Stäng

Arabisk specialitet

En stenkastande arabiska tonåring dödade nästan en baby söndag morgon när den stora stenen han kastade på bilen kraschade några centimeter från barnet i bilen. 

Arab stenkastning

”Vi skulle köra söderut från Rehalim i Israel när en arab runt 17 år gammal, kastade en stor sten på bilen”, berättar föraren av bilen.

Han hade en hastighet runt 80 kilometer i timmen , och stenen gick genom bilrutan och landade bara några centimeter från barnets plats.

Arab sten

För  ett år sedan ”lyckats” palestinska ynglingar  att döda Asher Palmer och hans ett-åriga son när de kastade en sten på Palmers bil.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktionen undrar: är det inte dax att reformera den våldsbejakande och kvinnoförtryckande ”religionen” för att bättre passa in i 2000 talet, man kan ju till exempel sluta att utbilda ynglingarna i stenkastning och vrål och i stället lära dem skriva och läsa samt yrken där de kan försörja sig själva och en familj på.

Är stenkastarspecialister önskvärda i Sverige?

Vad tycker imamen i Eslöv? Gillar han kanske stenkastande på judar? Eller är det så att han också blir måltavla för stenkastarreligionen om han protesterar offentligt?

Vad tycker den av M  inkvoterade  muslimske riksdagsmannen Waberi ?  Eller är det så att Fredrik R belagt honom med munkavle?

Tidigare på Petterssons om familjen Palmer

7 reaktioner på “Arabisk specialitet

 1. Här en baby till, som lika bra hade kunnat vara död, för att unga huliganer hålls med stenkastning.

 2. En sak är säker, innan MENA-folken vällde in i landet, hade vi inte all denna meningslösa förstörelse. Vad är det med dem? Kasta stenar och bränna bilar tycks de älska. Obegripligt för de flesta men tittar man på protesterna under den arabiska våren så får man klart för sig att det är deras ”normala agerande”.
  Jag tror att vi måste införa nån slags test innan vi utfärdar ett försiktigt TUT och sen en straffri prövotid innan PUT. Annars riskerar vi att få hit människor som aldrig kan/vill integreras i vår kultur. Låter kanske hårt men jag har i alla fall inte längre lust att betala för deras ”kulturyttringar”.

 3. Tobbe jag såg det här på min Arutz Sheva, igår kväll och tänkte att jag skulle sätta upp det i stort sett som du har gjort. Även rätt tidigt i morse såg jag det, men trodde jag var ensam om Arutzen. Sen såg jag att du hade lagt ut det, och läste det du skrivit och rättade några fel du gjort, och letade upp det inlägg jag mindes mig ha gjort. Det visade sig inte gå varken på nya bloggen eller den gamla, så jag fick googla efter det, då kom det fram. Så jag tar åt mig lite av äran för detta inlägg, då mitt engagemang blev minst lika stort som om jag gjort inlägget. Så är det när man lägger näsan i blöt. Inte kunde jag få något på mitt gamla inlägg heller, eftersom det var stängt för kommentarer och annat. Bortkastad tid är bara förnamnet. Det står dock inte By Pettersson på det, som det brukar göra.

 4. Lära dessa primater att läsa och skriva? Vem har hindrat dem innan? Och vad har detta genererat? Nä ge istället dessa getskändare en grusgrop med mur omkring och låt de gå loss på varandra så löser de problemet själva.

  Vi vet att förutom att musloiderna ligger bakom mer eller mindre alla konflikter så ligger även musloiderna i topp när det gäller att döda andra musloider. Så ladda upp ordentligt med lämplig ammunition men hindra oskyldiga att komma i vägen för deras känsloutlopp.

  Lite för Ali….

  ”Musloid An assortment of different races and nationalities unified through their belief of an intolerant, fascist, totalitarian, supremacist, violent, deiceitful, draconian, conspiracist death cult.

  At least half of these people are inbred thanks to a tradition of cousing marriage that creates progeny with a low IQ and a high likelyhood of genetic defects, with fragile egos and violent tendencies.

  They become the leading criminal forces in whichever country they swarm to. Not only do they control the drugs trade in their local areas, but they are expert counterfeiters, insurance fraudsters and money launderers. Musloids actively target indigenous, non-Musloid, women for rape and sexual abuse in order to satiate their depraved sexual lust.”

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=musloid

Kommentera

%d bloggare gillar detta: