Se ett oförglömligt bröllop i Israel.


Beersheva, Israel 14 november 2012  firas det bröllop, som naturligtvis ska filmas. Men mitt under bröllopet går flyglarmet och 12 (tolv) raketer från Hamas i Gaza närmar sig staden.

Samtliga skjuts ned av det fantastiska lv-systemet Iron Dome och allt fastnar på bröllopsfilmen….

Det går undan. Raketerna dyker upp vid 0:50 och en halv minut senare är allt över. Det kallar jag ett rejält bröllopsminne…Något att visa för barn och barnbarn.

JIHAD I MALMÖ

Det verkar som om Hamas har agenter överallt, och runt omkring i Israel. Inget undgår dessas ögon och öron. Kanske dags för Israel att spåra upp dessa agenter i sitt eget land, och oskadliggöra dem för all framtid. Som tur är så har ju Israel ett av världens bästa system för att skjuta ner dessa raketer, vilket jag skrev om redan under hösten 2011 eller ännu tidigare. Det är väl inte så viktigt, men vi var bland de allra första i Sverige, som uppmärksammade detta defensiva vapen, som är till skydd för Israels civilbefolkning framförallt. Bröllopet hölls den 14 november i år, men Petterssons skrev redan den 21 september 2011 om detta magnifika försvarsvapen.


One response to “Se ett oförglömligt bröllop i Israel.

 • Tony

  En liten fingervisning för ALi 1948 som brukar skriva
  här, om hur effektivt Israel är på alla fronter, och hur
  överlägset man är, trots man har ondsinta Araber
  runtomkring sig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: