Två män åtalade för brutal våldtäkt

BORLÄNGE. De båda männen hjälptes åt att både klä av och hålla fast den berusade kvinnan innan de i omgångar förgrep sig på henne. Nu har de båda åtalats för grov våldtäkt, brott med fängelse i fyra till tio år i straffskalan. Den ene mannen riskerar också livstids utvisning. Enligt åtalet våldtog de båda männen, 27 och 34 år, tillsammans och i samförstånd kvinnan då hon befann sig i ett hjälplöst tillstånd.

Den ene av männen höll fast kvinnans armar och överkropp samtidigt som den andre slet av henne kläderna. De båda turades därefter om att förgripa sig på den hjälplösa kvinnan.

Berusningen gjorde att kvinnan inledningsvis hade svårt att identifiera de båda gärningsmännen. Förvecklingar kring männens egentliga namn ledde också till svårigheter för polisen i sökandet. Två män greps också felaktigt innan ett tredje försök ledde till att 27-åringen kunde gripas.

Tre dagar hade då hunnit gå efter den brutala våldtäkten och det skulle dröja ytterligare fem dagar innan också den andre gärningsmannen kunde gripas.

Straffskalan för grov våldtäkt är fängelse i som lägst fyra år och som mest tio år. Utöver ett kännbart fängelsestraff yrkar åklagaren även på livstids utvisning ur landet för den 27-årige mannen.

– Att jag inte yrkat på utvisning av den andre mannen beror på att han är svensk medborgare, säger åklagaren Sanna Gens.

-Pettersson tackar Dalarnas Tidning för uppgifterna om utvisning på det ena svinet och att det andra blivit svensk medborgare men vill ändå tillägga att denna gång rör sig om de somaliska svinen…

  • Mahamed Yahye Hussein, 27, somalisk medborgare
  • Mohamed Dahir Hassan, 34, somalier som blivit svensk medborgare av någon obegriplig anledning.

6 thoughts on “Två män åtalade för brutal våldtäkt

  1. Men glöm aldrig Reinfeldts ord: Invandring berikar (om han menar med våldtäkter och all annan tänkbar kriminalitet så har han j-vligt rätt) Men nu har jag fått en överdos av ”berikning” UT med båda två på livstid och låt helst alla deras landsmän här följa med, de tillför INGENTING förutom kriminalitet och ett ickemänskligt beteende.

  2. Om dessa flata jävla myndigheter en gång för alla
    informerat dessa bastarder när dom kommit över gränsen,
    att våldtäkter innebär direktavvisning ut ur landet för all
    framtid, så hade nog detta avhållit en del idioter från att
    begå dessa nesliga brott. Jag anser att svenska myndigheter
    är delaktiga i dom brott som dessa svin begår genom att
    inte utdela kännbara straff!

  3. Tack för det Sandvikare, det som är bra är ju att man går ut med signalement igen, det har man ju inte gjort förut, eftersom journalisterna tror att det gagnar de främlingsfientliga, vilka det nu är. Att man agerar för att stävja dessa översexuella element från islamska länder, ska man ju se positivt på. Den nittonåring som fick byxorna uppskurna, hade nog en sagolik tur att han inte blev knivhuggen. Polisen måste börja provocera de här kriminella elementen, och visitera dem efter vapen och narkotika, var de än möter dem. Ska se om vi hinner få ut det här med idag, eller snarare ikväll.

Kommentera