4 thoughts on “Mp kräver och hotar

 1. Förstår inte hotet, de sju extremistpartierna har väl förvillande lika ”migrationspolitik”? Det är väl bara för regeringen att samarbeta med något annat av de två återstående partierna om det inte är så att man inte vill riskera att politiken blir något mindre extrem?

  Vad man inte insett är att medan man tjafsar så kommer Svensson ikapp verkligheten och kommer att kräva en migrationspolitik värd pappret det är tryckt på.

 2. Jaa vad kan man säga…..om man inte får som man vill så trilskas man……laglöshet har ju inte varit så uppskattat från någon…speciellt inte de som utsätts för baksidorna av detta……ett parti som sitter i regering har alla möjligheter att stifta ny lag som öppnar för alla att komma till Sverige och stanna…jag ser inte att ett negativt besked från migrationsverket skulle spela någon roll i nästa steg…..så då blir det fritt fram…rätt eller fel kan diskuteras MEN naturligtvis skall vi enas om ifall vi följer lagar och förordningar eller om var och en gör som den vill…….legalt eller illegalt är en artskillnad…..däremot i det illegala finns gradskillnader i påföljderna…..

  Om jag erindrar mig rätt så föreslog en MP (kan vara någon annan i mitten) att de AK47 som bara var atrapper skulle vara markerade med en liten ”plupp” så man insåg att de inte var ”farliga” så polisen skulle låta bli och skjuta…..kanske markera illegala invandrare också så man inte kränker ”av misstag”……..

  …Men för min del så får gärna MP säga upp samarbetet.

  De som lever i verkligheten kanske kan enas om vad vi behöver göra för att ta tag i den illegala invandringen.

  Det verkar fåfängt att ge amnesti iom att man då öppnar för många fler att försätta sig i samma situation……

 3. Anna Hedenmo bör fråga presidenten Gul varför man inte erkänner folkmordet på över 1 miljon arameer, syrianer som pågick i Turkiet under 1:a världskriget. eller törs man inte inom SVT ?

Kommentera