Stäng

Mp brottas med problem och vänder sig nu till nya väljargrupper

Miljöpartiet har kraftigt minskat sitt väljarstöd den senaste tiden och i Demoskops opinionsmätningar har man exempelvis halverat sitt stöd sedan årsskiftet 2011/2012.

Nu visar det sig att man också tappar medlemmar. Förra året försvann 1 200 stycken (8,2%) och nu tänker man ta till nya grepp för att behålla de som är kvar och locka till sig nya.

I en kampanj som man kallar ”Öppna fler dörrar” tar man nu fram material på både arabiska och somaliska, så vilka de nya väljargrupperna är framgår därmed ganska klart.

Källa: Dagens opinion

6 reaktioner på “Mp brottas med problem och vänder sig nu till nya väljargrupper

  1. Så kan det gå när flera partier grundas på,och går till val på kommunismen dogmer !
    Konkurrens från Gammelkommunister i VP,och nu tydligen i form av Gudruns FI-anhängare…Så många idioter som behärskar språket,finns ju inte i Absurdistan.
    Måste bli svårt för dem,att nå fram till de tänkta offren…Knarkarna tror jag skiter i vem,som får ta del av Riksdagens arvoden.

  2. Varje gång Gustav Fridolin talar om generös asylgivning förlorar partiet stöd. Så prata på, Gurra!
    Migrationspartiet bra nickname på ”vattenmelonerna” (gröna utanpå, röda inuti).

  3. Migrations-Partiet är det mest idiotiska, onödiga, verklighetsfrånvända och överfulla hönsgård vi har i landet. Inte för att de andra 6 fåntrattarna lyser upp tillvaron för folk, men MP tar tamejfan priset….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: