Han gav antisemitismen ett kommunalt ansikte…

ilmar-reepalu
ilmar-reepalu

Äntligen har Ilmar Reepalu beslutat sig för att avgå. Många år för sent enligt flertalet Malmöbor…Det bestående minnet efter honom blir inte det frenetiska byggandet eller högskolan. Det blir stadens islamisering och den galopperande antisemitismen.

Några Reepalucitat :”Min personliga uppfattning är att man inte ska spela någon match överhuvudtaget mot Israel i den här situationen. Situationen i Israel och Palestina är så plågsam.

Den blev väldigt mycket allvarligare när Israel började med sina aggressioner och gick in i Gaza. Över fyrahundra barn har mördats. Det är fråga om brott mot mänskliga rättigheter. Det är så mycket som ligger Israel till last” februari 2009.

”Vi accepterar varken sionism eller antisemitism. Det är ytterligheter som sätter sig över andra grupper och anser att de är mindre värda,” januari 2010.

”Jag skulle önska att judiska församlingen tog avstånd från Israels kränkningar av civilbefolkningen i Gaza. I stället väljer man att hålla en demonstration på Stortorget, som kan sända fel signaler” januari 2010.

”Man möts av väldigt många som man kanske kan kalla den israeliska lobbyn, som inte är intresserade av vad jag säger och vad jag tycker, men som tillskriver mig massor utav uppfattningar”  mars 2010.

” SD:are har infiltrerat den judiska församlingen för att på så vis driva sitt muslimhat”  mars 2012

Läs mera:

 JIHAD I MALMÖ

Den permanenta skandalen Ilmar Reepalu

En varbölds bekännelser på Förintelsens Minnesdag

 Reepalu: Vadå islamistisk antisemitism ?

Reepaluskandalen får vetenskaplig analys

8 thoughts on “Han gav antisemitismen ett kommunalt ansikte…

 1. Olli kan du inte skriva några rader om hur den judiska tidning NY Times nu försöker måla ut Sverige som rasister då vi letar efter papperslösa. Du brukar ju ofta ha artiklar från judiska källor så nu behöver väl inte vara ett undantag.
  De har översatt Khemiris flummiga text ifrån DN där han kritiserar polisens jakt på papperslösa.
  Trevligt med judar i USA som ska skapa opinion mot oss i Sverige som rasister och bestämma hur vi sköter vårt land va?

  http://www.nytimes.com/2013/04/21/opinion/sunday/swedens-closet-racists.html?pagewanted=1&_r=1&smid=tw-share

  Personligen så kan jag tycka att då vi stödjer USA, med Svenska soldater, i allt deras krigshetsande i allt ifrån Libyen till Afghanistan och sedan att vi tog emot fler Irakier i Södertälje alena än vad hela USA gjorde totalt. Så måste jag erkänna att jag blir jävligt irriterad av att bli skriven på näsan av någon sionistisk dagstidning i det landet nästan 1000 mil härifrån om hur rasistiska vi Svenskar är. Det får mig att bli riktigt irriterad.

  Jag skulle vilja veta hur många Irakiska, Afghanska, Pakistanska, Kurdiska, Libyiska eller Syriska flyktingar NY TImes chefredaktörs landsmän i Israel har tagit emot de senaste åren. Bara för att få se hur mycket de gillar den berikande mångkulturen själva.

  Reepalus citat: ”Vi accepterar varken sionism eller antisemitism. Det är ytterligheter som sätter sig över andra grupper och anser att de är mindre värda” är väl för övrigt inte så anmärkningsvärt eller?

 2. Reepalus efterföljare är ju en kvinna, (med dubbelnamn förstås) gift med en n-ger så någon skillnad i framtiden gentenot idag lär vi knappast kunna förvänta oss….

 3. ”Det är ytterligheter som sätter sig över andra
  grupper och anser att dom är mindre värda”

  Ja det kan man ju även anse om förhållandet
  invandrare och Svensk, där Svensken hela
  tiden blir påtvingad något som han knappast bett om,
  men ändå får ta konsekvenserna av. Ytterligheterna
  här består av verklighetsfrämmande politiker påhejad
  av den skandalösa media som landet har besudlats med!

  Nej Ilmar Repalu har inget att slå sig för bröstet över,
  att ha förstört en gammal fin Stad, som idag mest liknar
  en kopia av en stad i mellanöstern, ja det borde inte ge
  några pluspoäng, men kommer förmodligen att utlösa
  en fet pension, eftersom Repalu är sosse, och att dom
  flesta Sossar är egenberikare, så det blir nog inte tal om
  dom nivåer som fattigpensionärer får nöja sig med!

 4. Han ville väl hålla sig väl med majoritetsbefolkningen. Är väl mest muslimer som röstat på honom.

  • Om du visste hur rätt du har…Det fanns valkretsar i Malmö:s ghetton, där 5.000 ”berikare” bosatt sig..Vid senaste valet erhöll S i en av dessa över 90 % av deras röster !
   Kan tolkas som ett tack för senast,eller ?

Kommentera