Ny Malmöskandal: Åklagaren struntar i antisemitiskt hatbrott

Malmö, antisemitismens, islamismens och skandalernas huvudstad. Idag meddelade åklagare Hans Harding att man tänkte strunta i att fortsätta utreda höstens hatbrott, då det kastades en bomb mot Judiska Församlingen.

Gärningsmännen, som ju för ovanlighetens skull nästan greps på platsen, släpptes efter 24 timmar. Läs mera om de antisemitiska hatbrotten i Malmö.

Agadir
Agadir

Förmodligen blir det fest ikväll på svartklubben Agadir, liksom när de unga islamisterna släpptes. Åklagaren menar också att hatbrottet kan ha varit ett ”pojkstreck”….

Att hacka sig igenom en skottsäker ruta, antända och slänga in en bomb är ju ett rejält ”pojkstreck”. Visserligen blir ju de unga islamisterna lite retliga ibland, när blodsockret är lågt under ramadan, men detta är väl ändå att ta i. Den korrekta termen, herr åklagare, är HATBROTT.

JIHAD I MALMÖ

Olli menar att det här är definitivt fel väg att gå. Att bagatellisera det hatbrott som här begås av män över 18 år till ett pojkstreck, säger en hel del om opartiskheten hos de åklagare som idag är verksamma i Malmö och i Sverige i stort. Jag undrar just vad straffet skulle bli för dem som gjort samma åverkan på någon lokal tillhörig muhammedanerna.

Att man först har hackat sig genom en skottsäker glasruta, för att sedan kunna kasta in sin sprängladdning, som måste ha skadat inredningen innanför, och med lite otur kunnat få hela lokalen att stå i lågor, är definitivt att betrakta som hatbrott och allmänfarlig vårdslöshet med sprängmedel. Om inte åklagaren förstår detta, anser Olli att han själv rättsligt ska prövas för jäv, eller bestickning.

Det ska inte vara skillnad på vem som blir utsatt för åverkan och bombdåd. Det borde en allmän åklagare som Hans Harding förstå, och särskilt med de problem som muslimerna står för mot den minoritetsgrupp som judarna i Malmö numera är. De spillror av en tidigare stor judisk församling i Malmö, som har funnits, har nu reducerats till ca 70 individer. Jag tycker att åklagaren kan gå hem och dra något gammalt över sig, och aldrig mer visa sig för folk mer, om han inte förstår det han är satt till, och åklagar dessa muslimer för de missgärningar de har begått.

8 thoughts on “Ny Malmöskandal: Åklagaren struntar i antisemitiskt hatbrott

  • Hela svenska rättsystemet är ett enda stort skämt !!
   Läste just att man nu skall stoppa de.s.k. REVA-insatserna.
   De kriminella får nu all hjälp de behöver,för att kunna fortsätta skada oss svenskar, och vårt tidigare fredliga land..
   Kommunism och anarki i all sin ära,påhejas av ”Nya Moderaterna”….
   Inte märkligt att SD,månatligen ökar i väljarsýmpatierna!

 1. Det är bara att konstatera att om det Polischefer ,Åklagare,
  Politiker Journalister, så är dom samma fega Arslen, dom
  vågar helt enkelt inte att stöta sig med Muslimer, då får
  hellre andra folkgrupper ta smällarna, och fegisarna tittar
  åt andra hållet!
  Det är märkligt vad mycket som sorterar under benämningen
  pojkstreck idag, allt ifrån till att elda upp stadsbussar eller
  hela parkeringsgarage med innehåll, kasta sten på Ambulans
  och Brandkårspersonal och mycket mera, allt inryms under
  benämningen Pojkstreck. Märkliga tider, för när en annan var
  ung då var pojkstreck ungefär att hartsa rutor, busringa till folk,
  och andra (o)förargliga saker, men det gick inte ut på att skada
  andra människor!

 2. Så om jag spränger en Synagoga är det ett pojkstreck,förutsatt att jag är en muselman. spränger jag en moske är det Hat brott Bra att veta. Hur kallas det när en Shia muslim bomba en Sunni moske? eller tvärtom Då våra Islamiska vänner är så fredsälskande och Islam är en fredens religion kan vi väl kalla det för ”Islamisk Debatt” så folk inte tro något annat!
  Detta bör inte leda till åtal då man kan kalla det för självsanering så länge det bara är inom dessa grupperingar!

 3. Alldeles riktigt Therese, och bara det faktum att de var tvungna att hacka ett hål stort nog för bomben att passera, i en skottsäker dörr, borde få till och med den dummaste av åklagare att se allvarligt på händelsen.

 4. Om gärningsmännen vore etniska svenskar hade de dömts till fängelse, hade judar attackerat en moské hade det knappast kallats pojkstreck..men nu var det muslimer, eller rättare sagt islamister, som attackerade, och då kallas det bus…så jävla trött att det är sån skillnad på folk och folk!!!

Kommentera