Stäng

Gott Nytt År

gott nytt år

Det viskas ett litet rykte på stan. Det viskas om att SN:s medarbetare ska avge tre kollektiva nyårslöften vid 12-slaget:

  • Man tänker göra en pudel och publicera hela sanningen om Jollen, med både bilder och rapporter i och omkring verksamheten.
  • Man tänker göra en uppföljning av artikelserien ”Den delade staden”, kallad ”Den segregerade staden”, där man tydligt beskriver orsakerna till varför svenskar flyr de mångkulturella områdena och de mångkulturella skolorna, varför journalister och politiker väljer att bosätta sig i helt andra områden och varför inte kvinnor och flickor från en viss kultur ges rättigheten att delta i samma aktiviteter som övriga kvinnor/flickor. För att balansera den nya artikelserien med den gamla, tänker man ha en ”expertpanel” med idel etniska svenskar som bor på landsbygden och i de finare områdena.
  • Man tänker göra en ärlig och djup granskning av det som verkligen sker i Brandkärr, baserad på nyheter som publicerats i media från våra grannländer.

10 reaktioner på “Gott Nytt År

  1. Jag vill önska er alla ett gott slut och ett gott nytt….men till belackarna vill jag bara önska ett slut och ett uppvaknande i samma verklighet som vi andra.

  2. Oj, oj Stefan vilka drömmar. Ska SN börja skriva sanningen får de byta chefredaktör.

    Undrar när 99:an tänker rapportera om alla besparingar de snart tvingas genomföra?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: