Beväpnade araber överföll islamistkritisk gallerist

arabs
arabs

Två araber beväpnade med pistoler och slagträn överföll vid lunchtid den kände galleristen Erik Guldager på Galleri Draupner i Skanderborg. Guldager har vid flera tillfällen ställt ut Kurt Westergaards berömda muhammedteckning ”gubben i bombturbanen”.

Mohammed-Cartoon-Bomb
Mohammed-Cartoon-Bomb

Så sent som i lördags arrangerade galleriet en auktion där 40 nytryckta kopior såldes till förmån för Westergaards välgörenhetsstiftelse.

Erik Guldager hann ta sig ut bakvägen från galleriet innan våldsmännen skadade honom. Han är oskadd, men mycket skakad. Det var våldsamt och det var rena turen att jag kom undan, säger han till Berlingske.Våldsmännen försvann i en stulen bil (sannolikt en Audi A6).

Polisen efterlyser nu: Den ene gerningsmand beskrives som sydlandsk af udseende, brunlig i huden, 180-185 cm høj, kraftig og muskuløs af bygning. Han var bevæbnet med pistollignende genstand i bæltet og et alufarvet baseballbat i hånden.

Den anden beskrives som sydlandsk af udseende, brun i huden, omkring 175 cm og almindelig af bygning. Han var også bevæbnet med en pistollignende genstand, som han truede indehaveren med.

Muhammed Gelle
Muhammed Gelle

Tecknaren Kurt Westergaard överfölls på nyårsdagen 2010 av den somaliske islamisten Mohamed Muhideen Gelle, som skulle mörda honom med yxa. Polisen sköt våldsmannen, som nu avtjänar nio års fängelse.

Läs mera på

 Berlingske 

 Jyllands-Posten

TV2

Politiken

JIHAD I MALMÖ

De muslimska svinen kommer allt närmare att mörda någon för de teckningar som kan vara av vem som helst. Det finns ju nämligen ingen exakt bild av Pedofilen Muhammed. Däremot finns det en massa bilder av någon man kallar Muhammed även i de muslimska länderna. De här pajasarna som jagar danskar i Danmark, borde få skjutas när som helst och var som helst, och av vem som helst, såsom varande galna hundar, anser Olli, och hoppas att det snart blir gjort.

3 thoughts on “Beväpnade araber överföll islamistkritisk gallerist

  1. Jag instämmer med skribenten och tycker att när det gäller vissa typer av ”pajaser” så borde det vara skottpeng för att det verkligen skulle finnas ett intresse för gemene man att ge sig ut, inte bara de välinformerade.
    Obs! Inte helt seriöst menat, såklart!

Kommentera