Kvällspressen misstänker

”Jag är så innerligt trött på alla som påstår att vi behandlar brottslingar olika och säger att vi pixlar invandrare, det är inte sant. Vi behandlar alla lika efter brottets straffvärde och misstankegraden”

Så säger chefredaktörerna på Aftonbladet och Expressen. Pettersson beundrar dessa herrar som kan ljuga så in i helvete utan att rodna…  

Har någon sett bilderna på guldsmedsrånarna i Södertälje i våra kvällstidningar ännu?

Expressen misstänker

8 thoughts on “Kvällspressen misstänker

 1. Ynkliga lögnare och syltryggar. Svenskar hänger man ut direkt medan invandrare och andra utlänningar ska skyddas o pixlas. Har inte köpt något av deras alster på snart 3 år och kommer aldrig att lägga en krona på deras dynga.

 2. För 20 år sedan kunde man aldrig föreställa sig att ett nytt DDR.skulle uppstå i Norden !! Nu börjar vi se resultatet av denna vaneföreställning..En diktator vid makten,och vid hans sida hela partiorganisationen från 7-klövern.
  Nu väntar vi på nästa steg.Ett fängelse för oliktänkande, i motsats till förebilden förbjudes de pursvenskar,som lämnat Absurdistan förbud mot ny inresa.Landet Sverige kommer därmed att framstå som jordens mest mångkulturella..Ett blandfolk av Menazomalier kommer att kaläta,innan man (kanske) återvänder till sina hemländer.
  I sanning ingen lysande framtid för fädernes folk!

 3. Men sanningen är väl kanske att upplagorna är så
  obefintliga, så att det inte är någon större risk att ljuga.
  Det förvånar inte mig att dessa båda tv chefsredaktörer
  är som dom är, för dom är bortom all räddning.
  Men det förvånar storligen att ägarna till dessa två
  avloppskanaler låter stollarna att hålla på och sänka
  upplagorna till ett minimum! På ett normalt företag hade
  dessa chefer fått sparken för länge sen.

 4. Bra att du tar upp detta Pettersson….Prostitutionsjournalistiken förnekar sig inte och hyckleriet tycks inte ha nån ände.
  Mattsson… Helin…. och hela jävla gammelmedia sitter i samma båt.eller kanske Lodge…..Frimurare eller nån annan Lodge,men där gör man numera upp om strategin i Sverige.
  ”Utan Press-stöd…ingen Press som kan motarbeta den fria bloggen” därför delar Regeringen ut Miljarder årligen för att bemöta/stoppa det fria ordet på nätet….Ungdomsförbund Typ Unga Muslimer får stöd i från staten men inte ett parti som har Tage Erlander och Per Albin som föredöme får inte en spänn.
  -Så det är ingen slump att ljugmedia pixlar när dom känner för det….det handlar om Press-stödet.
  Och han som beslutar om detta vet vi ju namnet på…..han som går med en papperslapp i fickan om antalet röstande på SD

Kommentera