Nytt bottenrekord!

De sunnimuslimska fredliga religionens terrorister i södra Thailand slår idag ett nytt bottenrekord!

Thai skol lunch terror

Fotot säger mer än ord. I en matsal på en skola där över 100 elever sitter och äter går fyra representanter för ”den fredliga religionen” in och skjuter en lärare i huvudet två gånger.

Lärare sköts i en skolan i Narathiwat i södra Thailand idag.

Thaimuslimska terrorister jagar nu lärarna i skolorna, skjuter förare av skolskjutsar och soldater och poliser som vaktar skolorna. Att vara lärare i södra Thailand är idag ett av de allra farligaste jobben i hela världen.

Skolutbildning verkar inte vara högt prioriterat i den islamska världen.

LÄNK

69 thoughts on “Nytt bottenrekord!

 1. Ser att Olli eller pettersson valt att ta bort en av mina kommentarer som de inte vill att en svensk ska läsa.

  Är sanningen så svår för er?

  • Ali
   Sanningen får skrivas på den här Bloggen, men inte dess motsats. Var så god att plocka fram fakta för att Solen ligger fast på samma ställe alltid och inte kan rubbas ens en millimeter enligt islam, för då dör livet på Jorden ut.

   Sedan har vi förbud mot att missionera och sända ut falska fakta baserade på en bok som började skrivas år 630 cirka, av muhammeds, må faan ta honom, efterföljande. Muhammed, må fan ta honom, hade dock inget upptecknat, utan allt har memorerats från muhammeds, må faan ta honom, berättelser, så det är inte konstigt att det finns ett stort tal omskrivningar av samma saker, för det är precis vad som händer, när några stycken, ska skriva ner sina muntligen i deras klena hjärnor förvarade berättelser, från en man som hade minnesförluster efter sitt påtända liv, och ständigt ändrade sina historier efter verkligheten.

   Missionera får du göra på din egen Blogg, gör du det här en gång till blir du avstängd. Först tidsbegränsat sedan för alltid..

   • Olli. Jag mussionerar inte här. Det går inte att missionera för folk som är blinda o döva samtidigt.

    Jag har däremot alltid sagt att min avsikt är att diskutera med rasister o hatiskt folk. Det är viktigt att ha en öppen dialog. Inte sant?

    O i en dialog har var o en av oss åsikter o argument.
    Om ni inte tål att få svar på tal är en annan femma.

    På tal om solen så har jag aldrig sagt att koranen säger att solen inte rör sig. I koranen står att månen o solen rör sig. Varför ljuger du?

   • Om du har för avsikt att diskutera med rasister och hatiskt folk då ska du stanna kvar i din moské.

  • Vadå svensk? Det är väl lika illa läsning om man är från vilket land som helst, är du rasist?

  • Ali1948

   Du måste ju inse att du blivit hjärntvättad av islam under alla dessa år att du inte längre kan tänka självständigt.

 2. Ali
  På den här Bloggen missioneras det inte. Det får du syssla med på din egen blogg, om du nu har någon. Dessutom så diskuterar vi just nu om ifall kommentarer med bara personangrepp och overifierade fakta ska tas bort. Bara så att du vet om du inte kan kommentera här.

  • Jättebra olli. Då hoppas jag att ni håller vad ni lovar o att det ska gälla alla. Ni behöver verkligen rensa o styra upp den här hatbloggen.

   O du. Jag missionerar inte här. Jag besvarar bara era frågor o kommentarer.

   • Nu ljög du igen Ali-Lisa. Som vanligt. Du besvarar frågor och kommentarer? HAHAHA! Det är just vad du INTE gör. Det enda du gör är att dravla och sprida hat, samma hat om och om och om igen, som en repig grammofonskiva. Stäng av, Ali-Lisa. Alla är trötta på dig. Varje gång du smäcker ur dig nåt bevisar du att du inte vet nåt om nånting och att du är intelligensbefriad. Du kommer med lögner utan substans, samma lögner om och om och om igen. Återigen som en repig grammofonskiva. Att du inte är trött på dig själv får väl tillskrivas din totala imbecillitet. Du gnäller om att folk ska skriva vettiga saker men har själv aldrig nånsin skrivit nåt vettigt och fattar inte att du får det bemötande du förtjänar. Stackars Ali-Lisa, jag föraktar dig så.

   • Jättebra ali men var är det nu som du missionerar, vad heter din blogg? Förresten berätta det inte för OM du har en så kommer garanterat jag inte att läsa den.
    Din koran kommer att hamna på hyllan över myter och sagor likt dom flesta ”heliga” sagoböcker, inget att ödsla tid på.

    Hur var det nu ali, har du skägg och handduk eller virkad toarullemössa på huvudet? Du svarade aldrig mig efter den roliga youtubefilmen du sände, ser du lika rolig ut som han i filmen??

   • Ali!
    Vilket syfte Bloggen har, bestäms av de som skriver här. Det som gynnar Bloggen publiceras, avvikande mening i fråga publiceras om den har med frågan att göra… Mission för islam eller annan religion får bedrivas på de bloggar som sysslar med sånt…

 3. Ali1948: Problemet med dig och andra religösa dårar är att ni är svaga människor som är helt grundlurade av en gammal bok. Det finns inga bevis på gud och ändå skriker ni er hesa och dödar folk, väx upp för fan och sluta tro på massa skit ni läser i koraner och biblar!

  Ta dig i skägget och var en god människa som baserar dina handlingar få sunt förnuft istället för ord i en bok där maktgalna skribenter som ville styra världen, styra hur du ska leva,tänka,äta.

  Försök att titta på ditt tragiska liv utifrån utan medfödda värderingar som din mor och far gett sig från dag ett. Så kommer du förstå hur grundlurade alla religösa människor är och speciellt muslimerna som beteer sig som djur i en mordern värld.

  Men en ateist som jag ska utrotas enligt koranen, så varför ska du för en sekund försöka tänka klart när år av islamsk präglan av dina tankar fördunklar allt du tänker och gör.

 4. Ali1948:
  Tror inte ni arabiska nomader,skall komma till Norden,och lära oss något om hygien !!
  Sen din upprepning och ditt hat mot Israel,har vi hört till leda..Tror inte hellre här att du har något att lära ut !!

 5. Ali:
  2:223
  Våldtäktsreligionen, pedofilreligionen, ”hedersvålsreligionen” Religionen som inte kan hålla fred med sina grannar.
  Du gastar ofta om att Israel är roten till allt ont. Du benämner dig som palestinier! Palestina har aldrig varit en stat. Det var vad vi idag skulle för län under och efter romaretiden. Så istället för att leva ett rikt och bra liv i fred med Israel så väljer dina kusiner att försöka bekämpa Israel, vilket ni aldrig kommer att lyckas med. Varför har ni inte vunnit något av de krig som ni startat mot Israel? Krig som hela tiden utmynnat i att Israel intagit mer mark.
  Hur många araber arbetar i Israel idag?
  Din kompisar i rödvinsvänstern vill bojkotta israeliska varor och därmed göra dina kusiner arbetslösa, väldigt smart.

  Sagoboken:
  [5:6] TROENDE! När ni går till bön, två då ansikte och händer samt armarna upp till armbågarna och stryk med [de våta] händerna över huvudet och [två] fötterna upp till fotknölarna. Och om ni befinner er i ett tillstånd av stor rituell orenhet, skall ni rena er [genom att skölja hela kroppen]. Den som är sjuk eller befinner sig på resa eller som just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte kan finna vatten, skall ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud vill inte lägga på er tunga bördor, men [Han] vill rena er och fullkomna Sin nåd mot er – kanske känner ni tacksamhet.

  ”den som haft beröring med kvinnor….” säger ju det mesta om den antifeministiska religion. Nu förstår jag varför så många araber är skitiga, de har tvättat sig med jord!

  • Torpeden. Din kommentar innehåller massa okunskap. Exakt samma regel gäller för kvinnor o män. Efter sex så ska man duscha innan man ber. O kvinnor som rör män ska också tvätta sig på exakt samma sätt.

   Att israel är roten till den mesta onskan förnekar jag inte. O du som önskar att vi ska acceptera allt som de gör mot oss? Skulle du själv ha accepterat en så inhuman situation? Om sionisterna hade valt Sverige i stället för mitt hemland o om de behandade svenskarna exakt lika brutalt som de behandlar palestinierna. Skulle du acceptera det eller kämpa emot sionisternas terror?

   O ja. Bojkotta gärna israel o inför sanktioner mot denna terrororanisation.

   Ett Palestina fritt från denna ockupation skapar fler jobb än vad du kan ana

   • Hur många miljarder får dina kusiner i bistånd varje år?
    Varför får inte kvinnor be tillsammans med män?
    ”O kvinnor som rör män ska också tvätta sig på exakt samma sätt” Ali, var i sagoboken står detta?

   • Vad gör dagens israeler för något mot dig och dina släktingar här i Sverige. Har man bytt land på grund av att det land man först slog sig ner, som var Libanon, höll ju palestinier som gisslan och de fick ju bo 30 år i tält innan de ens fick bygga skjul att bo i. Inga protester mot det landet, men Sverige som gett er allt ni har, utan er hämndlystnad, kritiserar ni och kräver på pengar när ni påstår er blivit kränkta. Hur kan man kränka asociala människor, som får göra som dem vill, utan att få något kännbart straff, om det bara görs mot svenskar. Om vi försvarar oss kallas det direkt hatbrott, och vi blir dömda extra hårt.
    Ni överutnyttjar den välfärd som snart är ett minne blott i Sverige, ni begår mängder av grova brott, som bedrägerier, rån, mord personrån, misshandel, våldtäkter, narkotikabrott, grov vandalisering, mordbrand med mera. Libanon däremot hedrar ni för den behandling ni där fick, bara för att de är muslimer. Om jag hade haft något att säga till om, så skulle de flesta palestinier ha fått samma behandling som de fick i Jordanien. Med skillnaden att ni skulle ha skickats till Sibirien för brottsrehabilitering i deras fångläger.

 6. Den där Yallahmusiken som ni religiösa tydligen hjärntvättas med, är som en fartygs mistlurar mot västerländsk modern musik. Den där musiken stängde vi av för taxibögarna i Kairo, när de slog på eländet. Det var samma musik då 1973-74, en vidrigare musik än den är svårt att hitta. Så ska du få mig och titta på konvertitskit får du börja med att ta bort all orientalisk, så kallad musik och all rap då det inte ens kan kallas musik. Du borde istället lyssna till den goda musik som spelas på Petterssons varje dag. Allt är inte min typ av musik, men den delen jag inte gillar är ändå bättre än den orientala skiten. Den borde endast vara tillåten att spela i hundraprocentigt muslimska länder.

  • O-rein. Vi spelar inte musik i våra moskeer. Vilken fredagsbön har du varit på? Israelernas fredagsbön? Jag visste inte att de har fredagsbön

   • Israelerna spenderar fredagskvällen till att vandra till sin Klagomur och be. Klagomuren ligger i Jerusalem vid Klippmoskén, som är bygd ovanpå det raserade templet, som bevisar att israelerna var där långt före Muhammedanerna. Alltså är det Israels Ummah och inte arabernas. Den inskränker sig till den arabiska halvön.
    Eftersom jag varken är jude eller religiös i största allmänhet, så har jag aldrig varit där. Inte ens i Israel men i södra Sinai som närmast.

 7. EM. Du skriver ”NÄR ska du förstå att det finns många som slutade tro på sagor långt innan vi var vuxna. ”. Tala för dig själv. Av världens 7 miljarder så tror majoriteten på någon gud. O folk som upptäcker islam ökar hela tiden. Varför vågar ni aldrig förmedla vad de som konverterar har att säga? Varför väljer så många just islam?

  • De blir troligen tvingade att konvertera, precis så som muslimerna gör, Konvertera eller Dö! Och man kan ju aldrig lämna skiten heller utan att få en flock pyjamasklädda rabiata towelheads efter sig med kniven redo.

   • ali nu fick man sig ett gott skratt jo faktiskt jag skrattar så tårarna rinner på mina kinder. Det är ju det som Freja skriver, towel heads.
    ali ser du lika rolig ut som ”mannen” på Youtubefilmen 🙂

  • Där är jag lika frågande som du, det går inte att förstå varför folk väljer islam men antagligen är det som Freja skriver att det kan vara det eller smaka kniven. Eller en färd ut från en balkong eller stening eller smaka piskan eller mördas på något annat vis.
   Din ideologi förklädd till religion är livsfarlig för alla.
   Pyjamasklädda skäggmän och hucklade kuvade kvinnor…………inget för en tänkande svensk, inget för någon.
   Vi ser ner på dig samtidigt som vi tycker synd om dig ali men du har ännu inte förstått det men kanske nu då??? Gör det ont?

   • EM. Enligt islam har jag mycket större sannolikhet till att hamna i paradiset o du i helvetet. Tycker du verkligen synd om mig? Kommer du att se ner eller upp på paradiset? Svår fråga. jag vet inte heller hur deras position är.

    Att du är lika frågande utan att ta reda på svaret är märkligt. Nätet är fullt av folk som konverterat. Ta reda på varför de valt just islam.

    Klart jag förstått vilka individer ni är. Ett bevis på det är att jag ständigt kallat er för hatiska lögnaktiga senila sionister.

   • ali ser du lika rolig ut som ”mannen” på filmen 🙂 Har du en dödslängtan? Alla religioner går ut på en dödslängtan, det blir bättre sedan….OCH du är så trög att du fortfarande inte förstår att hota oss som inte tror på sagor att tro på helveteskapitlet är endast dumt, du ödslar tid ali

    Funderar dock lite om nu din alllan ballan skapade allt och alla varför skapade han hon den det då oss som inte tror på skiten?? OCH varför måste du och dina kusiner tvunget bo här i kalla nord där vi är minimalt troende?

    Du jag skrattar fortfarande, ser du likadan ut? Har du skägg , pyjamas och handduk om huvudet 🙂 🙂

   • Ali-Lisa inte kommer du till paradiset.. En manisk lögnare, helidiot, missfoster och hatmånglare som du har enkelbiljett till helvetet. Där träffar du psykopaten, pedofilen och blöjskallen Muhammed. Bend over så får du dig en körare. Det borde vara synd om dig Ali-Lisa men du är alldeles för imbecill, sinnessjuk och vidrig för att vara värd medlidande.

  • Därför att insommnade SVENSKAR inte vaknat än. Men för helvete håll dig undan när dom gör det!

  • Din dumma jävel, du kommer aldrig att förstå någontng, det finns inte någon människa i Sveriges land, som inte förstår hur det är att leva under religöst förttyck. Det oket slängde vi av oss för exakt 100 år sedan.

  • Ja det är ofattbart att det finns så många stollar. Ja där måste jag nog helt klart hålla med dig Ali. Världen är full av dårar och de flesta är gudsdyrkare. Varför inte bli fotbollsspelare istället. Bollen är ju rund som era huvuden och lika tomma på allt utan lite luft.

  • Att skriva positivt om något som i grund och botten är negativt, för de allra flesta i Europa är väl islamkramarnas sak att göra inte vår.. Själv känner jag inte en enda konvertitskit, så vad menar du att jag ska skriva. Hitte på som du gör och kasta skit på budbärarna för att de plockar fram den verifierade sanningen, och inget hitte på som du och de andra muslimer som har varit här på Petterssons eminenta Blogg. Tyvärr skriver de flesta av er på obegriplig svenska, trots att vissa som Amer al-Bayya från Nyköping men ursprungligen en palestinaarab från Bagdad, som har varit här i ca 35 år, trots det kan han endast svårligen skriva hågon form av blattesvenska kryddad med vissa slagord på engelska, ett språk som denne arab påstår sig kunna flytande, efter vad engelska infödda ska ha påstått. Det var mycket bättre i Storbritannien påstod han, och flyttade tillbaka till Sverige. Han har varit här sedan 1978, då han inte ville göra sin militärtjänst i Irak, och han har i 14 år varit lärare på deltid med hemspråk. Alltså den arabiska man pratar i Bagdad.
   Han har jobbat deltid 14 av 35 år, men legat i vad gäller sänghalmen och sin konverterade svenska, så de nu har 5 eller sex vuxna och halvvuxna barn. Det är ett exempel på lycksökare i Sverige, men det finns hundratusentals liknande fall.

 8. ali:
  Har inte psykofarmakan hjälpt ännu? Är du inte medveten om att Allan inte har tillstånd att bränna någon här, efter döden. Det får endast Eldbegängelseföreningen göra. Vad sa nu Allan om att du kallat hans visdom för pucko?

  • Ruben. Ordet pucko var ju direkt till er, dumhuve.

   Varför ljuger du ?
   Den dagen Allah ger dig det du förtjänar kommer du bara att mörka att du är chanslös. Det är då försent att ändra sig.

   Ruben. SD-killen Petzäll vr ungefär som dig. Han trodde inte på gud. hade han varit muslim o inte knarkat så hade han väl troligen levt idag. Synd om honom att han var vilseledd.
   Nu är det för sent för honom.

   • ali du är helt omöjlig NÄR ska du förstå att det finns många som slutade tro på sagor långt innan vi var vuxna. Du gör dig till åtlöje, vi ser på dig som på ett barn, väx upp.

   • Ali: Är det inte bättre att stå för sina egna handlingar istället för att skylla ifrån sig på din ”towel-head” Allah ?

  • Du har inte annat än spytt ur dig en massa skit på den här bloggen.
   Ditt ISRAEL hat är allmänt känt här, din förbannade mögreligon kan du ta och stoppa upp nånstans, där den rätteligen hör hemma. Hot om himmel och helvete skrämmer inte mig ett jävla dugg, så där misstar du dig totalt. Att du sen inte gör något annat än ljuger som den värsta borstbindare, är ett annat kapitel. Det enda jag begär är att få se ryggtavlan av DIG och hela din jävla släkt när ni blir utvisade ur SVEA RIKE!

   • Ruben. Jag sitter inte o försöker övertyga/skrämma dig på något sätt. Jag har inga förväntningar på ditt förstånd.

    Men jag nämner gärna att ditt handlande inte påverkar mig o du kan aldrig skada Allah. Den enda som drabbas negativt är du själv eftersom du garanterat kommer att få Allahs straff.

    Petzäll var som sagt ett klockrent exempel. Han kritiserade islam , men Hade han varit muslim så hade han troligen inte knarkat sig till döds. Synd om en så ung vilseledd man.

   • Hur fan vore det om du lämnade Allan utanför och presenterade dig som en normalt sund tänkande människa, det finns 1400 års skillnad emellan oss. Jag vet att du är en jävla mörkerman, men kom igen!

 9. Ali1948:
  Kan inte minnas om jag har gett dig rådet söka läkare för dina besvär.Nu tycks det ha blivit akut,Ali…
  Inbillar du dig själv,att Israel skulle tillhandahålla självmordsbombare,jorden runt.. dygnat runt? Allvarligt Ali,inte ens på forna dårhusen,hade patienterna en sådan fantasi !!

 10. Ali1948:
  Det känner vi nog alla till..Även att sprängdåd av dina bröder Salafisterna/MB,dagligen kostar 100-tals människor döden,och mångfall fler svårt skadade i din muslimska Arabvärld ! Är detta inte något som du reagerat över Ali ?

  • Stenbock. Det är sionisternas agenter som är verksamma. O det är klart att jag reagerar över att utländska stormakter skapar krig efter krig i muslimska länder. Inblandningen o kolonialiseringen pågår fortfarande på olika sätt.

   • Sök hjälp för din förföljelsemani Ali-Lisa. Passa samtidigt på att söka hjälp för din megalomani och patologiska hat också. Att du är intelligensbefriad kan du däremot inte söka hjälp för, det är obotligt..

   • Varför åker du inte ner och försöker fixa sånt då Ali. Du kan ju få några andra araber med dig om du har talets gåva på arabiska. Svenskan verkar du ha börjat glömt.

    Doktor Lars Å Månsson, är det kanske en tidig demens i vardande vi beskådar?

   • Det är synd om denne ali för antagligen har hans kusinföräldrar bankat koranen i huvudet på honom ända sedan barnsben.

   • Lite samarbete har väl ingen dött av. Till vem skulle araberna sälja oljan, till de fantasipriser ni vill ha idag. Till Afrika kanske, eller Krigistan eller kanske Mali?

 11. Som alla vet så är skolskjutningar vanligast i USA. Men där väljer SDioterna inte att nämna något. Dessa galna handlingar har inget med religion Pucko

   • O Min Gud har redan kategoriserat dig som okunnig o att helvetet väntar på dig. Tro inte att jag skadas av att du hamnar i helvetet

   • Må även Allan behäfta dig med jordens alla plågor, din inkompetente samhällsparasit!

  • Stackars Ali-Lisa som griper efter halmstrån och gör bort sig hela tiden. Skolskjutningar i Usa, visst, och hatindoktrinering i alla skolor i musseländer, tusentals mord, bombningar, misshandel, trakasserier, stenkastning, lögner bla bla av mussar. Gå och lägg dig Ali-Lisa du gör ju bara bort dig hela tiden.

   • Dumhuve. Dessa dåd har inget med religion att göra. Inte heller är det kristendomen som är bakom skolskjutningar i USA. Tom en liten apa fattar det.

   • Ali-Lisa din stackars amöbahjärna klarar visst inte så här komplicerade saker. Ingen är förvånad.

  • Ali, vi vet att långt ifrån allla muslimer är terrorister, men nästan alla terrorister är muslimer. Och så säger du att det inte har med religion att göra? Skitsnack! Kolla terrorismen i Storbritannien med dessa Sharia kvarter där man trakasserar hederligt brittiskt folk, menar du att sharia inte har något med religion att göra heller? Islam – Nej tack!!!!!!!

   • Freja. Ämnet handlar om skolskjutningar o det domineras av amerikaner som du säkert vet. Men inte har sånt med religion att göra. Eller anser du att skolskjutningar är något typiskt kristet bara för att USA är ett kristet land?

    Fjollredaktionen o hela denna blogg gör allt för att fördumma dig o sprida hat. Patetisk blogg

   • Ändå kan du inte hålla dig borta Ali-Lisa.. Vad säger det om dig? Du kan inte fördummas för du är redan maximalt dum. Hat sprider du, det är din livsluft, men allt du spyr ur dig är groteska lögner.. Kan vi inte få se din blogg Ali-Lisa? Du vet den där som du påstår att du har. Eller var det lögn precis som allt annat du fiser ur dig?

   • Förresten Ali, hur har du mage att uttala dig om skjutningar i USA? I Arabländerna står ju grupper av vuxna män och skjuter små flickor i huvudet utanför skolorna bara pga av att de är flickor och inte får utbilda sig. Det är SJUKT Ali, Islam är en SJUK ideologi!

  • Tror du inte att Allan är heligt förbannad på dig nu, när du kallar hans magiska ord för pucko. Du måste ta din psykofarmaka enl. ordination, annars blir du bara så här förvirrad. Förstår att du känner dig maktlös nu inför fredagsbönen. Men, men som man bäddar får man ligga….

  • Sd uttalar sig väl inte så mycket i det här landet, då de inte har någon egen mediakanal värd namnet.
   Men på Petterssons har vi tagit upp flera av de skolskjutningar som har varit. Oftast är det psykiska sjukdomar bakom, och att det finns så många vapen i USA. Operationerna är inte planerade, vilket är den stora skillnaden mot muslimers härjningar över en stor del av världen, ja man kan nog numera säga hela Världen, och de gör som det står i skithuspappersboken med det gamla namnet ko-ranen, som väl har med koskit att göra.
   Det bränns för lite koraner nu, kör upp stora sändningar till våra värmeverk i Sverige, så ska vi bränna skiten, även om det kommer att lukta skit minst ett par veckor efter avslutad förbränning. Men den skitlukten går an att stå ut med, om antalet koraner minskas kraftigt. Att helt få bort skiten, är väl förmodligen omöjligt. Om vi sen internerar alla Imamer och Shejker på obestämd tid, så ska väl islamismen kunna hållas på en vettig nivå. Därefter ska det vara åldersgräns på 60-65 år ungefär, för att få läsa koranen, och helst dödsstraff för de som bryter mot den lagen.
   Då skulle freden få en chans på jorden, och muslimer skulle kunna vakna upp från sin1400 – åriga själsplåga islam.

   • O-rein. Det du skrev precis påminner om hitler som sägs ha velat förinta judar.

    Du är så äckligt patetisk.

    På tal om ditt önskemål om att bränna koranen så är konsekvensen av ditt galna tänk bara att Allah bränner dig i helvetet sen efter din död. Du skadar alltså bara dig själv din senila fjolla

   • ali ben bali nu får du ge dig. Man kan inte hota en icke religiös människa med helvetet men det kan du aldrig förstå för där sätter din mentala förmåga stopp.
    Suck pust stön, stackars Sverige vad har vi släppt in.

    Att du skulle må bra av en värld utan koraner därom råder det inga som helst tvivel ali.

 12. TT skriver också om detta och det är ett skolexempel på vinklad och försåtlig rapportering. De rapporterar så här http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6720588 Artikeln betonar att det är en muslimsk lärare som har skjutits, att denne är den 158:e i ordningen och att vissa lärare uppfattas av rebellerna som kollaboratörer till regeringen i Bangkok.

  Artikeln i Bangkok Post redovisar att läraren är muslim, att dödandet av muslimska lärare är ovanligt och att nästa alla andra av de 158 dödade lärarna har varit buddhister.

  Att rapportera som TT gör är med avsikten att läsaren skall bibringas uppfattningen att det är icke-muslimska terrorister som utför terrordåden, medan det i verkligheten är muslimska terrorister som är i farten.

 13. Det är bra att Sverige tillåter folk som följer islam komma hit och bygga torn och dela ut böcker. Bra att Sverige tillåter en religion som bokstavligen säger åt sina troende att judar ska utrotas.

  Politikerna tänker nog inte på att med ökad närvaro av islam i Sverige så ökar risken för att vi ska få samma skit alla andra islamska länder har.

  Och tror politikerna att våran 15%-iga myndighet polisen ska fixa biffen så tillåt mig att as garva 🙂

Kommentera