Teheran invaderat av jätteråttor

Råttorna tål giftiga ämnen och därför får myndigheterna använda andra medel. Om nätterna får tio prickskyttsdivisioner jaga råttorna som redan har ockuperat 26 områden i den iranska huvudstaden.

En biolog som ger råd åt stadens sanitärtjänst berättar att råttorna är betydligt större än de brukar vara. ”De är inte bara större, utan också ser annorlunda ut. En sådan evolution brukar ta miljoner år. De väger uppemot till fem kilo och är ibland större än katter”, sa den iranske specialisten.

-Pettersson trodde inte det var något nytt, spred de sig inte redan för 1 400 år sedan från arabiens öknar?

Jätteråtta

Rysslands röst

10 thoughts on “Teheran invaderat av jätteråttor

  1. Råtthatare! Råttplågare! Råttmördare! Råttskändare!
    Världens hemskaste och brutalaste människor är råtthatare!
    En värld och ett folk som behandlar råttor illa, är en värld och ett folk som inte förtjänar att kallas för en värld och ett folk.
    // Råttvän //

  2. Pettersson:
    Jo du har rätt även i detta falL..Visserligen har många av dessa ”mures inclusi essent”utvandrat från arabiska världen,och sprider sig nu som pesten över bl.a hela Europa.I flesta fall är de t.o.m större,än de nu inhemska i Iran !!

  3. Det jävliga är att de förökar sig nåt fruktansvärt, betänk att vi står utan några som helst försvarsdivisioner i Sverige.

    • De är till och med större än den ökenråtta, som jag upptäckte i vårt persedeltält. Den fräste mot mig och gick inte undan, så jag fick tag i en infanterispade och högg snabbt huvudet av råttan med ett enda hugg. Den var stor och brun, om jag nu minns rätt efter nästan 40 år. Det var dock den enda jag såg där ute i Sinaiöknen.

Kommentera