Kartor över landet som aldrig funnits

Några kartor från 3000 år tillbaka i tiden och framåt. Där finns David och Salomons rike, det Assyriska riket, det nybabylonska riket (Nebukadnessar) och det Egyptiska riket, det persiska riket, det romerska riket, Kanaans land med Juda och Samarien från gamla testamentets tid, det heliga landet med Judeen, Samarien och Galileen från Jesus tid.

Sedan är historien väl känd men det märkliga är att det ingenstans finns ett land som heter Palestina eller några palestinier. Det är något modernt påfund som araberna hittat på…

Detta bildspel kräver JavaScript.

29 thoughts on “Kartor över landet som aldrig funnits

 1. Ur pedofilens bok: 2:223] Era hustrur är för er [som] en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj [först] för era själar.

 2. Du har nog inga kommentarer Ali-Lisa, som vanligt är du överbevisad vilket inte är svårt eftersom ditt intellekt är gravt undermåligt, om det hade varit en häst skulle det ha skickats på nödslakt.

  Men Ali-Lisa gör ett uppehåll i ditt skitsnack och leta upp en sajt om fredsälskande araber och andra mussar. Såna som verkar öppet i ett muslimskt land. För det måste väl finnas massor med såna, eftersom islam är fredens religion eller hur? Fast det är nog för komplicerat för en ärthjärna som du.

  Ta nu dina nervpiller och kontakta psykakuten snarast möjligt din lille wannabe arab.

 3. Förresten, du pratar om era oförrätter Ali, men du har glömt att nämna något om Hebron 1929, och din släkting sunniten och Stormuftin av Jerusalem Haj Amin Al – Husseini som av Himmler befordrades till SS-Gruppenführer, vilket motsvarade generallöjtnant inom armén. Han var trogen sin Hitler och sin Himmler till det bittra slutet.
  Nå vad hände i Hebron 1929, och som Al – Husseini stod bakom? Har du förresten tänkt på att din trojkas efternamn alla börjar med H, trots att det är en rätt ovanlig bokstav i germanska språk.

 4. Fanastisk o se hur svag grund sionismen står på just nu. Israel är extremt beroende att sprida hitlerpropaganda, stara nya krig, sprida lögner, förfalska historian, mörda samvetsmedvetna, snatta mark o pengar från omvärlden , utpressningar, lobbyism. Er ekvation håller inte. Ni kan kan inte hålla på med detta hur länge som helst. Föer o fler inser detta. O akta er för tsunamin som kommer snart 🙂

   • Ja du Ruben han är hotfull, mig har han hotat med muslimer från Rosengård. Undrar vad han vill att dom skall göra med mig?

   • Bry dig inte om den lille fjanten, var gång han får mothugg så dyker det vanliga upp igen. Det är bara så deras mentalitet är beskaffad. Han börjar alltid med att vara len i käften, när sen inte det funkar så går det över till hotelser. Tittar du tillbaks i historien så har våra religösa förespråkare agerat på exakt samma sätt. Men jag har genomskådat honom för länge sen.
    Olli tar ner honom hur bra som helst med sina historiska kunskaper, som han givetvis alltid undanröjer med att det är lögner. Ta honom för vad han är, en absolut Mr. Nobody utan land.

   • Eva-Marie:
    Väntar bara på hur han skall avfärda Johannas och Peter Jakobssons suveräna kommentarer i ”Palestina Finns”.
    Det är väl också bara lögn och förbannad dikt.

   • Ruben jag anser inte honom som intressant ett dugg, han är bara en helt vanlig islamhjärntvättad varelse tillika en som parasiterar på vårt land. Jag är trött på honom och han är så in i helvete trög att han inte ännu fattat att han är och läser på en islamkritisk blogg, halleda. Men han är ju inavlad och ledd av imamer och följer en farlig bok med en pedofil som föredöme, så vad kan vi förvänta oss. Sådana som han vet man aldrig var man har och om han har investerat i sånt där bälte…………

    Tänk vad tryggare vårt land var utan dessa individer.

   • Eva-Marie:
    Låt nu inte fantasin flyga iväg med dig, det enda bälte en sån ryggradslös parasit kan tänkas att investera i, vore ett kyskhetsbälte åt sitt gående tält.

   • Så kan det också vara men sådana bälten fanns det alltid två nycklar till, en till mannen och en nyckel köpte frun 😉 Jo fantasi har man gott om och även en verklighet.
    Ha det gott Ruben och vi struntar i bälten, det finns ju byxhängslen.

 5. Månsson. Tänk lite själv. Den där pettersson har ju inte ens skrivit vilka årtal vissa kartor kommer från o han har inte ens nämnt om han hämtat dem från israelska historieböcker. Oavsett vad ska jag bevisa en sak här. Och det är att ni o Pettersson är så blinda. I en av kartorna står det Filesteen. Palestina heter just filisteen på arabiska. Att stormakter runt medelhavet har krigat fram o tillbaks känner vi redan till. Men vad har isreal med saken att göra? Återigen vill jag påminna om att många judar släppt religionen o blivit ateister, kristna eller muslimer.

  Så en amerikan som har en mamma som trodde lite på judendomen är fortfarande en amerikan o har inte rätt att ta mitt land. HAr ni så svårt att fatta det?

  • Ditt land!! Åter igen samma svada, varför i hela fridens namn ger du dig inte i väg och kämpar för dina rättigheter. Så länge du inte gör det kommer du aldrig att ha något heller. Även i Sverige lever du på nåder. (än så länge). YNKRYGG!!

   • Ruben. Du är bara barnslig. Jag vänar fortfarande på en vettig kommentar från dig. Gå o lägg dig

   • Din ”skinnlöse” stackare, se nu till att du ångrar en hel del till imorgon, när du tar på dig din ”grytlapp”. Du passar helt enkelt inte in här, förstår du inte det? All den skit du har vräkt ur dig under den tiden jag läst bloggen, ser EXAKT likadan ut.
    Det går inte att föra ett vettigt resonemang med en religiös fanatiker, och som dessutom är arab.

   • Ruben. Du har ju aldrig lyckats föra någon vettig diskussion. Gå o lägg dig. O glöm inte att dricka mjölken innan

   • Tryter argumentationen nu igen, ser att du börjar bli förrvirrad på stavningen. Det kan inte vara lätt med all information du insupit från allan och pedofilen. Kom ner på jorden nån gång och återvänd dit du kommit ifrån. Här har du inget att hämta.

  • Vilken rätt har du då Ali? Du har aldrig haft något illa av Israel. Du är född i Libanon, och deras inbördes strider och gangsteruppgörelser under sent 70-tal till sent 80-tal, hade inte Israel ett skit att göra med. Det var Yassir Arafats från Jordanien utkastade styrkor, som reducerades bra när jordanierna kastade ut patrasket, som då flyttade till Libanon och startade nya krig i massor. Till slut inbjöds Syrien till norra och mellersta Libanon och gick in med 20 000 man om jag inte minns fel. Israel fick samma inbjudan i de södra delarna, där Yasser med den stora snorkranen var igång och plundrade och dödade. Det var då kvinnorna placerade blommor i eldrören på de Israeliska stridsvagnskanonerna, stormkanonerna och haubitsarna. Yassir Arafat fick tyvärr fri lejd ner till ett tunisiskt fartyg, som tog med sig detta patrask till Tunisien. Där levde de samma djävul, tills de slängdes
   ut därifrån också. Det var väl då Ramallah fick ta emot den islamistiska pöbelhopen.
   Under tiden åkte du med familjen till Sverige, och fick allt upplagt på
   silverfat, och ett liv bland vettiga människor för första gången i din släkts historia. Varför nöjde ni er inte med det. Storhetsvansinne är
   väl troligast.

   • Olli. Jag pratar inte bara om mina rättigheter. Jag pratar om alla palestiniers rättigheter. Palestinska Flyktingar jar rätt att återvända till hemlandet. O de palestinier som bir kvar ska få fri rörlighet o rötten att befrias från den olagliga ockupationen.

    Det angår inte dig vad vi har rätt till. Du är ju svensk o ska hålla dig till det som är bäst för Sverige.

   • Ali, dina eventuella rättigheter har i så fall stått på ett papper i FN. FN har ingen makt att ändra i verkligheten. Till det fordras det kraftfulla insatser och de enda länder som idag kan tänkas ställa upp för Palestina, är ju samma gamla trötta gäng som har fått spö varje gång de har gjort dessa försök. Ta nu snuttefilten din och gå in på din kammare och dra något gammalt över dig, eller ruska tupp eller vad du vill. Imorgon är det en ny dag Ali. Hur många besök har du haft idag då på din stängda och låsta
    Blogg. Så är det när man är rädd för demokrati och jämlikhet.

 6. Ali1948:
  Ge upp Ali..Normal allmänbildning räcker långt(även utan ”Petterssons kartor”)för att veta,att ditt fantasiland ALDRIG funnits !
  Läs Don Quijote,han försökte liksom du genomdriva det omöjliga.I hans fall var ju själva huvudfiguren fiktiv,medan du lever dig in i din irrlära,och tror på sagan om Muhammed och ditt ”Palestina”
  Stackare !!!

 7. Toný. Det är israel som är ett hittepåland som uppfanns 1948 genom massterrorism o ockupation av mitt hemland.

  Nu har jag sagt att jag inte vill diskutera med pettersson fram tills han skärper sig. Jag har något att kommentera gällande dessa kartor. Men väntar på att han ska mogna lite.

  • Hej Ali, du har sagt så mycket så det går inte att komma ihåg allt. Minns jag inte fel så har du lovat att lämna den här bloggen flera gånger, ändå här du kvar. Det måste vara alla kloka åsikter som drar som drar.

  • Ali: Du skrev:

   Det angår inte dig vad vi har rätt till. Du är ju svensk o ska hålla dig till det som är bäst för Sverige.

   Då så Ali, Piss off! För denna bloggen handlar om Sverige och eftersom du inte är svensk så anger inte det dig vad som diskuteras här. Och förresten palestina angår inte dig heller, för det är inte ditt land, är inte du född i Libanon? tror inte att Palestina är det minsta intresserad av dig eller tänker du flytta ner dit om allt blir lugnt? komma dit om allt ordnar sig så du kan våga sticka in din näsa där när det är riskfritt? Wow Ali jag antar att dina barn ser upp till en sådan ynkrygg som du? Befria Palestina från arabiska snyltare som du!

   • Sedan 2006 bidrar Sverige till att drygt 85 000 statsanställda i det arabiska palestina får löner och att tidigare tjänstemän får sina pensioner. Det handlar om läkare, sjuksköterskor, lärare och andra statsanställda. Detta enligt SIDA, varför har araber så svårt att försörja sig…

Kommentera