Ny islamist skjuten i Köpenhamn

Skjuiten till döds 6123505-skuddrbt

Islamisten och gangstern Zaid Al ­Kayssi sköts på onsdagskvällen på Frederiksberg. Det var den tredje skjutningen på tre dygn i Köpenhamnsområdet.

Al Kayssi tillhörde Værebrogänget, det sista motståndet mot Hamas LTF-gäng. Enligt polisen som tittat på hans Facebookprofil är den full av foton och ”vänner” frånVHK, Værebrogänget.

Dessutom en och annan kompis från Hells Angels. Redan ikväll väntar sig polisen ett nytt ”returmord”.

Zoubir_Aoussar

Upptakten till det nuvarande kriget mellan shariagängen var tydligen när VHK 2011 sköt ned islamisten Zoubir Aoussar från Blågårdspladsgänget i ett försök att utvidga sitt territorium.

Polisen förväntar sig ett fortsatt krig om territorier och haschhandel framöver. Det ska också bli spännande att se om den extrema Al Nour-moskéen kommer att göra ett nytt försök att mäkla ”fred”.

JIHAD I MALMÖ

Den enes död den andres bröd, tycker Olli är en bra summering, när ännu en gangster från de muslimska Shariagängen fått bita i gräset. Vad säger ni om dessa små gossar, ser de inte förståndshandikappade ut? Är alla som är som dessa kanske förståndshandikappade även i ett lite större perspektiv? Bör man i så fall importera sådana människor en gros? 

3 thoughts on “Ny islamist skjuten i Köpenhamn

Kommentera