Stefan Löfven (S) vill minska invandringen


”När jag var IF Metalls ordförande åkte jag oerhört mycket taxi. Jag åker mindre taxi i rollen som partiordförande. Då träffade jag många civilingenjörer, läkare och andra välutbildade människor som inte kommer in på svensk arbetsmarknad. Att i det läget släppa den reglerade arbetskraftsinvandringen ökade faktiskt antalet människor på arbetsmarknaden med drygt 10 000 personer per år, från en arbetskraftsinvandring på 4 000–5 000 människor per år till 13 000–14 000–15 000 människor. Dessutom har det varit dåligt reglerat hur deras villkor faktiskt ser ut. Det underlättar inte problemet……men det faktum att regeringen tillsammans med Miljöpartiet har spätt på den här arbetskraftsinvandringen i samma stund som vi har människor här som skulle kunna ta jobbet om de får rätt utbildning. Det är det jag menar är fel…

-Pettersson inser att ledarna för Sveriges två största partier delvis vill föra Sverigedemokraternas politik…

Den ene Reinfeldt (M) vill slänga ut de illegala invandrarna (papperslösa) HÄR och den andre Stefan Löfven (S) vill begränsa arbetskraftsinvandringen. HÄR. Jävla främlingsfientliga rasister eller är de Sverigedemokrater innerst inne?


4 responses to “Stefan Löfven (S) vill minska invandringen

 • Yohanna

  Jag förstår din frustration, men måste få kritisera din åsikt ändå.

  Att man vill minska på invandringen för att börja ta hand om och ge en ärlig chans till människor som redan är bosatta i Sverige gör en inte till en rasist eller ”innerst inne sverigedemokrat”. Man måste börja ställa krav på de människor som invandrar från andra länder, samtidigt som man måste börja ge människor jobb som de förtjänar (som Stefan nämner – välutbildade människor ska få chansen att jobba med de det är utbildade i). Det fungerar inte om vi tar in hur många som helst, utan att ha resurserna eller en plan för hur vi ska få in dem i samhället.

  Ta ett djupt andetag innan du går till attack nästa gång.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Vad har fått dig till att skriva ner dessa rader ? Är det ett steg i den valstrategi som LO utformat åt dig ? När SD fört fram dessa frågor under otaliga år,har man enbart möts med förakt från er i 7-Klövern.
   Nu när valdagen närmar sig,börjar ni vakna till liv och med alla medel,söka föra folket bak ljus för ytterligare 4 år !
   Tror knappast du får några större framgångar hos Petterssons läsare…. men försöka duger ju ! 😉

   Gilla

 • Stenbock

  Pica pica:
  Man kan tro detta om de båda..oooom det inte vore mer än, 21 månader till valet !! Nu kan det ju naturligtvis vara så,att man börjar stjäla delar av SD´s program i tid,för att hinna med alla plagiaten !
  Tvivlar dock på att den vakne svensken,går på deras falska mynt ännu en gång.

  Gilla

 • Pica pica

  Är det möjligen en ny taktik vi ser här från både M och S? De har ju på alla sätt försökt mobba ut SD utan att lyckas.
  God fortsättning!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: