Geert Wilders i Australien

Geert Wilders
Geert Wilders

Här är en intervju med Geert Wilders efter hans ankomst till Australien. Jag har precis fått veta att hans framträdande i Perth idag ställdes in på grund av hot från demonstranter (vänstern och muslimer), men han är fortfarande inplanerad för att tala i Melbourne och Sydney.

QSociety, Wilders sponsor för denna turné, skriver:

Detta är nyheter vi trodde vi aldrig skulle behöva lägga ut i Australien, men du, vi och Geert Wilders nekas en plats att träffas och prata på i Perth. Ett betalt kontrakt bryts av chefen för det ansedda fyrstjärniga hotellet, rädd för möjligheterna att antidemokratiska ytterlighetsgrupper kommer att hålla protestmöte utanför.

Rädslan hos arrangörschefer är alldeles för stor. Och när rädslan blir starkare än civilkuraget, är både friheten att tala och friheten att lyssna hotade. Som Voltaire sa: ”Om du vill veta vem som härskar över dig, så ta bara reda på vem du inte tillåts kritisera.”

Jag kommer troligen att översätta till svenska lite senare idag. I Australien är man positiv till mångkulturen eftersom ca 98 procent av deras senaste invandrare kommer från civiliserade länder i Sydostasien, inklusive Indien, Europa samt Nordamerika, och högst 2 procent av invandrarna kommer från muslimska länder.  Trots detta är andelen hög för rena hatbrott som våldtäkter, misshandel och slagsmål mot Australiensare, när muslimerna är i numerärt överläge.  Även personrån, bilbränder, stenkastning och mordbränder ingår givetvis i den muslimska repertoaren samt planering och genomförandet av terrordåd, som hittills kunnat avvärjas av vanlig polis och säkerhetspolis. Upplopp har förekommit i både Sydney och Melbourne, och under den varma årstiden sprider Libanesiska ungdomsgäng hat och och vantrivsel bland de Australiensiska familjer och väluppfostrade mindre kompisgäng. Så att påstå att det inte finns några motsättningar, som den PK journalist som missköter intervjun påstår. Jag var ju själv i Australien för nästan precis två månader sedan och hade då varit där i en hel månad. Vi bodde i det långsmala område som kallas för Goald Coast där det är relativt dyrt att bo, och följaktligen fanns där få om ens några muslimer där. Det vill de ju inte själva, för då skulle de ju kunna integreras, vilket knappast någon av dem vill. Min dotter och måg bor just i den sydligaste av dessa förorter till 2-miljonersstaden Brisbane. Namnet har jag tyvärr glömt just nu, men det kan jag avslöja, då det är tämligen stort och liten chans att min dotter kan bli igenkänd. Det står dock då och då om våldtäkter som begås utomhus av okända män. Tyvärr är det svårare att säga vilka som begår dessa, då huvuddelen av australierna är ganska mörkhåriga. Troligen som en anpassning till det varmare klimatet.

Jag tackar Lena 99 för länken till början av det här inlägget. Det är alltid tacksamt att få förslag till nya inlägg. På så vis brukar man kunna få lite mer bredd på verksamheten. Nu börjar jag också känna att jag borde dra mig tillbaka en vecka, och skriva en lång reseskildring från min och min hustrus fantastiska Australienresa. Så vi får se om orken och kunskapen räcker till något sådant.

2 thoughts on “Geert Wilders i Australien

  1. En reseskildring från Australien , det ser jag fram emot stressa inte, njut av livet. Håller fullständigt med att Geert Wilders är en mycket modig man.
    Vänstern är alltid feg, allra fegast, oftast en skam. De verkar för att splittra allt från familjen till hela samhället.

  2. They are in denial! Det verkar som om politiker och vänstermupparna i Australien är lika fega som i Sverige. Gert W däremot är en mycket modig man. Önskar det fanns fler av sådana.

Kommentera