Reinfeldt ljög

För några dagar sedan sa statsministern Fredrik Reinfeldt i en intervju i Sydsvenska Dagbladet att illegala invandrare som kallas ”papperslösa” ska skickas hem. Ett bra förslag till skillnad från centerns förslag på fri invandring.

Nu visar det sig att vi har en statsminister som blåljuger det svenska folket rakt i ansiktet.

Den 20 december, bara någon dag innan intervjun publicerades i Sydsvenskan, lämnade Reinfeldt själv in en proposition till Riksdagen. Propositionen inleds med stycket:

 ”I propositionen föreslås att skollagen (2010:800) ändras så att barn som vistas i landet utan tillstånd ska ges i huvudsak samma rätt till utbildning i förskoleklass, grundskola och motsvarande skolformer samt gymnasieskola och gymnasiesärskola som barn som är bosatta i landet.”

”Som bosatt i landet ska vid tillämpningen av denna lag anses även den som inte är folkbokförd här men som vistas här utan stöd av myndighetsbeslut eller författning. Har ett beslut om avvisning eller utvisning meddelats mot någon som avses i andra stycket 1 ska denne fortfarande anses vara bosatt i Sverige på den grunden till dess att han eller hon lämnar landet. Om den som avvisats eller utvisats håller sig undan så att beslutet inte kan verkställas ska personen dock anses som bosatt i Sverige på den grund som anges i andra stycket 5.”

Alltså fritt skolval och gratis skolskjuts åt illegala invandrare…

-Pettersson blir upprörd, förslaget har Reinfeldt all rätt i världen att lämna men han har fan i mig inte rätt att ljuga för svenska folket och säga en sak ena dagen och en annan nästa…

Propositionen    20121358 

8 thoughts on “Reinfeldt ljög

 1. tack sven !! för att du finns i landet och fortsätt med det = landet är på väg och kollapsar och pk-eliten applåderar+hejar på utan och fatta ngt. man kan få dödslängtan för mindre ända positiva för 1 som haft rädsla för döden tidigare . må 2013 hända ngt positivt drastiskt !!

 2. Kluvet psyke och defekter i verklighetsuppfattningen?

  ”Schizofreni, termen betyder “kluvet psyke”, och utmärks av varaktiga defekter i verklighetsuppfattningen, gravt desorganiserat tänkande och vanföreställningar.
  Studier tyder på att genetik och biokemi är viktiga orsaksfaktorer.
  Nutida forskning fokuserar ofta på neurobiologins roll i det hela.
  Trots dess etymologi är schizofreni inte alltid synonymt med dissociativ identitetsstörning, eller den mera tidstypiskt benämnda diagnosen ”bipolar disorder”.

  Eller skall diagnosen i stället tillskrivas Freddans förvirrade talskrivare och presstalesman, som nu börjar förlora den nödvändiga organisatoriska förmågan i takt med att lögnerna växer inför det annalkande valet?

  En annan graverande lögn, som den genetiskt degenererade 32:an försöker trycka upp i ansiktet på Svenska folket via Sydsvenskan, är att vi måste avskaffa internationella regelverk för att slippa ta emot 10 gånger flera invandrare än vad våra närmaste grannländer gör.
  http://www.sydsvenskan.se/sverige/vill-skicka-hem-papperslosa/#

  Låt mig vara övertydlig:
  Vår hövding beskyller alltså ”internationella” regelverk (EU?) för det faktum att Sverige tvingas ta emot 10 gånger flera identitetsförfalskare och sociala våldtäktsmän / kvinnor än andra Nordiska länder?

  DET uttalandet kallar jag för gravt desorienterad verklighetsuppfattning!

  …Och / eller grav populism, eftersom valet närmar sig, och SD (tillsammans med andra invandringskritiska partier) redan har minst 10 % i opinionsundersökningarna?

 3. Landet Sverige är så urbota korkat som det det bara är möjligt att vara. “Som man sår får man skörda”, Sverige får se fram emot SVÄLT och det på alla områden.

 4. Han är inte den förste och förmodligen inte sen siste som ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet.

 5. Att lita på vissa personer kan visa sig dåraktigt. Att lita på ministern ifråga visar sig sig helgalet ! En i stort SORGLIG historia. Önskar hans avgång.

  • En “Sven Olsen” har lämnat en kommentar (undrar hur länge den för stå kvar?):

   “De skall självklart endast få vård om de betalar – och de skall samtidigt polisanmälas så de kan bli avvisade i överensstämmelse med de beslut som finns.

   Det svenska svamlet och det rättshavari som följer med politikernas vansinnesbeslut måste stoppas – och stoppas nu!

   Först anmälar någon poliser som gör sitt jobb och “kulturmarxistiska” såkallade journalister och PK-politiker gnäller och beklagar sig över att dessa yrkesmän gör sitt bästa för att sköta det egna jobbet, trots alla hinder som finns i deras väg.

   Därefter gnäller man över att Carema inte vill behandla illegala utlänningar? Utan att ta betalt?? Självklart inte, de skall inte ha vård annat än ett absolut minimum av akutvård så de klarar hemresan.

   Sen – för återigen att klargöra situationen, så finns det inga “papperslösa” även de som slängt sina id-handlingar har ju utvisningsbeslut på sig, och därmed faller denna konstgjorda, PK-uppfunna beteckningen.

   Det heter illegala utlänningar! Se nu till att få det rätt – media skall inte uppfinna nya ord och uttryck – de skall referera och rapportera ovinklat och utan vare sig lögner eller mörkläggningar. Alternativet måste vara att sådan media som fortsätter den vidriga PK-maffians arbete helt enkelt får publiceringsförbud så svenska folket slipper deras motbjudande anti-svenska propaganda.”

Kommentera