Ny rysk lag gör att C vill öppna Sveriges gränser

Nu vill några centerpartister öppna Sveriges gränser för fri invandring p.g.a. en ny lag i Ryssland.

Den 22:a januari kan ett nytt ryskt lagförslag förbjuda homopropaganda. Förbudet tillämpas redan på sina håll och nu ska alltså Duman ta ett beslut om att föra beslutet till en lag som ska gälla i hela landet. Paragrafen som lagen bygger på innebär att det blir förbjudet att prata om homo-, bi- och transsexualitet i positiva termer.

Detta får ett par centerpartister att gå igång och kräva att Sverige öppnar sina gränser för alla som vill leva här. Tobias Alfredsson och Johan Kling har naturligtvis rätt i att alla människor har samma grundläggande rättigheter och skyldigheter, men är det Sveriges roll att ta emot alla som lever i länder där detta självklara inte tillämpas?Naturligtvis inte. Ansvaret ligger hos varje regering och det är där världsopinionen ska påverka och påpeka. Enligt Alfredsson och Kling har samtliga demokratier en skyldighet att hålla sina gränser öppna för alla som vill skapa sig ett bättre liv, men de hävdar också att “starka mörka krafter” motverkar detta. De bägge centerpartisterna tror inte att öppna gränser innebär en ström av migranter till Sverige och belyser Göran Perssons varnande ord om social turism när EU utvidgade mot öst. De menar att Sverige inte sett någon sådan turism, men hallå Alfredsson och Kling. Vad är det som pågått i Sverige det senaste decenniet och varför ståtar vårt land i toppen över all tillgänglig statistik? Källa: SvD

Jag vet inte vad som hänt med det gamla landsbygds- och bondepartiet, men det verkar råda en rejäl spricka i partiet. Flera ledande företrädare har kritiserat det nya idéprogrammet och hela partidistriktet i Skåne är så förbannade att de tänker ta fram ett eget idéprogram till partistämman i mars. Fri invandring, månggifte och slopad skolplikt verkar inte gå hem i stugorna, inte ens i de egna leden. Källa: SvD

Idéprogrammet kan du läsa här.

5 thoughts on “Ny rysk lag gör att C vill öppna Sveriges gränser

 1. I vilken värld lever dessa C-ideologer? Deras recept är ju rena självmordet för partiet? Hur har de kunnat undgå att få veta detta? Umgås de med “fel” människor eller kan de inte läsa mellan raderna i etablissemangspressen?

 2. “Lööf välkomnar debatt om idéprogram” In my ass!

  Ryssland som var de första som drabbades av “The New World Order” (långt innan det fick sitt namn) från 1917 till 1990 tar upp fighten är intressant per se.

  Efter 1914 då marxisterna märkte att “proletariatet” inte var beredda att utmana “kapitalet” då de levde i symbios med varandra och Marx teser därför föll platt till marken var inte marxisterna trots det beredda att ge upp. Några marxister bildade “Frankfurtskolan” som så småningom genom sitt kulturmarxistiska budskap kom att bilda fundamentet i “The New Order” för att bilda “proletariatets diktatur”.

  Eftersom “proletariatet” inte vill utmana “kapitalet” då det finns stora fördelar för båda att leva i symbios (Many forms of Government have been tried, and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time. Sir Winston Leonard Spencer Churchill (30 november 1874 – 24 januari 1965)) så var man tvungen att skapa det tändande kaoset på annat sätt; genom normupplösning.

  Studentrevolterna 1968, den sexuella frigörelsen och efterföljande utökad normupplösning är antingen orkestrerad av eller ligger i linje med den av Frankfurtskolan önskade utvecklingen.Redan den amerikanska oavhängighetsförklaringen (4 juli 1776) talar om “Life, Liberty, and the pursuit of Happiness” vilket borgar för skydd även för minoriteter. Men genom att göra det aparta till norm och stigmatisera varje försök till protest hoppas motståndarna till västvärldens civilisation kunna accelerera utvecklingen till Gud vet vad.

  Det är därför inte underligt att de som drabbats hårdast och längst av [kultur]marxismen slår tillbaka först. Det ska bli intressant att följa, inte minst svensk mediabevakning.

  En intressant tanke är att det bästa sättet att öka befolkningen [på naturlig väg] som Centerpartiet vill är att uppmana heterosexuella par att skaffa barn och att trygga förhållandena för föräldrarna både privat och på arbetsmarknaden.

Kommentera