Stormuftin – Abbas och Fatahs idol


Abbas och ArafatU47P5029T2D525373F24DT20121112103041

Fatahledaren Mahmoud Abbas har de senaste veckorna vid minst två tillfällen prisat Stormuftin Hajj Amin al-Husseini, Hitlers vapendragare, som ett föredöme för Fatah och för alla ”palestinska” araber.

I ett tal som sändes i Fatahs TV 4 januari räknade Abbas upp alla rörelsens bloddrypande ”martyrer och hjältar”. Ett särskilt avsnitt reserverade han dock för ”pionjärerna”:

stormuftin och Hitler539

stormuftin och Hitler539

Här måste vi minnas pionjärerna – Stormuftin av Palestina Hajj Muhammad Amin Al-Husseini, likväl som Ahmad Al-Shukeiri, Grundaren av PLO, ochYahya Hamouda, ledaren för PLO: s verkställande kommité. Låt oss inte heller glömma martyren Izz Al-Din Al-Qassam, som drog igång revolutionen 1936. Alltså startade han krig tre år före självaste Adolf Hitler.

stormuftin-nazisten

Klicka på bilden för att kunna läsa texten under.

Alltså hatpredikanten och de antisemitiska pogromerna under 20- och 30-talen, Stormuftin som ville bygga ett koncentrationsläger i Nablus efter Auschwitzmodell samt Stormuftins sekreterare som sedan blev PLO:s förste ordförande.

Vid en stor Fatahmarsch i Gaza (den första som Hamas tillåtit sedan 2006) sändes ett tal av Abbas på storskärm. Han prisade då återigen Stormuftin som ”en stor man som förtjänar att hyllas”. Stormuftin borde, enligt Abbas, vara ett föredöme för alla araber.

Den lilla israeliska nyhetsbyrån Makor Yisraeli var det enda media som tycks ha observerat talet. Reuters och AFP som har ett stort antal arabiska lokalanställda i Gaza teg…

Ingen av Abbas finansiärer, EU och Obamaregimen, har med ett ord kommenterat Abbas nazistiska nostalgi. Denne ”moderate”  arabiske politiker som alltid framhålls som ett föredöme gentemot de israeliska ”extremisterna”.

JIHAD I MALMÖ

Här kommer det mer historisk läsning om framförallt Stormuftin av ”Palestina” för de som är intresserade. Det visas dokument och bilder från bland annat Auschwitz och ”operation Barbarossa” eller kriget mot Sovjetunionen.  De här filmerna och dokumenten visar den fortsatta förföljelsen av judarna, och då framförallt av Stormuftin, och sanningshalten på dessa dokument är hundraprocentig, då de har behandlats efter antikvariska principer, men förnekas givetvis fortfarande av muslimer som inte vill se sanningen i vitögat. Nedan det som finns om stormuftin på Petterssons.

Det är så mycket att ni bäst kan söka efter ”Stormuftin av Jerusalem” på sökluckan under ”Antal besökare just nu.


29 responses to “Stormuftin – Abbas och Fatahs idol

 • Mahmoud Abbas en värdig representant för Nazismen i MÖ! | Petterssons gör skillnad

  […] I samtal med Arutz Sheva, sa David Bedein, chef för nyhetsbyrån Makor Yisraeli och Centrum för forskningen om Mellanöstern, att Abbas gjorde kommentarerna under en Fatah marsch i Gaza fredagen den 21/1 2003. Det var första gången på flera år som Fatahs terrorister hade fått tillstånd av Hamas att marschera, och Abbas talade till demonstranterna via videolänk. SE HÄR […]

  Gilla

 • Mahmoud Abbas en värdig representant för Nazismen! | Petterssons gör skillnad

  […] I samtal med Arutz Sheva, sa David Bedein, chef för nyhetsbyrån Makor Yisraeli och Centrum för forskningen om Mellanöstern, att Abbas gjorde kommentarerna under en Fatah marsch i Gaza fredagen den 21/1 2003. Det var första gången på flera år som Fatahs terrorister hade fått tillstånd av Hamas att marschera, och Abbas talade till demonstranterna via videolänk. SE HÄR […]

  Gilla

 • Mahmuod Abbas en värdig representant för Nazismen! | Petterssons gör skillnad

  […] I samtal med Arutz Sheva, sa David Bedein, chef för nyhetsbyrån Makor Yisraeli och Centrum för forskningen om Mellanöstern, att Abbas gjorde kommentarerna under en Fatah marsch i Gaza fredagen den 21/1 2003. Det var första gången på flera år som Fatahs terrorister hade fått tillstånd av Hamas att marschera, och Abbas talade till demonstranterna via videolänk. SE HÄR […]

  Gilla

 • Radio Islam erbjuder Hitlers Mein Kampf gratis | Petterssons gör skillnad

  […] Muslimska frivilliga som slogs för Hitler  Stormuftin – Abbas och Fatahs idol […]

  Gilla

 • Olli Rein

  Stormuftin av Jerusalem Hajj Amin al-Husseini, Hitlers vapendragare, är väl stenkastarnas egen martyr. Jag undrar just vad denna figur hann med att göra för stordåd för sina undersåtar i Jerusalem. Det kan inte ha varit mycket, då han ju nästan aldrig var där efter att han blev fullblodsnazist. I mitt inlägg om intervjun med Generalmajor Otto Ernst Remer, som Ahmed Rami höll i början på 1990-talet, framkommer det ju i intervjun med all tydlighet vad de nuvarande araberna skulle göra, i väntan på att de skulle bli militärt starkare än Israelerna.
  https://petterssonsblogg.se/2013/05/01/ur-ahmed-ramis-intervju-med-general-otto-ernst-remer-2/

  Gilla

 • Olli Rein

  Ali1948 Vad faan vet du om det.

  Gilla

 • Olli Rein

  Svarta september var namnet på en palestinsk terroristgrupp, med sitt namn taget från inbördeskriget Svarta september i Jordanien 1970. Gruppen är mest känd för aktionen vid de olympiska sommarspelen i München 1972 då åtta medlemmar den 5 september tillfångatog elva israeliska idrottsmän och senare dödade dessa.
  Gruppens första attentat genomfördes i november 1971, då fyra unga män mördade Jordaniens premiärminister Wasfi Tal i Kairo, Egypten. När de greps av egyptisk polis förklarade de direkt att de var medlemmar i Svarta september. En kort tid senare följde ytterligare två attentat. I december samma år undkom Jordaniens Londonambassadör med knapphet ett attentat, och senare lurades två engelska kvinnor att ta med sig en radioapparat ombord på ett flygplan mellan Rom och Tel Aviv. ”Radioapparaten” visade sig emellertid vara en bomb, som sprängdes när planet var i luften.
  Piloten lyckades dock nödlanda på flygfältet i Rom.

  Betygsätt

  Gilla

 • Olli Rein

  Ali har du varit inne på länken om muftins planer på ett koncentrationsläger a´la Hitler. Du kan kolla på ugnarna din släkting Al-Husseini sunnimuslim som du Saddam Hussein och Usama bin Laden, tänkte bygga i Nablus.

  Gilla

 • Olli Rein

  Ali,var det ett fritagningsförsök utfört av Svarta september ligisterna, tror du att jag är dum din vettvilling.

  Gilla

 • Ali1948

  Israelen olli börjar verkligen bli senil o som vanligt kommer han med patetiska drag.

  Abbas rabblade upp en massa namn på folk som är döda, de föesta avdem mördade av israel. De är frihetskämpar o kämpade emot storterroristen o nazisten israel. Är det så farligt?

  Att muftin o hitler visas på en bild säger inte så mycket. Det kan ha att göra med att både tyskar o palestinier hade upplevt gemensamma problem med sionisterna som planerade att ta över allt. Eftersom sionistplanerna på att slänga ut o mörda araberna var offentligt o uttalat mål så reagerade muftin pö det.

  Det jag inte vet är om hutler o muftin egentligen samarbetade med sionisterna för tt förverkliga planen att skapa terrororganisationen israel.

  När du säger hundraårocentigt kan jag säga att det visst kan skapas en 100 procentig lögn som sedan arkiveras i flera år.

  Olli. Vad jag hört hade Din älskling hitler hade en judisk mamma . Om det stämmer så är han per definition jude. Inte sant?

  Gilla

  • NB

   Gagagagagablablabla… groteskt skitsnack som vanligt från totalidioten och storlögnaren Ali-Lisa.

   Gilla

   • Ali1948

    NB. Jag väntar fortfarande på en vettig kommentar från din tomma hjärna. Men ärligt talat ger jag upp hoppet. Jag har nu blivit mycket säker på att du inte klarar av det. Gå o lägg dig. O glöm inte tt dricka mjölk o borsta tänderna

    Gilla

  • Olli Rein

   Jag undrar vem som är senil i det här sammanhanget, den som kan ta fram historiska fakta, direkt från de tyska krigsarkiven, eller den som endast kan angripa budbäraren, och med ärekränkande smädelser försöka skymfa denne, så att bevisen inte ska få genomslag bland de som tror på falsarierna, som lögnarna i Palestina, Kairo och andra muslimska centra för politisk islam, som Teheran och Mekka – Medinah, Sanaa och många fler lägger fram, samtidigt som Mein Kampf av Adolf Hitler är den mest sålda boken i Mellanöstern.
   När Abbas talade om martyrer som blivit skjutna när de anfallit Israel, och av dig får benämningen frihetskämpar, så har ju dessa mördat
   israeliska idrottsmän och kvinnor i München 1972 tillsammans med tyska nazister, inför hela världens idrottsintresserade befolkning, så där finns miljontals vittnen till en vidrig aktion långt från Palestinsk mark, och flygplanskapningar i Jordanien mot oskyldiga civila, och på ett kryssningsfartyg under grekisk flagg i Medelhavet, där en förlamad amerikansk jude dödades i sin rullstol. Kan man tänka sig värre kräk en dessa. De kan ha handlat på order från Stormuftin, då han levde till juli 1974. Dog om jag inte missminner mig på USA: s nationaldag 4 juli.
   När Abbas räknade upp martyrerna nämndes ju på slutet med särskild aktning, bland annat Stormuftin, men han dog ju inte martyrdöden, utan sotdöden, som våra föregångare vikingarna kallade det, när man dog i sin säng. Varför tog Abbas upp det bland sina martyrer. Mördare kallar vi dem, ty det var vad de oftast sysslade med.
   Länk till fakta som du givetvis inte tilldömer något värde.
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

   Gilla

   • Ali1948

    O-rein. På tal om munchen så ett misslyckat fritagningsförsök den främsta orsaken till att det dog några israeler.

    Orein. Du radade nog upp mord på 10-tal personer. O på din fråga om det finns värre så är svaret klockrent. Israel har ju mördat hundratusentals oskyldiga fler än vad du kan rabbla upp när du ska peka på vad palestinska frihetskämpar har gjort.

    Den palestinska frihetskampen kommer tt fortsätta i all evighet. Fram tills vi befrias från terrorisrahell

    Gilla

  • Olli Rein

   Hitlers släktskapsförhållanden är kända, så de är bara en Googlesökning bort,

   Gilla

 • Ali1948

  Lägg gärna till att israels är värre än hitler o att Orein är storsionist o stöttar terrormaffian som kallar sig för israel. Resultatet blir en O-rein hitler

  Gilla

  • NB

   Ali-Lisa, just när man tror att du inte kan sjunka djupare ner i dumhet, intelligensbefrielse och hat så gör du det. Hur är vädret där nere på amöbanivån?

   Gilla

   • Ali1948

    NB. Du har fortarande aldrig lyckats skriva en vettig kommentar. Du verkar ha mögel i hjärnan eller massa amöbor som försöker hjälpa dig i ditt tänk.

    Stick.

    Gilla

   • NB

    Ali-Lisa hur kommer det sig att du ställer krav på andra men aldrig på dig själv? Du vill att andra ska skriva vettigt men själv har du aldrig producerat nåt annat än dravel, skit och lögner. Hur är det att vara du? Rätt så surt va?

    Gilla

  • Olli Rein

   Hej på dig Ali, om du högerklickar med musen på det nedersta fotot och därefter vänsterklicka på ”visa foto” så blir texten på engelska läsbar till och med för mig. Så då bör även du kunna se texten. Sedan om du klickar på Abbas tal på storbild, så kommer du till det tal han har hållit på både TV och storbildsvideo, där han också anser att islam och nazismen har mycket gemensamt. Talet på storbildsvideo var till hans PLO, som för första gången på många år tilläts marschera i Gaza för Hamas, och dessa hade inget emot Abbas nazistvurm, tvärtom så blev de säkert glada att få klartecken från Ramalmö, av den moderate ledaren Abbas, att även han fortfarande är nazist. Precis som han var när han skrev sin avhandling i Moskvas universitet på 1950-talet. En länk går även till detta, men den får du leta upp, då jag tror att den finns på samma blad som hans nazistiska tal i början på 2013.

   Gilla

  • Olli Rein

   Det enda du kommer med är rent larv. Egna påhittade historier, den ena värre än den andra, men alla är rena rama lögnen och hittepå av islamisten Ali 1948. De sista siffrorna är väl fångnumret på Hall eller Kumlabunkern.

   Gilla

  • Olli Rein

   Svarta september var namnet på en palestinsk terroristgrupp, med sitt namn taget från inbördeskriget Svarta september i Jordanien 1970. Gruppen är mest känd för aktionen vid de olympiska sommarspelen i München 1972 då åtta medlemmar den 5 september tillfångatog elva israeliska idrottsmän och senare dödade dessa.
   Gruppens första attentat genomfördes i november 1971, då fyra unga män mördade Jordaniens premiärminister Wasfi Tal i Kairo, Egypten. När de greps av egyptisk polis förklarade de direkt att de var medlemmar i Svarta september. En kort tid senare följde ytterligare två attentat. I december samma år undkom Jordaniens Londonambassadör med knapphet ett attentat, och senare lurades två engelska kvinnor att ta med sig en radioapparat ombord på ett flygplan mellan Rom och Tel Aviv. ”Radioapparaten” visade sig emellertid vara en bomb, som sprängdes när planet var i luften.
   Piloten lyckades dock nödlanda på flygfältet i Rom.

   Gilla

   • Ali1948

    Tack O-rein. Du lyckades nämna ett litet fåtal. Normalt brukar israel kunna mörda fler på bara en dag. Som jag tidigare nämnt så kan du rabbla o smutskasta palestinier o till sist bara upptäcka att det är en liten liten bråkdel av det israeler gör hela tiden.

    Du petterssons lilla israel. Du har inte mycket att komma med

    Gilla

 • Olli Rein

  I de länkar som finns i inlägget, går det att hitta det mesta om Stormuftin och absolut de detaljer du nämner ”huginomunin”, men det är aldrig fel att som du gör här lägga till en särskild länk, som berättar lite mer, så tack för din länk, den kommer nog att användas flitigt av de som är intresserade. Kommentarerna har ju oftast något att komplettera våra inlägg med. Det är ett samarbete de flesta av oss, ja kanske alla, ser mycket positivt på.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  För de av er som är intresserade av historia,har Himmlers finske livmedicus Dr Karsten,skrivit en bok.Där bl.a denna tvivelaktiga arabiska inblandning i SS¨återges. Vidare kan ni läsa om de samtal,som fördes mellan Folke Bernadotte och Himmler 1945,och där Karstens var närvarande vid bordet !!Vid dessa samtal framgår,att i nöden finns ingen lag…

  Gilla

 • huginomunin

  Man kanske ska komplettera med att stormuftin av Himmler utnämndes till SS-gruppenführer, dvs generallöjtnant redan december 1941. Mer intressant hittas på. Och det fanns 3 muslimska SS-divisioner, samtliga illa beryktade.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: