Mongolen på Jollen

Han kallas mongolen och bor på asylförläggningen Jollen. I januari drog han i sig lite mer brännvin än han tålde och viftade lite för mycket med en kökskniv, rispade några andra gäster på Jollen lite lätt. Polisen hämtade Mongolen och förhörde honom när han nyktrat till, sedan fick han återvända till Jollen.

Efter det har han supit och härjat, stulit, förstört och hotat både i staden och på Jollen. 

“I am a very good fighter” fick handlaren höra när han ville ha tillbaks jackan Mongolen nyss stulit, men handlaren är också en very good fighter så jackan fick tjuven inte behålla.

Ska vi tro andra boende på Jollen så hinner han med lite skadegörelse och stölder då och då. En krossad armerad ruta, en uppbruten dörr och en stulen fastskruvat mikrovågsugn hanns med i helgen på Jollen.

Annars är det rätt lugnt på Jollen om det inte är så att Pettersson vant sig med gästernas uppträdande…

Detta bildspel kräver JavaScript.

7 thoughts on “Mongolen på Jollen

 1. Bara tanken på att man ska behöva skruva fast en mikrovågsugn är helt absurd.

  • Det är tyvärr tvunget och att ta dit en handverkare kostar mer än mikrovågsugnen. Annat absurt är att det måste köpas soffor med rostfritt stomme för att få det att hålla osv. osv. Många asylsökande, (långt ifrån alla) har ingen som helst känsla för andras och gemensam egendom.

 2. Vi på PK tidningen SN tycker det är fruktansvärt under vilka förhållanden flyktingarna utsätts för, Det triggar undermedvetna tankar om våld som ingen människa ska behöva bära på. Ser ser en avsaknas av rosa enhörningar som alla nya människor behöver för att integrera bättre.

  Det är fruktansvärt på jollen, mer pengar är vad de behöver också, förutom enhörningarna.

 3. Pettersson:
  Har kanske skrivit det någon gång tidigare,en sådan exot från fjärran Mogoliet,borde ni vara aktsamma om.I sinom tid lär han bli lika värdefull för Oxelösund,som 3 shilling Bancomärket för filatelister !!
  Tycks ju ha integrerats väl på Jollen,och blir med säkerhet en framtida tillgång för landet,allt i sinne med Maud O`s spåkula !!

 4. Vad jag vet så ligger Mongoliet långt här ifrån, vilket i det här fallet kan vara väldigt bra för Sverige.
  Ut med skiten!

Kommentera