13 thoughts on “Sverigedemokraterna 12,5 %

 1. Snart trampar SD Moddarna på Hasorna, och det är
  inte alls konstigt. Om man som M har en ledare som
  är så d….a korkad att han öppet står och hånar och pratar
  skit om den befolkning som röstat fram honom, så ska dom
  inte vara förvånade över att dom snart är upphunna, och allra
  helst omsprungna. av ett Sverigevänligt parti.

 2. SD växer och växer… Tack alla PK media er insats har varit ovärdelig samt deras fina reklam för Avpixlat som resulterat i mångdubbla besökare.

 3. Ja så fort vi skriver några ord här på Petterssons så byter minst 10 till SD, så bra är vi. Tror jag! Inbillar jag mig åtminstone. Ja varför skulle det inte kunna vara så. Gunde Svan säger att ingenting är omöjligt, så dä så.

  • Olli, Din hybris är charmerande i lagom dos 😉
   men vi måste nog även tacka ali-lisa och deras medlöpare, som med varje kommentar skrämmer över en hel flock chockade, yrvakna väljare till SD.

 4. Det är mest glädjande är nog,att John Fredrik Hoods ”nya moderater”,äntligen får betala för sina synder !!
  När det gäller småpartierna C,FP,KDS,och MP ligger dessa ju stilla sedan år tillbaka.
  Gamla gråsossar kan vi aldrig omvända,men tacksamt nog glesnar leden bland dem av biologiska skäl !!
  Tror och vet att vi kan se positivt framåt valet 2014,frågan är bara hur vi skall finna nog kandidater,att fylla alla poster som denna ökning innebär !
  Ni som känner för att aktivt medverka till ett bättre Sverige,bör anmäla er hos er lokala SD-avdelning eller direkt till SD-distrikten…Alla behövs om unge eller gammal..

  • Gamla gråsossar behöver inte omvändas, deras uppfattning om invandrings- och migrationspolitik överensstämmer mest med SD:s. De har solidariskt hängt kvar vid S men när de upplever sig svikna kommer även de att överge sitt gamla parti.

 5. Intar stadigt tredjeplatsen, under de två partier som benämns statsbärande. Om man tar 7 procentenheter var från de statsbärande partierna, så borde man själva vara statsbärande och Sveriges största parti. Ingenting är omöjligt säger ju Gunde Svan. Jag litar på honom!

Kommentera