kvinnliga kommentatorer har skrivit i en för övrigt knappt läsbar kommentar, bland det grövsta man kan ta till. Min moral gör att jag inte vill skriva det här, men du vet mycket väl vad vi menar med detta, eller ska vi fråga den drabbade.

   • EN. Med djävulens hjälp kommer ni kanske att växa lite. Men idagsläget är ni en misslyckade naziimitatörer som valt hitlermetoder. O detta 2013.

    Men rent konkret ser man bara ett fåtal israelSvenskar som bär en naziflagga med davidsstjärnan vid varje demonstration.

   • EM. Varför lockar era sionazistiska organisation SDL sions devels league bara till sig ett fåtal äkta svenskar i demonstrationer mot islam? O detta samtidigt som antirasistiska demonstrationer lockar till sig tiotusentals svenskar.

    Är inte det ett bevis på att det är just ni som inte omtyckta? Varför flyr ni denna fråga?

    En fråga till. Hur mycket betalar israellobbyn för att du ska komma till sionistmötet på möllan?

   • Det är ju Freja du gav ditt erbjudande till. Trodde du att hon skulle bli till sig av ett så vulgärt anbud. Du kan ju inte ha en enda frisk tanke i huvudet.

   • Du är sjuk olli. Jag har aldrig skrivit något sådant till freja o jag kan aldrig tänka mig sånt vidrigt.

    Dock är det tråkigt att någon av er skrivit det till freja i mitt namn. Jag är förvånad över att freja själv inte reagerat mer på det ni har skrivit till henne.

   • Till islamskinfo : Ett gott råd från en otrogen och jag ljuger inte hör inte till min kultur. Är det inte på tiden att du ber den du varit oförskämd mot – om ursäkt ?

   • Haha klart jag kan tacka Lena för att vara den enda på denna blogg med lite humor. Jag tror att detta hatgäng behöver lenas hjälp att komma ut från depressionen

   • Nu ber du Freja om ursäkt, annars ska jag sprida ut det senaste jag har hört om dig, att du bara är en stjärtpojke.

   • Ja, islamskinfo jag tycker om humor, du vet att ni muslimer har svårt för skämt , eftersom du är ett undantag som bekräftar regeln, du klarar vår humor eller hur ?Här har du hur en islamist är i mina ögon, ingen vacker syn.
    http://tundratabloids.com/2013/03/sporked-islamic-fundamentalist-imam-abu-hamza-to-be-fitted-with-new-appendage.html
    Förövrigt så håller jag fullständigt med Ollie, det var Freja du var oförskämd mot, visa oss alla att du ångrar det, be henne om ursäkt.

   • Lena. Nu skämtar du igen. Jag kan försäkra dig om att jag aldrig ber om ursäkt för något jag inte har gjort. Så ni kan vänta förgäves på min ursäkt.

 6. Ali, du är ganska naiv (läs intelligensbefriad) om du tror att det bara är nazister som vill slippa Islam. Alla människor som är för demokrati och jämlikhet mellan könen tar starkt avstånd från din sjuka ideologi. Om Islam vore det bästa för människor varför måste ni då hota med dödsstraff om man vill lämna pedofilideologin?

 7. Ali..
  Detta är ju dina närmsta vänner,som nu förbjudes i Tyskland!Vad är det ni Salafister/Sunniter/MB söker genomföra ?? Inse nu Ali,att era försök att Islamisera Europa kommer att misslyckas.Ni störtar enbart är själva, åter tillbaka till 600-talet !! Eller är det kanske det som ni strävar efter ?

 8. E X T R A !!
  Nu på morgonen har en stor razzia genomförts över hela Tyskland.Två av Salfisternas organistioner har i lag förbjudits,och polisen har genomsökt deras lokaler över hela landet.En mängd propagandamaterial har säkerställt,och flera personer har tagits i förvar.Man räknar med att 4.500 radikala Salfister uppehåller sig i landet.

  • Det fanns någonstans i nyhetsflödet igårkväll, illustrerat med en bild av ett av alla slagsmål mellan dessa gamla boxare och polisen. Att de skulle slå till redan inatt, kunde jag inte ens drömma om. I så fall hade ni redan i morse mötts av den bilden med den text som kunde hittas på Petterssons. Var går det att finna något nu. Kollade min historik för igår utan att hitta något, ska dock titta lite noggrannare. Det stod bland annat att det skulle bli förbjudet med gratisutdelning av koraner. Bra gjort Stenbock.

 9. Passa er, för nu är både Ali1948 och Islaminfo inne samtidigt. Två islamister på bloggen samtidigt, det verkar vara dags att gå i exil.

 10. Där det finns islam finns ingen moral. Där islam går in går vettet ut. Det har jag för länge sedan konstaterat och det stämmer in i minsta detalj.
  Hur tog du dig in i det land du tills igår aldrig hade besökt Ali. Det vore en bra början för dig för att förklara varför du helt plötsligt har lyckats komma in i det land du tills igår har sagt att du aldrig varit i, men en dag ska flytta till. Dina lögner blir mer och mer besynnerligare. Har vi kanske med en mytoman att göra. Hoppa du möjligen fallskärm? Nej visst ja, du är ju en feg islamist. Har du inte lärt dig, att ett fallskärmshopp om dagen, är bra för lilla magen. Upp och hoppa Ali, Jag ska själv packa fallskärmen åt dig, så jag vet att det blir rätt gjort. Om du har kommit in på västbanken på annat sätt, så har det väl varit olagligt. Men lagar skiter ju islamisterna i.

  • OlliRein / Orein som jag brukar kalla dig. Varför skulle det vara olagligt för mig att ta mig in i mitt egna hemland?
   Varför gick du upp i taket när du fick reda på det? Angår det dig? Och var kan du hitta en kommentar om att jag aldrig har varit i mitt hemland och i så fall när?

   O som jag alltid säger . Jag behöver aldrig ljuga för er på denna sionistblogg. Ni är för lätta att argumentera mot. Och ert sjuka sätt att tänka lyckas ni aldrig dölja.

   • Nej du kan ju inte dölja ditt psykopatiska tillstånd heller. Det vet väl alla om så här dags. Och har vetat länge.Det är dags att skicka dina fyra IP-adresser till SÄPO. Eller ska vi skicka dessa till Mossad kanske. Nej Säpo blir bäst eller CIA.

   • Det är en sån sak man kommer ihåg Ali, så det behövs inga bevis för mig åtminstone, men du kanske inte skulle ha ljugit så mycket som du har gjort, för nu har jag blivit riktigt förbannad Ali och jag är säker på att det är många andra som är det med. Jag har hört av dig från andra bloggare med.. Ingen har något gott att säga om dig.

   • Olli. Även om du minns rätt så kan saker o ting ändras. Som svensk medborgare kan jag försäkra dig om att det är lätt att komma in till mitt hemland.

    Olli. Unget konstigt med det du skriver. Dina själsfränder på hatbloggar gillar inte det jag säger eftersom de inte vill att en vanlig svensk ska läsa sådant. Och eftersom jag ägnar mig åt att påvisa era lögner. Jag förstår att det irriterar er

   • Jag vet att det finns mentala tillstånd när någon är flera olika personer, vem är du ? Du är förhoppningsvis inte ett mentalt tillstånd. (ali1948 eller islamskinfo samt några till.)

 11. Ali kan du vara snäll och sluta upprepa dig, jag är så innerligt trött på att höra dig bräka om ditt hat till Israel och USA. Vi delar INTE dina åsikter och ju mer du bräker desto mer anti-palestina blir jag.

  • Freja. Jag vet att ni hatar när jag eller någon annan förmedlar israelkritik. För ju mer vi diskuterar frågan desto mer skämmer ni ut er. Er omoral är väldigt påtaglig.

   O om du redan bevisat din omoral så förväntar jag mig inte att du ska visa din mänskliga sida.

   Freja. Dina åsikter är din privata angelägenhet som inte angår mig. Palestina kommer att befrias vare sig du vill det eller ej.

   • Och Palestina är DIN privata åsikt det är vi inte intresserade av här i Sverige. Någon här på bloggen som vet vilka varor som kommer från Israel så att vi kan köpa EXTRA mycket från Israel och stödja dem?

   • Som sagt. Skönt för oss att slippa en kund som är hatisk. Jag ska hjälpa dig. Köp Ariel tvättmedel. Bra att ha för fortsatt hjärntvätt här på denna skitblogg.

    Always bindor är också sionistisk. Stötta dem om du vill. Med dina pengar köper de vapen o startar nya krig som leder till nya flyktingströmmar. Vem vet. Du kanske får smaka på det själv någon gång.

   • Moral och det ska komma från en islamist. Du vet inget om moral. Titta på hur dina sunniapor och kusiner beter sig i Syrien. Är det moral kanske?

   • Klart att jag har en hög moral. När vi pratar moral så utgår vi från vad jag eller du har sagt / skrivit. O det som händer i syrien har jag redan sagt vad jag tycker om. Ingenstans i mina kommentarer kan du hitta någon omoral.

   • EM. Gå o lägg dig. Du vet inget om islam o du har aldrig läst koranen. O du lyckas aldrig komma med en vettig kommentar.

  • Förutom frukt och grönsaker av hög klass, är Israel ledande av viss teknologi och framgångsrika i medicinska frågor samt hjälpmedel inom medicin. http://www.menorah-sweden.com/artiklar/ekonomi03nr3s45.html

   Sedan skulle det vara intressant att veta på vilket område Palestina är känt som är till hjälp för omvärlden? Vad exporteras från Palestina som är efterfrågat av andra länder ?

   • Lena. Det har odlats fina odlingar långt innan israehell tvingades på oss på det mest odemokratiska sättet.

    Israeler får gärna plugga o tillverka men inte på min bekostnad.
    Palestinier överlag är väldigt högutbildade. Men eftersom många tvingats leva på flykt från israels terror registreras våra prestationer inte i Palestina utan i respektive mottagarland.

   • Utan Israels mjukvara för medicinteknisk utrustning, kommer människor att dö i onödan. Allt från barn med hjärtfel och upp till dem som behöver hjälp av strålknivar mot hjärncancer.
    Sedan är det mycket annan teknik, som man får som sidoeffekter på sin vapenindustri, där de inte kan förlita sig på någon annan, då man kan bli isolerad av araber. Men där har många uppfinningar kommit till. Bland annat en katalysator för förbränningsmotorer, som behöver mycket mindre ädelmetaller (Guld och Platina) som gör produkten lättare och billigare. Man är långt fram med elbilar och har prototyper för solfångare till bilar, och mycket elektronik och andra industriprodukter. Samt bra och billig utrustning för avsaltning av havsvatten, Dessutom har de hittat olja och gas i stora kvantiteter och bra kvalitet.En bojkott av israeliska varor, tenderar därför att vara skadligare för resten av världen, än för Israel. Det finns en film om detta, som jag ska plocka fram imorgon.

   • Ni på denna hatblogg är märkliga. Vår diskussion handlar inte om uppfinningar och om hur många välutbildade människor det finns. Både Palestinier och israeler har välutbildade människor. Skillnaden är främst att Palestinska proffs lever främst i exil. Även om de reser tillbaks så hittar de inga jobb.Bara för att sionisterna har vissa välutbildade människor så kvarstår faktum om att israel brutalitet och brott mot palestinierna ständigt återkommer och håller sig på en nivå som är totalt oacceptabelt.

    Och ni som verkar gilla att invandrare kommer och tar över ett land. Så om USA med alla sina uppfinningar kommer och tar över Sverige så verkar ni tycka att det är okej.

    Nää. Er omoral är så uppenbar

   • EM. Jag passar väl in här och är välkommen av det svenska folket. Jag är välintegrerad och klarar mig galant. Jag behöver inte bry mig om ditt hat mot mig.

   • Jasså? Du o dina polare i sionistiska hetsorganisationen SDL? O ni väljer att provocera och skapa konflikter i tron att det är för israels fördel. O ni väljer just möllan avsiktligt. Jag säger bara lycka till.

    Nynazisten EM ska skrika ”Muslimen raus”.

   • Ali det går inte att jämföra amerikaner med araber. Jag har inget emot amerikaner eller judar, båda två har något att tillföra vårt samhälle till skillnad från muslimer som inte har något att tillföra förutom extrema religiösa ideologier med kvinnoförtryck etc. Islam – Nej tack!

   • Freja. Det är din åsikt ja. Om du tycker att det är okej att amerikaner eller andra stormakter med ”hög kompetens” ockuperar Sverige och slänger ut svenskarna på samma sätt som vi palestinier har blivit behandlade av israeler så är det som sagt din egen åsikt. Men den åsikten är rätt pinsam måste jag säga.

   • Ali du är skrattretande, varför skulle vi frukta att USA skulle slänga ut oss svenskar från vårt eget land? Nej, snarare skulle de vilja samarbeta med oss och resten av västvärlden för att få bort sjukdomen (pesten) Islam från vår värld

 12. Ali:
  Problemet ligger nog ensamt hos er Araber,och era innre stridigheter.Tydligen har du också redan som barn indoktrinerats,alt.uppfostrats i din nuvarande sagovärld.
  Hade du som alla oss andra,tittat med dina båda ögon öppna,skulle du uppfattat allt annorlunda och sakligare.
  Har som du kanske känner till sett era olika fanatiska sekter i olika arabländer.Det förvånar mig därför inte att ni strider inbördes,var och en efter sin vansinniga tro !!Dina Sunniter vill döda Irans shiiter,tillsammans vill ni döda er gemensamma fiende Israel.Detta kommer aldrig att lyckas Ali inse detta ….

  • Månsson. Är det indoktrinering att tala om sanningen sim majoriteten av världen redan känner till o som t.o.m rapporteras i sionistmedia. Israels brott mot palestinierna är för många för att några få SDioter ska kunna dölja dem. Men du o övriga på denna sionist kämpar förgäves

   • Nej då jag vet mer om Israel och rövhålet Palestina, men jag har aldrig mer träffat både israeler och araber under samma förhållanden, som vi själva också delade, bara det att vi tältade mitt i den demilitariserade zonen. Ett mål för araberna, men inte för israelerna. I övrigt var våra förhållanden bland sand och sandsäcksfyllda murar runt tälten, så att man inte skulle skjutas i sömnen åtminstone, tämligen lika. Kanske hade israelerna lite bättre kontakt med civilisationen än vi, och delvis araberna med. Även till den yttersta israeliska utposten, kom dagligen glassbilen.
    När man kommer varandra så nära, så kan ingen tro att de ska kunna hyckla vänskap, utan den kommer genom ett flertal olika små tjänster och gentjänster, och samma form av humor.m.m. Allt gick bra mellan israeler, svenskar, finnar, kanadensare, irländare, österrikare och även polacker, trots att de kom från Warzawapakten. Resten hade vi bara sporadisk kontakt med, även om vi spelade fotboll och volleyboll mot yxorna med. Men det var inte detsamma. Sorry Ali, men så är det. Galningar har svårt att finna vänner. Nu fanns det inne i Kairo en del bra araber, men de gick på restaurang och drack öl och vin de med. De kunde hyfsad engelska och hade västerländska glasögon på sig, utan röda glas och skygglappar. Det troliga är att de goda just då hade makten i Egypten, efter Mubarack blev det bara dårar kvar, och den värsta dåren blev där som i Iran och Venezuela president.

   • Inte? Jag vet inte om jag kan tro dig. För du är som sagt mer högervriden o israelpropagandist än vanliga israeler.

    Sedan måste jag säga att det är fullt naturligt att araber som har fått en sådan fienden inålanterad visar sin irritation över situationen. Samtidigt är det naturligt att israeler generellt sett är glada över att ha roffat åt sig detta vackra land. Många israeler kommer från kalla o fattiga öststater.

    Att du skulle missa allt lidande som palestinier utsätts för tvivlar jag på. Dock låtsas du inte veta av det trots att jag o massmedia ständigt påminner om det.

   • Ingen blev utkastad ur Israel och de som fanns där och stannade kvar, är i dag 3,2 miljoner, och tillhör de bäst integrerade muslimerna i Världen. Vid den tid som de gav sig iväg från Israel, så kom 800 000 judar som kastats ut ur landet och inte ens fick ta med sig sånt som man kan bära, smycken pengar och annat man kan ha i ett handbagage. Det var väl inte så konstigt att israelerna hellre ville ha andra judar där, istället för opålitliga muslimer. Jag skulle inte tvekat i en sekund om vilka som skulle prioriteras. De 500 000 araberna har ju definitivt fått plats bland de sina i hela Nordafrika och andra platser, som Transjordanien som det då hette. De har där haft 7 st. araber från Israel som P.m. och det är där araberna ska vara. Araber är det gnälligaste folkslaget på den här Jorden och det är därför ni hela tiden klagar på andra. Ni ska inte bo bland civiliserat folk utan bland era själsfränder. Det är ju praktiskt också, när ni blivit för många. Då slipper vi ju samla ihop er, för att decimera er.

 13. Den som ljuger är ju du Ali, du har själv påstått tidigare att du inte har varit nere i Mellanöstern. Nu har du varit lite varstans. Vad kan jag ha för annan källa när det gäller dina privata resor. Palestina har du ju inte kunnat vara i då det inte finns, men när har du sagt något om de andra länder du nu räknar upp. Helt klart har du nekat om att du har varit i Gaza.
  Men har du varit där du pratar om så har du säkert en massa privata foton, som du kan lägga upp som bevis. Du kan nämna alla turistattraktionmer i dessa länder. Du kan visa upp dig på dessa platser, omgivna av många nyfikna araber. De samlas ju som flugor runt en koskit, vet du väl. I övrigt har du inga fakta att redovisa. Hörsägen är inget att komma med. Ta fram dina fakta nu Ali, som jag har gjort här, med dokument eller liknande som styrker det du har skrivit. Sådana fakta har du aldrig tidigare kunnat visa heller, så vad har du för anledning att hylla araber som sedan 30-talet har omgivits med nazister, och som Abbas och Arafat skryter med att känna sådana personer som stormuftin av Jerusalem Amin al-Husseini. Hönsfarmarn Heinrich Himlers högra hand och chef över division Handschar från Bosnien Herzegovina, där vi har minst 50 000 muslimer från i Sverige.

  • Jag har inte heller haft eller har några kontakter med israeler, men som jag minns dem från Yom Kippurkriget, så är de vänliga, hjälpsamma och de ljuger inte för den de talar med eller för dem som är beroende av dem. Allt detta falska har ni araber till och med en bok som säger att ni kan göra om ni vill, eller om det är bra för Allah, eller gynnar islam. Där gick gränsen då, och det gör den sannolikt även idag. Man kan lita på israeler, men aldrig på en arab. Vilka var det som trodde de var något, och försökte få oss att avslöja hemligheter. Det var arabiska officerare, medan de judiska officerarna var med och spelade volleyboll och fotboll och drack pilsner efteråt. Av araberna fick vi endast pissigt te.

   • Allt du verkar veta är av dina upplevelser från sinai för föera år sedan. Du verkar inte ha läst på något efter det. Eller så läser du bara sionistmedia. För ärligt talat så verkar du vara mer sionistisk än de flesta israelerna.o du verkar finnas på extremhögern. I nivå med terroristen Lieberman och andra högerpolitiker.

    Ärligt talat så visar du ingen fredlig sida alls. O du verkardriva israelpolitik mer än Sverigepolitik. Du har svårt att dölja din falska agenda

  • Olli. Vad vill du ha bevis på? Kan du förneka att israel rivit sönder tusentals palestinska hem? Kan du förneka att majoriteten av israeler är invandrare som kommit från alla världens hörn o som mördat tusentals palestinier för att leva på vår bekostnad genom etnisk rensning av många orter? Kan du förneka att det pågår en olaglig ockupation ? Kan du förneka den totala isoleringen av Gaza 2008-2009 med målet att svälta ihjäl folket? Något som inte ens hitler lät sig göra.

   Det du vågar förneka kan jag återkomma med. Det finns hundratusentals artiklar om israels sjuka beteende.

   • Ali, här har du faktiskt lite rätt för en gångs skull. Många av judarna kom från världens alla hörn för att de blivit ivägkörda från Israel för många år sedan. Många av judarna, en knapp miljon, kom från olika arabländer där de bott i hundratals år sedan de blivit fråntagna sitt hemland Israel, sedan blev de ivägkörda av araberna och återvände hem.

    Araberna däremot kommer från ett enda ställe och det är den arabiska öknen, där fanns det även judar en gång i tiden som levde i fred med araberna innan Muhammed började mörda.

   • Du tycks ju leva på Hamaspropaganda. Den är ju hämtad direkt från den nazistiska propagandaapparaten under andra världskriget, och den flyttade ju bara till Egypten först och så småningom till Palestinafånarna. Båda dessa statsbildningar är ju numera bankrutta, eftersom politisk propaganda går före arbete i dessa fanatiska arabländer.

   • Jasså? Är det hamaspropaganda att påstå att israel ständigt provocerar o river sönder tusentals palestinska hem? O att israel mördat tusentals palestinier o att pata lite om alla brutaliteter som vi bevisligen fått se i världens olika massmedier? Är det hamaspropaganda som tom sionistmedia visar ? De har inte heller kunnat följa israels terror

 14. Palestina är inte vackert för andra än de som längtar dit men aldrig har varit där. Hela Mena-området är ett katastrofallt misskött område, förutom Israel och vissa delar av Syrien och Libanon. Det är väl därför paradiset i koranen beskrivs som lustgårdar genomflutna av bäckar. Alltså precis som det är i mitt Landskap Södermanland, som kallas Sveriges lustgård och vars inland är fullt av sjöar och åar som rinner genom lustgården. Det ni alltså utlovas i Paradiset, har vi här på Jorden, och det fattas inte vatten i någon del av Sverige, men ibland kan det bli lite för mycket av just detta. Jag förstår inte er längtan från stenfälten i Samarien och Judeén, det som kallas Västbanken, men ändå vill ni ha dessa stenåkrar. Ni gör ju till skillnad från judarna inget för att göra marken bördig, när nu Allah har gjort detta skitland till judarna, eftersom hen inte gillar judar, precis som du Ali.
  Tyvärr så efterlever ni inte kraven i den del ni förvaltar, när det gäller att återvinna det så viktiga vattnet. Det finns bara den del vatten som alltid har funnits på Jorden. Det Dinosaurena pissade ur sig för miljontals år sedan, är friskvatten idag. Men ni kan inte ens göra vattenrening på alla polerna ni har på Palestinaadministrationens område, likaså rinner ert toalettvatten ut i öppna diken, och tar död på en hel del arter i dessa vattendrag. Fiskdöden i era sötvattenssjöar är stor på grund av övergödning, och miljöförstöringen från alla 10-barnsfamiljer är monstruös.
  Kort sagt de arabiska delarna av landet är the asshole of the whole country, because you don´t do your part of the cleaning of water and other things. Det enda som duger är skottkärrelass av 1000 dollarsedlar, som tjänas utan arbete. Osloavtalet som Abbas eller Yasser Arafat skrev under gäller alltså idag, och där är områdena C,D och E tills vidare stängda för palistinierna genom avtalet. Och i och med att sötvattnet minskar i omfattning och saltvattnet därmed ökar, så är det risk nere i ökenländerna, att vattenpriset stiger över oljepriset, fast man kan använda tankfartygen för transport av vatten ner och råolja upp, för någon större kapacitet att förädla råoljan har man inte heller byggt upp.

   • Tack för de vänliga orden Lena99, men det är lätt att skriva om det man behärskar någotsånär. Sedan får vi ju träning på att hitta nya infallsvinklar på problemen eftersom det finns många. Ali som aldrig varit i Mellanöstern, tror att han kan sitta här uppe och tala om för sina kusiner där nere vad de ska tänka och göra. Det är ju lätt för honom att göra i ett än så länge demokratiskt land, till skillnad mot Al- Fatahs Islamonazister.
    Det senaste nu är att många i östra Jerusalem och resten av PA-administrationens område vill få israeliskt medborgarskap för att få den demokrati och de mänskliga rättigheter Ali åtnjuter i Sverige, men på hemmaplan. Det kanske är den bästa lösningen, och därefter kan ju både Fatahs och Hamas terrorister arresteras och interneras i Israeliska fängelser tills de ändrar sitt sinnelag och blir ödmjuka.Det anser jag vara den enda lösningen på problemen. Samtidigt ska naturligtvis Islamismen klassas som den terrorverksamhet den är, och de som ändå ägnar sig åt detta kan man sätta i tungt straffarbete på livstid.

    http://si-info.org/index.php?id=813

    http://petterssonsblogg.se/2012/11/18/darfor-vill-palestinier-bli-israeliska-medborgare-khaled-abu-toameh/

    Googel sök på: Varför araberna i östra Jerusalem vill bli israeliska medborgare

   • Olli. Varför är du så beroende av lögner? Angår det SD att sprida lögner o kämpa emot palestiniers rättigheter? Får ni verkligen pengar av israellobbyn?

    Varför ljuger du ständigt?

    Jag har visst varit i Palestina, Libanon, Syrien o Jordanien. O jag vet vad jag pratar om.

    O jag har pratat med många palestinier som har israelskt pass. De säger exakt samma sak. Att israel utsätter dem för ständiga utpressningsförsök. De får välja mellan att bli illa behandlade som palestinier eller ge upp o leva under israels kontroll med ett israelskt pass.

    Druser tvingas också in i militär o polisapparaten. Att tvingas är inte förenligt med demokrati. Att israel ständigt attackerar journalister är inte heller demokrati. Israel är storterrorist o ockupationen ör olaglig. Har du svårt att förstå det? Vad är ditt problem?

  • Att inneha fakta och att dela med sig av det är givetvis viktigt, vad jag till min glädje har sett här på Pettersson, är att ni alla som skriver artiklar har fakta och ett stort engagemang. Tack till er alla, själv avhåller jag mig från att skriva om politik då mina kunskaper är allt för grunda men läser gärna det ni skriver.

 15. I Israel är 55% av officerarna KVINNOR och 38% av de israeliska soldaterna är KVINNOR.
  I Sverige är muslimska KVINNOR barnförökningsmaskiner som betjänar en eller flera mussegubbar, allt efter koranen.

  • Muslimerna behöver ju inga soldater deras kvinnors livmoder är deras soldater.
   Jag vet vilka som jag föredrar inte är det de som överbefolkar och suger ut samhället med att leva på bidrag.

 16. Ali:
  Vad är det som drar sååååå oerhört i Norden,att du återvänder hit till ett land i undergång ? Som du skriver är det ju mycket skönare nere i varmen.
  Var du i Riad,Kairo eller Gaza ?? Fanns det kvar några araber,eller finns nu alla här uppe hos oss i Absurdistan ?’Shalom…

 17. Ända sedan judarna som varit slavar i Egypten trängde in under sin ledare Moses i det som i Gamla Testamentet kallas Kanans land har det krigats.
  Vad angår det oss? Men det finns troligen ett Judiskt intresse att via de olika massmedia de råder över framförallt i USA, att hålla ”grytan kokande”?

  • Hej Bengt. Titta ut över gator och torg så ser du säkert ett och annat vandrande tält eller folk från Mena, dessa är är för att de har bråkat i Mellanöstern så visst rör det oss…

   • Bengt känner säkert till att israel o usas terror o massmord i dessa länder är huvudorsaken till att så många flyktingar nu bor i Sverige. Men SD klarar aldrig av att se denna logik. Denna blinhet gör att ni kommer att heja på terrorister som kommer att få hit fler o fler invandrare.

    Nu vet jag att denna logik är en överkurs för petterssons hatiska sionistgäng

  • Det beror på att sionisterna låter amerikaner o europeer göra jobbet o starta krig efter krig för att säkerställa säkerställa att några få miljoner ska kontrollera världen. I Sverige är det främst SD o FP som för israels politik. Bakom kulisserna finns ännu värre krafter.

   • Tjenare Ali,har du på nytt varit ute och rest,och ännu inte landat ?
    Kände faktiskt på mig,att att du hade åkt iväg till dina kompisar Sunniterna för att ”strida” i Syrien..Men sen slog mig,att sååå grym som bilderna med avskurna huvuden visade,kan väl ändå inte Ali vara !!

   • Tjena tjena,

    Va säger du. Jag är mycket snällare än vad du kan ana. Jag trodde att du redan upptäckt det 😉

    För övrigt gissade du rätt. Jag har varit på en härlig semester. Tråkigt att komma tillbaks till kylan igen

   • Torpeden. Varför blev du sur? Kände du dig träffad? Att SD lägger ner stora krafter på att för en israelpolitik. O att att ni mobbar bort israelkritiker inom partiet. Varför gör ni så? Får ni pengar från israellobbyn? Säljer ni er själ till frankenstein

 18. Att SD-folket ständigt för israel- o sionistpolitik på svensk mark är märkligt o sjukt. Att ni älskar israel som i grunden är en illegal o nestår av invadrade sionister samtidigt som ni klagar på invandringen i Sverige visar vilket skämt ni egentligen är. O dubbelmoralen förstås. Förlåt. Omoralen menar jag. Att ni t.o.m. avsiktligt ljuger o ständigt sprider lögn- o hatpropganda gör inte saken bättre.

  • Självklart vill araberna ha den ökenplätt som Israelerna har förvandlat till ett väl fungerande samhälle. Vore bättre om araberna koncentrerade sig på att bygga upp något eget istället för att inkassera pengar från hela världen för att ingå fredsavtal som de bryter så fort pengarna är slut.

   • Freja. Varför älskar du att sprida lögner. Palestina är otrolig vackert o har alltid varit det. palestinier vill befrias från ockupationsmakten israel. Vi vill ha frihet. O du ska inte lägga dig i våra grundläggande rättigheter som har tagits ifrån oss. Vi kämpar för vår frihet vare sig du vill det eller inte.

   • EM. I varje befrielsekamp är det ofta en viss andel som är aktiva frihetskämpar. Jag är tyvärr inte en en av dem. Men varje palestinier som vill har all rätt att kämpa för sin frihet.

   • Ali, varför gör inte dina palestinska bröder och systrar uppror i de arabiska länder där de hålls i läger sedan mer än 60 år, där många av dem är födda men ändå inte får bli medborgare.

    I Israel och Sverige får palestinaaraber bli medborgare men inte hos brödrafolken…

    Ingen har dödat så många araber som andra araber, ingen behandlar araber så illa som andra araber.

   • Pettersson. Om vi anser israel som huvudfienden så är det så. Att vi har all rätt att kämpa för vår frihet från terroristockupationen israel råder det inget tvivel om. Ni på SD har ingen rätt att lägga er i våra rättigheter. Håll er till era rättighet o sluta vara israels slavar

   • Ali, mänskliga rättigheter borde gälla i alla länder. Även i arabvärlden, men islam och mänsklighet går inte att kombinera, det är Muhammed som är problemet och inte Israel.

   • Ali du får gärna kämpa för din ”frihet” men stanna då kvar i Palestina och gör det.

   • Freja. Vet du inte att jag kom hit som flykting pga av att israel vägrar låta palestinska flyktingar återvända till Palestina?

   • Tänk Ali, vad bra du fått det medan de Palestinaaraber som togs om hand av dina muslimska bröder i Israels grannländer fortfarande efter 60 år nekas fullständiga rättigheter i de länderna. Ni hålls som gisslan för att ha någon att skylla arabvärldens elände på i stället för att börja arbeta med att bygga upp något.

    Islam är utvecklingsstört.

   • Ali, om muslimer värnar så om ”grundläggande rättigheter som tagits ifrån dem” så borde de ju inte komma hit och försöka ändra i svenskars grundläggande rättigheter? Det gläder mig att folk runtomkring mig både etniska svenskar och icke.muslimska invandrar blir mer och mer avogt inställda till muslimer och deras ofantliga krav. Både jag och de flesta av mina vänner bojkottar TOTALT alla butiker och restauranger etc där huckleklädda eller pyjamasklädda individer jobbar.

   • Jasså? Men då gör du folk arbetslösa o sedan klagar du på just det.

    Ditt beteende är ju osmart o självklart rasistiskt.

    För övrigt är det nog en stor fördel för oss att slippa rasistiska kunder.

   • Ali det kan aldrig vara osmart att vägra stödja Islam, vi stödjer hellre alla andra

 19. Har du inte noterat att ökenfolket väller in värre än
  Egyptens gräshoppor, om det inte skrivs och talas
  om vilka negativa effekter detta har på landet, så
  kommer ju alldrig politiker att bry sig om att folk
  inte accepterar denna utveckling. Konstigt resonemang

 20. Det grundläggande är att staten Israel är illegitim. Sök på Balfourdeklarationen så kan ni läsa om upphovet till Israel och vilka som låg bakom. Jag inser att de flesta kommer att tolka detta som fan läser bibeln, men de som är openminded och kan lägga sina sen barnsben inprogrammerade ryggmärgsreflexer genom indoktrinering bakom sig kommer att få ett jobbigt uppvaknande.

  • ”Indoktrinering” ?
   Finns det någon som är mer indoktrinerade än dem
   som hänger sig åt en tusenårig gammal sagobok?

 21. sdfffgfdf:
  Tydligen läser du Petterssons blogg,liktsom Fan läser Bibeln !!
  Hur kan du påstå att denna blogg skulle vara Israelvänlig ?
  F.ö tror jag inte Israeliterna skulle må särskilt bra här i Absurdistans nya arabvärld !!

Kommentera