Aftonbladets löpsedlar

På bilden ser ni tre löpsedlar från Aftonbladet. Vad har de gemensamt?

ab lönehelgJo, det handlar om hur kriminella utsätter dig och dina pengar för brott. Det som dessa löpsedlar också har gemensamt är att de tryckts under tre lönehelger 2012/2013, nämligen 25:e september, 23:e november och 25:e januari. Är det en slump eller agerar de på uppdrag av någon och i sådana fall, vilka?

Källa: Dagens media

 

5 thoughts on “Aftonbladets löpsedlar

 1. Man har en viss förståelse för att AB går under namnet ”Aftonhoran” på Nätet, nu när man ser att dom försöker sälja lösnummer till varje pris….

 2. Om Aftonlögnen kan man tro vad som helst,när dom har en
  Chefsredaktör som står och kramar om original gangsters
  ledare, en grovt kriminell och suspekt figur, som har både
  mord och grova rån på sitt samvete, ja då förvånar inget.

 3. Det finns folk till allt, som det heter..
  Tyvärr så har fortfarande alltför många inte begripit att man klickar inte vilt på alla upptänkliga länkar som kan finnas i ett inkommande mail.
  Ett mail som kanske dessutom är skrivet på en erbarmligt dålig svenska (=datoröversatt!), en dålig svenska som man inte identifierar som ”dålig” pga att man gått i svensk skola och därför inte kan sitt modersmål!
  16% av de som lämnar grundskolan kan inte basämnena tillräckligt väl, en av sex.. Mycket..

 4. Krigsrubriker för en skitnyhet. Vad ska AB använda när det verkligen blir krig? Löpsedlarna visar bara på AB:s förakt för folks kunskaper och en medveten strävan att skrämma till lösnummerköp.

Kommentera