Tunnelbanebomberna bara blek skugga av våra dåd!

Birminghamterr_ledarna
Birminghamterr_ledarna

Tunnelbanebomberna 2005 skulle bara vara en blek skugga av de dåd Birminghamterroristerna tänkte begå. Då mördades 52 personer. Nu talade man om tusentals…

De nio unga bengaliska islamisterna som dömdes i veckan hade planerat minst tolv terrordåd. Bl.a. skulle de angripa en synagoga iBirminghamområdet med granater och automatvapen. De hoppades också döda minst 2.000 människor med jättelika spikladdade bomber i London.

Birmingham medhjälparna
Birmingham medhjälparna

De tre terrorledarna Irfan Naseer, Irfan Khalid och Ashik Ali var utbildade av Al Qaeda i Pakistan.De var samtliga uppväxta och utbildade i Birmingham. Polisen konstaterade att de var starkt inspirerade av Al Qaedas imam Anwar al-Awlaki i Jemen.Medhjälparna rekryterades i lokala salafistiska moskéer.

Birminghamterr_resande
Birminghamterr_resande

Hur länge ska turen vara på säkerhetspolisens sida? Varför utvisar man inte dessa as till människor på livstid? Det är ju som alltid Salafister, vilka är dem som sysslar mest med den här typen av terroristverksamhet. Det är väl bara att skicka ut dessa stolliga imamer, och se till att de får riktiga igenkänningstecken på kroppen, i form av emaljögon, mängder av ärr i ansiktet eller andra skador som uppstått i handgemäng när de arresterats. Om inte märkning utförs, så kommer de tillbaka, om och om igen, tills de lyckas spränga sig själva och många oskyldiga, av vilka de gärna ser att det är många barn. Dessa personer kan inte och ska inte handskas med, på något annat sätt än med hårdhandskarna på, anser Olli. Det är tyvärr mycket som handhas med silkesvantarna på vilket är förödande för de goda krafterna i samhället. Men det är ju så som de politiskt korrekta vill ha det. Hoppas att det drabbar dem själva, och inte några helt oskyldiga barn. Det här är folk från pack- i- stan.

9 thoughts on “Tunnelbanebomberna bara blek skugga av våra dåd!

 1. Jag blir så trött på alla dessa skäggbabianer.
  De ser verkligen ut som gristrynen.
  Usch, fy f-n…

 2. Orkar inte ens vara väluppfostrad längre, vilka förfärliga äckel ! Ryser av obehag bara av bilderna hur hemskt är det inte då i verkligheten ?

  Den enda lilla tröst som jag ser i det hela är att pengatörstande i rättsväsendet får vara nära de här monstren, riktigt frottera sig.

 3. En tanke när jag ser dessa ”män”. Ja inom situationstecken för jag ser dem inte som män. Hur i all världen får de tag i kvinnfolk? De ställer till sig själva så man kan skrämma småbarn (och vuxna) med dem på ljusa dagen. Brrrr! Och för att göra sig ännu sexigare bär de klänning!
  Kanske därför de måste hålla sina kvinnor nere med alla medel annars skulle ingen vilja ha dem.

  • Dessa bastarder köper sig vad de vill ha.T.o.m små flickor i åldrar neråt 5-6 år ingår i paketen.Sådana figurer är som du skriver Pica pica,inte ägnade att bo i den civiliserade delen av vår jord !
   Sen finns det vuxna kvinnliga helidioter,som liksom dessa figurer hjärntvättats och ingår i deras Harem.
   Hade de nu bara blivit kvar i deras öken,och fortsatt leva sitt nomadliv,hade mycket bekymmer och besvär varit ur världen…

  • De är nog väldigt medvetna om vad de ger för intryck till omvärlden, dessutom lär ju viriliteten sitta i skägget enl. deras tro. Därför är det inte konstigt att de drar till sig allsköns ohyra, inklusive sina vandrande enmanstält.

Kommentera