Det är synd om Munir 18 år

Expressen hade igår en artikel på nästan fyra helsidor om Munir 18 som tagit sig till Europa frånMunir 18 Afghanistan. Hans pappa och mamma är döda, talibanerna hotade honom och han lånade pengar av morbror för att ta sig till Europa via Iran. Han hamnade i Grekland och for med båt till Italien, under resan drunknade 19 av hans vänner.

Efter två månader i Italien beslöt han sig att ta till Norge eller Sverige, han hamnade i Sundsvall innan han blev utvisad till Italien som första land enligt Dublinförordningen som Sverige med all rätt utnyttjade, dessutom har Munir hunnit med en sväng till Tyskland enligt den italienska polisen.

Nåväl, nästan fyra helsidor i Expressen om Munir 18 och hans vän Ziaret med ett enda syfte och det är att få migrationsverket att ändra sitt beslut om denne ”pojke”. Munir tycker för övrigt att det är dyrt och kallt i Italien men i Sverige är allt bra.

-Pettersson undrar vad Expressen har för syfte med att använda så mycket utrymme på en uppenbar lögnare, för inte ens Expressens reportrar kan väl tro att denne man med begynnande silver i håret är 18 år…

Länk till Expressen hittar ni som vanligt i länklistan til höger, där ni även kan titta på Aftonbladet och Södermanlands Nyheter.

Bilden fotat och delförstorad från pappersexpressen.

11 thoughts on “Det är synd om Munir 18 år

 1. Tittar på bilden och vips kommer ord som infantil och enfaldig upp, undrar om det är ”inavlat”, inte i Sverige utan i Afghanistan, kanske i Expressen ?!

 2. Skrämmande, vad ska han tillföra samhället vid närmare eftertanke så blir han en utmärkt representant för de sju partierna. Måste få en plats nära Reinfeldt och Waberi, ”lika barn leka bäst” men inte med mina pengar aldrig en gång till, rösta rätt för Sverige, rösta SD vår enda chans 2014 !

 3. Men nu får de väl ge sig! 18 år?! Gånger två – minst. Han har i alla fall mer pannrynkor än jag hade vid 45. Säkert väntar några fruar och 8 barn på att få anhöriginvandra. Görs det inga ålderstester överhuvudtaget i Sverige?
  Det stora bedrägeriet med ”ensamkommande barn” är det största vansinnet våra politiker har hittat på. Jag blir så arg att jag får ont i magen.

  • I Malmö kommer dom med personal och får röntgat sina händer. Det lär vara en bra metod och på SUS i Malmö finns läkare som är experter på det.

 4. 18??? HAHAAHAHAHAAHAHA
  Undrar hur många läsare dom tappar nu!

  Nog för att svensken dumröstat i många år nu, men så korkad är nog ingen att dom går på det där. LOL!

 5. Expressen skiter i fläkten med sådana här reportage. Genom att de läsare Expressen har så uppenbart kan se att det de skriver är lögn, gräver de sin egen grav, och rekryterar fler väljare till SD. Men det fattar val de dästa rödvinsjournalisterna på Södermalm inte alls….

 6. En efterföljare till Bröderna Grimm,nu gäller det bara att finna ett förlag, som vill trycka upp och distribuera hans sagor !! Tänka sig att redan vid 18-års ålder ha sådana medfödda lyriska gåvor…

Kommentera