Åtal om man bär muslimska symboler eller kläder?

Att Svenska politiker och journalister tappat kontakten med verkligheten är ingen stor hemlighet! Men när rättsväsendet hamnar i samma sumpiga smet då har det gått riktigt illa i gamla Svedala.

Läser i slaskblaskan Expressen att en åklagare i Jönköping åtalat en 24 årig ung man för att han klätt ut sig till Hitler på en Halloween fest på en bar i Jönköping.

Kammaråklagare Carl-Gunnar Fridolfsson sin stämningsansökan:  att ”hakkorset utgör ett meddelande som hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning” och genom att ”bära armbindeln bland övriga gäster har meddelandet spridits.”

Hitler finns i stort sett inget gott att säga om, och åklagaren måste avse hans förföljelser och massmord av främst judar, att klä ut sig till Hitler skulle alltså vara ”taskigt” mot judarna.   Hitler och hans anhang förföljde och mördade också andra minoritetsgrupper men judarna var dom som förföljdes och utnyttjades för tvångsarbete i störst omfattning.

När det gäller förföljelse och utrotning av judar så är dock Hitler en division 5 spelare jämfört med muslimerna deras ”manual” hatskriften koranen är full med uppmaningar till våldsdåd och mord på judar, även förstås på kristna och andra icke muslimska mäniskor.

Muslimerna har i fjortonhundra år förföljt och utrotat judar.

så de muslimska symbolerna  tex.

crescent-200

 

Bör naturligtvis inte få visas offentligt.

Samma sak med andra muslimska symboler, de uppfattas naturligtvis  starkt negativt av den judiska delen av befolkningen.   Med åklagarens logik bör alltså muslimska symboler och kläder förbjudas liksom koranen då det är olagligt att uppmana till mord och förtryck.

Muslim-couple-accused-in-britain-300x217

Muslimer uttrycker beundran för Hitler hitler_mufti-300x224

Stormuftin av Jerusalem drog till Tyskland under kriget för att få hjälp

av Hitler med judeutrotning.

 

4 thoughts on “Åtal om man bär muslimska symboler eller kläder?

  1. Usch! Detta var värsta inlägget jag sett. Vad har inte européer gjort mot resten av världen? Var Sverige ett stort stöd för judarna under andra världskriget? Judar har varit ”hatade” och förtryckta av de flesta människor i vår historia, vad har inte de kristna gjort och ateister och alla möjliga personer. Försök inte att lägga skuld på någon annan och hitta en ny syndabock. För historien kommer upprepas på nytt om de fortsätter så här. Vart är vi på väg nuförtiden? Fördomar bara växer och skapar intriger, blir så trött på människor som bara ska trycka ner. Att splittra och skylla ifrån, förtrycka och skapa syndabockar resulterar inte i något annat förutom olycka för båda parterna. Tror inte den muslimska mannen är speciellt praktiserande om det där ens är en äkta bild, tvivlar på att Hitler ansåg att någon förutom ”idealet” var acceptabelt. Blanda inte ihop personer som är muslimer till namnet och de som verkligen följer religionen. Det finns en oerhört stor skillnad.

    Tony, inom islam finns det ingen idol, att ha en idol är avguderi och det är endast Allah vi tillber. Så snälla sluta säga ”dåliga skämt”/antydningar som inte bygger på någon verklighet. Det var så alla människor höll på mot judarna, tycker ni att det som judarna fått gå igenom är rätt?
    Nej det är fruktansvärt det här! Blir så less på allt hat!

  2. Och ändå är den österrikiske korpralen endast trea över listan på moderna massmördare. Det vore klädsamt om vi också uppmärksammade kommunismens brott mot mänskligheten och agerade mot deras arvtagare i riksdagen VP(K) och MP(K).

Kommentera