Polisanmälan och lögner

Så här står det ordagrant i lokaltidningen Södermanlands Nyheter, SN 19 december: “Efter att ha tagit del av SN:s reportage har polisen på eget initiativ upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp, berättar polisens talesman Fredrik Wallén”

-Pettersson ringde polisen och frågade om vad som hände med en sådan anmälan och om de inte hade annat att göra än anmäla bilder som hittas på nätet och svaret blev att de hade inget som helst med detta att göra utan anmälan kom från Södermanlands Nyheter och ärendet handhas av JK. Dessutom sa polisen att de har svävat vid tanken att SN har publicerat precis samma bild som Pettersson och det är inte upp till SN:s chefredaktör att bedöma vad som är hets mot folkgrupp vilket han verkar tro…

-Pettersson säger inget mer än att 99:an Carstorp har rätt till sina åsikter och jag till mina och läsarna dömer…

Tidigare HÄR 

9 thoughts on “Polisanmälan och lögner

 1. Jag är övertygad om att vi nu ska bry oss och lägga detta till protokollet i fetstil, eftersom lögner, polisanmälningar, trakasserier och hetsdrev kommer att belasta Centerpartiets digra lista, när den sammanställts 🙂
  Jag ser fram emot att se det förtvinade, utdöende Centerpartistiska SN i protokollet ”Vi granskar” under tidsperioden för Carstorps tyranneri, någonstans mellan 2008 och publiceringsdatum 🙂

  Källa uppger jag ej, men jag vet sedan länge att SN, (liksom Transport, avd. 7 i Nyköping) har täta kontakter med expo, det förklarar en del av det rabiata föraktet för oliktänkande och mot dem som framför konkreta fakta som motbevisar deras s.k. ”sanning”!

  Nu ska vi vara snälla, det är jul, men det är svårt, när man vet att folk fortfarande prenumererar på skiten.
  …toapapper är billigare på Överskottsbolaget.

  • Hej du kompis, vi är väl alltid snälla 😉 Och nu är vi glada, kan det vara skadeglädje? Storm i vattenglas, kasta sten i glashus och vi är nu många som ser att kejsaren är naken.
   Trevlig helg på dig 🙂

   • Snälla mot de snälla & dumma mot de dumma är väl en enkel, logisk och balanserad livsåskådning, tycker jag, och försöker leva efter den.
    En naken Carstorp blundar jag krampaktigt inför, vill ju inte förstöra julen 😉
    Tycker bara synd om kulturmarxisten som han bor ihop med, men hon kanske är lika avtrubbad (eller pådrivande) som hen (Göran)?

    Den 22 mars 2011 kl.09.56 publicerar Medievärlden.se en artikel där Göran påstår att “Södermanlands Nyheter bedriver inte kampanjjournalistik.”, men det är just det beteendet som han nu maniskt drabbats av, måste vara svårt att leva med en schitzofren partner, och dessutom tvingas se dem nakna 😉

 2. Lågvattenmärket är uppnått! Har med tveksamhet prenumererat på SN vid längre sverigevistelser. Nu är det slut med det och jag behåller bara prenumerationen på GV (Grönköpings Veckoblad), som med hästlängder slår SN i trovärdighet!

 3. Helt klart vet vi vem som står bakom detta. Om han sedan törs stå för det själv ska bli intressant att se eller om han skickat en hotad underlydande att framföra budskapet.

 4. Om SN nu skyller anmälan på polisen, finns det säkert någon paragraf som kan användas för att belysa tidningens uselhet i större bokstäver.
  Vi inväntar fortsättningen med spänning.

 5. Vad är det som hänt med journalistkåren de senaste 10 åren? Kan inte påminna mig att de ljög och förteg sanningen på den tiden. Då var de granskare av makten, nu anser de sig vara makten, därav det ökande intresset för nätsajter som skriver sanningen. För dagens journalister är sanningen = hat.

 6. Tycks var fullständiga nollor hos SN,om nu inte 99:an själv,är den som driver på !!Här står uppgift mot uppgift,och i detta fall har jag störst förtroende för polisen !!
  Nu står Carstorp där med byxorna nere…

Kommentera