Centerpartist: ”Begränsa invandringen”

Jag vet inte om det är allvarligt menat eller en taktik för att locka väljare från SD, men vi läser nu om hur allt fler kommunpolitiker kritiserar pågående invandringspolitik och vill trampa ned bromsen.

Sist ut i raden är centerpartisten Sven Nilsson från Kristianstad som sågar sitt eget partis omstridda idéprogram. ”Vi har helt enkelt inte resurser att fortsätta på den inslagna linjen, utan måste begränsa invandringen”. Under ett nyligen genomfört möte med den lokala partiledningen var uppslutningen bakom kritiken total. Sven Nilsson erkänner att hans parti måste ta ett stort ansvar för den misslyckade invandringspolitiken. På frågan om inte Kristianstad-centern ger SD rätt i sin kritik, använder tyvärr Nilsson två direkta lögner som i.o.f.s. kan förklara varför partierna i 7-klövern inte kan bemöta SD med sanningen. ”Vi vill inte sätta tvärstopp som de vill och inte skicka tillbaka dem vi har heller”. Två stora fel i samma mening. Annars är det befriande att allt fler kommunpolitiker börjar reagera på regeringen Reinfeldts minst sagt makabra invandrings- och flyktingpolitik.

Källa: Kristianstadsbladet

Så här såg det när Kristianstadsbladet frågade vad läsarna tyckte om artikeln, kommentarerna som nu är stängda kritiserade också invandringen utan att på något sätt vara ovettiga. Jag tror de som pratar om näthat ljuger eller överdriver kraftigt.

740 läsare

3 thoughts on “Centerpartist: ”Begränsa invandringen”

  1. Att ljuga och bedra sina väljare finns enbart för en grupp i samhället-Riksdagsledamöter ur 7-klövern-.som nu sker legalt,och utan att man riskerar straff..I detta fall stöld av SD`s partiprogram,och därpå häleri,när han söker sälja det vidare till valboskapen !

  2. Nu när flera partier i 7-klövern minskar och riskerar att åka ut samtidigt som SD ökar markant, kommer vi att få se allt mer av dessa utspel. C har ju försökt med motsatsen och fick sig en smäll på nosen. Nu gäller det dessa politikers egen tillvaro och då är alla medel tillåtna.

  3. Spelar ingen roll vad de säger MELLAN valen. Vad säger de vid valen och vad säger moderpartierna om kommunpolitiker sticker ut för långt åt SD-håll?
    Fråga i Vellinge, de lokalpolitikerna vet hur partipiskan smakar….

Kommentera