“Knuffen” som upprör hela Storbritannien

En ung engelsk flicka blir nedslagen bakifrån och allt fångas på film.

16-åriga Tasneem var på väg hem när hon blev överfallen bakifrån av en okänd man. Medvetslös och med tre tänder utslagna blev hon lämnad på trottoaren. Förövaren Michael Ayoade är dock inte okänd för polisen, utan har ett antal andra fall av misshandel på sitt samvete. Motivet för denna fega och usla misshandel var att 16-åriga Tasneem hade tittat på honom på ett oförskämt sätt.

Vår stora dagstidning Aftonbladet kallar misshandeln för en “knuff” och visar varför journalister intar en klar sistaplats i den årliga Förtroendebarometern. Jag tänker inte länka till denna strunttidning, utan visar rubriken så slipper ni gå in och titta.

ab misshandel

Vill ni läsa mer om misshandeln rekommenderar jag istället brittiska Guardian.

Filmen har ni här och med tanke på denna och det berömda rånet i Stockholms tunnelbana, konstaterar jag att övervakningskameror är en bra uppfinning.

6 thoughts on ““Knuffen” som upprör hela Storbritannien

 1. Nigerianens advokat en kvinna, säger” att han inte menade att skada kvinnorna”, lås in advokaten på livstid gärna tillsammans med nigerianen.

 2. Fantastiskt om någon kan länka tidningen med “knuffen” som rubrik till tidningarna i storbritannien. Visar hur sveriges media stödjer dem 🙂

 3. Kränktgenen är mycket stark och dominant hos dessa individer, därför kan de integreras och passar inte i ett civiliserat samhälle. Tyvärr har det i Sverige utvecklats en hel industri kring “kränkthet” och lett till att en hel nation tassar omkring på tå av rädsla för irrationella reaktioner från individer som helt klart har sitt naturliga habitat i djungler där de inte riskerar att stöta på någon vit person vars blotta uppenbarelse är kränkande.

 4. Ja det visar väl att där det på andra människor
  sitter en hjärna, där är det nog bara ett tomrum
  på denne helvrickade dåre.
  Att han kom från ett visst folkslag är heller ingen
  överraskning.

Kommentera