Ta emot asylsökande i ditt hem

Centerpartiets migrationspolitiska talesman Johan Hedin kommer med förslaget.

– Jag tänker att man skulle kunna hyra ut ett boende i sitt eget hem till en asylsökande familj, säger Hedin till tidningen. 

Migrationsverket har fortsatt akut brist på boplatser. Under januari månad i år ansökte 3 800 människor om asyl i Sverige, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med samma månad förra året. De asylsökande kom i första hand ifrån Syrien, Somalia, Afghanistan och Eritrea.

-Pettersson tycker det är ett utmärkt förslag. Då kan alla pk-journalister och politiker ta hem ett litet barn från Afghanistan eller Afrika som deras döttrar kan leka med…

ahmad2

10 thoughts on “Ta emot asylsökande i ditt hem

  1. Hoppas att det blir obligatoriskt for alla fran C da,eftersom det ar deras forslag sa kan de forega med gott exempel

  2. Centerpartiet ack ja
    ….nu då alla lycksökare skär guld i sina gamla pensionat etc. miljoner hamnar i deras fickor i rena vinster….
    så kommer detta idesprutande parti med ännu två jättebra saker:
    1. Vanligt folk skall husera ytterligare minst en familj i sitt uvarande boende och naturligtvis då bo kvar
    2. Der anses inte skäligt att man tar lika mycket betalt som nuvarande uthyrare gör ?

    HÄPP!

    Har denna berikande näringsgren och investering plötsligen blivit dyr ? Jag menar det som är berikande skall naturligtvis berika även vanligt folk…..
    ELLER ”Är det skillnad på folk och folk??” Inte nog med att denna aktivitet finansierar med 100-tals miljarder/år av våra skattepengar dessutom skall vi subventionera av våra små medel som vi får kvar sedan vi skattat 60-70% av det vi jobbat ihop…….

    Räcker inte boenden och pengar osv trots en berikande verksamhet får man bita i det sura äpplet. Detta är en dålig affär! Och dåliga affärer är inte berikande. Se bara Vattenfall´s köp av Nuon…100Miljarder MEN överpriset säges vara 30Miljarder och en massa drev i media över detta…..Invandringen till Sverige kostar 200Miljarder årligen och det minskar inte heller trots alla de beriknade saker som hänt. Biståndet till U-länder är 30Miljarder årligen…….kanske ett företag som levererar vinst skall få fortsätta medan denna affär med invandring skall avslutas tills vi ser en lönsamhet även i den. Och bara för att mota Olle i grind…..1Miljard på jorden har mindre än 1$/dag att leva på det är inte dessa som kommer till Sverige…..de som kommer hit har ordnat 200-500.000 för att ta sig hit ….200Miljarder till denna miljard ger en fördubbling av deras dagpenning…inte fel…i stället för att vi hjälper 100.000 i detta väldigt dyra land…..

  3. Ja man såg ju hur det gick för bocken i slottet Tosse Magnusson, där blev dom ju av med kronjuvelerna när dom släppte in hans vän zoomaliern

  4. Kanaken ha flydde från militärtjänsten. Dessa barn varför inte DNA eller lämplig test, testa dem och fastställa det verkliga ålder och behandla ärenden via det ålder som framkommer. Då skulle det bli på en gång slut med dessa ”barn” Sicka hem Kamel jockeys.

  5. Journalisterna och politikerna bör alltså vara de som anammar detta själva och går i fronten alltså.

    ASGARV!

  6. Det kommer aldrig någonsin komma någon av dem
    av 7 klöverns importerade bidragssnyltare att sätta
    sin fot i mitt hem, även om tvingande lagar införs.
    Jag kommer hellre att spränga huset i luften, än
    att kapitulera inför vansinnets politik.
    Huset är mitt, och betalt, således tillhör det inte
    svenska staten, så staten har ingen beslutanderätt
    här!

  7. INTE JAG ALDIG I H..VETE de som har ställt till det i Sverige kan ”ställa upp nu” och det gäller PK /Journalister/Politiker m.m som håller på att detronisera Svenskarna.
    Ställer ni upp på det ? tror inte det !!!
    Stäng gränserna istället det är den enkla lösningen.
    Sverige out of order and fully booked

Kommentera