Stäng

Islamister halshögg kristen och serverade honom som hundmat

I Syrien växer rädslan för islamistiska illdåd. Kristne Andrei Arbashe 38, kidnappades och halshöggs av rebeller i norra staden Ras Al-Ayn nära den turkiska gränsen. Hans kropp kastades ut till hundar, enligt en nunna som säger att väst ignorerar grymheter från islamiska extremister.

Nunnan sade att taxichauffören Andrej Arbashe 38, kidnappades efter att hans bror hörts klaga över att soldater som var regimmotståndare betedde sig som banditer.

Nunnan sa att Arbashes huvudlösa lik hittades vid sidan av vägen, omgiven av hungriga hundar. Han hade nyligen gift sig och skulle snart bli pappa.

Syster Agnes-Mariam de la Croix sade: ”Hans enda brott var att hans bror kritiserade rebellerna, och anklagade dem för att agera som banditer, vilket är vad de är.”

Detta var bara ett av det växande antal grymheter som utförts av oseriösa element i den syriska Fria armén, som motsätter sig diktatorn Bashar al-Assad och är erkänd av Storbritannien och västvärlden.

Mord, kidnappningar, våldtäkter och rån blir vanligare, den fria och demokratiska världen stöder extremister som vill införa sharialagar, och skapa en islamisk stat i Syrien” säger syster Agnes-Miriam från sin fristad i Libanon.

Uppskattningsvis har 300 000 kristna fördrivits i konflikten, men 80 000 tvingats ut ur Homsregionen, hävdar hon. Faran är att Syriens kristna försvinner – liksom kristna i hela Mellanöstern – kristendomens födelseplats.

Cirka 44 000 människor har dödats sedan upproret mot Al Assad regimen inleddes i mars 2011.

Daily Mail 

3 reaktioner på “Islamister halshögg kristen och serverade honom som hundmat

  1. Det finns gott om fruktansvärda videosnuttar på YouTube som visar hur den ”Fria Armén” begår bestialiska brott mot medmänniskor. Även ”svenska” frihetskämpar som förmodligen kommer tillbaka hit. Men så snart de passerar gränsen blir de välanpassade goda medborgare?

  2. Tydligen fungerar Islamistisk propaganda i Syrien,exakt enl. svenska PK-pressens dröm om framtida Absurdistan !!
    ”Frihetskämparna” inom muslimska världen,visar ut rätta vägen till jordens framtida Islamistiska envåldsvälde !!
    För PK och deras skribenter önskar jag allt ont,som tänkas kan inför 2013.
    Alla andra typ SD:are,Rasister,Dj-vla rasister,och alla kommentatorer hos Pettersson m.fl ”hatsidor”…. fortsätt kämpa och ETT GOTT NYTT ÅR !!

  3. Vore intressant att veta vilka slags syrier vi omvandlar till hedersmedborgare. Är det shia, sunni, kristna eller otrogna?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: