Kvinna i burqa försökte hugga ned judisk elev

burqa och nigab
burqa och nigab

En sextonårig judisk elev på väg ut från skolan angreps av en kvinna i burqa som försökte hugga ned honom med kniv. Överfallet utspelades häromdagen på skolan Otzar Ha Torah i Toulose. Samma skola där en rabbin och tre elever mördades för ett år sedan av salafisten Mohamed Merah.

Toulose. HaTorah school
Toulose, HaTorah school

Eleven lyckades undvika knivhugget och springa tillbaka in på skolan. Personalen tryckte på överfallslarmetoch polisen var på plats inom några minuter.Den muslimska kvinnan greps omedelbart.

Hon betecknas som ”sinnesförvirrad” och uppenbart inspirerad av Merahs överfall. Flera rapporter berättar att det uppstått en formlig kult kring Merahs dåd i salafistiska kretsar…

Fallet påminner om den galna burqan”Amatullah”, Meliha Abazovic, i Göteborg, som gång på gång mordhotat Lars Vilks.

Jewish News

Arutz Sheva

JIHAD I MALMÖ

5 thoughts on “Kvinna i burqa försökte hugga ned judisk elev

  1. Undrar hur vår hus-musse Ali förklarar detta fredliga dåd….. Han kommer nog att säga att det är förbjudet inom islam, och ändå, som vanligt så är det mussar som ger sig på judar. Jag tror att Ali ljuger, muslimer ser inte alls något fel i att begå brott och mord mot icke muslimer och han tycker också att det är ok att ljuga för oss svenskar, men se det går inte längre, vanligt folk börjar få upp ögonen för sanningen och det är en sanning som vi inte vill ha, eller som vi säger i England ”We are NOT amused”.

Kommentera