Mördaren bar sin döda hustru

Uppdaterat 2013-02-26: I dag dömdes mördaren Abed Youssefi från Algeriet  till 16 års fängelse för mord på sin 10 år yngre fru. Han medger att han dödat hustrun, men hävdade i rätten att han saknade uppsåt. Polisen larmades av vittnen som tidigt på morgonen sett mannen bära ut hustruns kropp på gatan. Enligt åtalet hade hon blivit slagen i huvudet med en marmorskiva och därefter fått en plastpåse runt huvudet. Tingsrätten konstaterar att motivet för gärningen var att den 43-årige mannen inte accepterade att hustrun ville skiljas.

Rätten anser också att det var en försvårande omständighet att hon mördades i sitt eget hem och att mordet skedde med fem barn hemma. De låg och sov när mamman dödades. Barnen tilldöms sammanlagt 250 000 kronor i skadestånd.

-Pettersson säger inte mer än att ljugmedia fortfarande döljer vem mördaren är.

Tidigare: MALMÖ. Vittnen såg hur en 43-årig man försökte släpa sin livlösa hustru inlindad i filt in i sin skåpbil. En man började filma med sin Iphone. – Snälla filma inte, bad 43-åringen som flydde när han förstod att polis var på väg.

I går åtalades 43-åringen för mord på sin hustru, en 33-årig fembarnsmamma. Filmen är ett av bevisen mot honom.
Klockan var strax före kl 4 på morgonen den 18 juli förra året när några män som stod utanför ett internetcafé på Södra Skolgatan i Malmö såg något märkligt. En 43-årig man försökte släpa vad som verkade vara en människokropp in en skåpbil. Den stod tätt parkerad framför ingången till ett hyreshus.

En av männen gick fram till mannen och frågade: – Vad har du där? Är det en människa där?”
I stället för att svara sa den påtagligt andfådde och svettige mannen: – Kan du hjälpa mig att få in henne i bilen?”
Vittnet såg samtidigt att kvinnan hade en påse på huvudet. Han skrek till mannen: – Du är sjuk! Jag ringer till polisen! Så beskriver vittnet vad som hände i ett polisförhör.

I ett senare förhör fick samma vittne en fråga av en polis. Kan det ha varit så att mannen skulle köra kvinnan till sjukhus? – Nej, då sätter man inte en plastpåse över huvudet. Då ringer man ambulansen. Man rullar inte in personen i ett överkast och man parkerar inte på trottoaren och sliter ner personen från fjärde våningen. Inte en chans att han skulle till sjukhus med kvinnan, säger vittnet.

-Pettersson säger också, inte en chans, att ljugmedia skulle skriva att mördaren är Abed Youssefi från Algeriet och av någon konstig anledning har han fått stanna här och till och blivit svensk medborgare…

2 thoughts on “Mördaren bar sin döda hustru

Kommentera