Stäng

Koranbrännare brändes levande

Omkring 200 uppretade pakistanier bröt sig in på polisstationen i byn Seeta, drog ut den fängslade mannen och brände honom till döds. Kort dessförinnan hade mannen gripits för att ha bränt ett exemplar av koranen i en moské där han tillbringade natten till fredagen.

– Han var ensam i moskén under natten. Ingen annan kan ha gjort denna fruktansvärda sak, sade Maulvi Memon, imam i byn Seeta i Sindhprovinsen i sydöst.

Enligt Usman Ghani, polischef i Dadudistriktet, har 30 personer gripits som misstänkta för mordet på den fängslade mannen och sju poliser har gripits för försummelse.

Hädelse kan straffas med döden i Pakistan, men lagen specificerar inte vad hädelse är.

Hyderabad TT-Reuters

 

 

 

5 reaktioner på “Koranbrännare brändes levande

 1. Om det nu intresserar någon är gisslantagaren i Berlin efter att ha kapitulerat nu uppvisad…
  Medierna låter meddela att det är en ”tysk från Wolfsburg”.Efter att ha sett en skymt av honom,blev jag förvånad att det i Orienten/Mellanöstern finns orter som heter Wolfsburg !! Själv skulle jag nästan till 100 %, kunnat svära på att denne var en arab,som försökte bättra på sin ekonomi !!

 2. Varför hålla på och tramsa med ”bevis” och sånt…
  Har var skyldig… Zip!
  Denne Fredens och Kärlekens religion visar sin framsida, igen…

 3. Vad ska då en bankrånare som tar filialledaren som gisslan,och begär fri lejd och en miljon i reskassa,dömas till ?? Detta var vad som skedde i går i Berlin.Med en påstådd bomb hotade han i över 12 timmar,att spränga stadsdelen i luften !!
  TV var som vanligt på plats och rapporterade.Nu väckte deras uttalande om boven och hans tillvägagångsätt en del misstankar hos mig.Det upprepades gång efter annan att gärningsmannen var ”Tysk”..När han inatt p.g.a hunger gav upp efter tio timmar,visade det sig att ”bomben” var en fantasiprodukt och förbrytaren talade”tyska med brytning”…Troligen hade han tänkt sig som nyrik,fira muslimsk jul i M-östern !! Nu väntar 15-18 års fängelse,som är straffet för kidnappning i Tyskland .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: