Åsiktsregistrering i statligt bolag

Sveriges Radio har för vana att åsiktsregistrera folk som ringer till radion.

Det är främst i Ring P1, där en viss Täppas Fogelberg huserar med sina politiskt korrekta floskler, man satt i system att registrera människors politiska hemvist, religionstillhörighet, ålder och sjukdomstillstånd.

Täppas Fogelberg säger sig vara ovetandes och blir upprörd när han får höra detta. SR:s ledning försvarar tilltaget med att databasen inte kan uppröra de som ringer till programmet eller de som lyssnar, men även internt kritiseras åsiktsregistreringen. Till en början registrerades enbart telefonnummer och namn, för att på så vis hindra människor från att ringa in till programmet allt för många gånger.

Vad var det han sa, den där Björn Rosengren? “Norge är Europas sista Sovjetstat”. Hmmm, det verkar som Norge fått en värdig arvtagare och det borde väl Expo uppskatta om inte annat.

Källa: DN

7 thoughts on “Åsiktsregistrering i statligt bolag

 1. Försökte få in följande kommentar i PK-tidningen Helsingborgs Dagblad efter deras publicering av TTs artikel om åsiktsregisteringen. Gick inte.

  SR/SVT är kärnan i PK-medias åsiktsstyrning tillsammans med TT.

  Registreringen ingår i den dolda agenda som ska styra vad vi medborgare ska veta och tycka, vilken terminologi som är korrekt. T.ex vad som är främlingsfientlighet.

  Sedan rantar resten av PK-media efter…

  Pinsamt att detta har läckt ut så klargörande.

 2. Detta är ett steg längre än Sovjet-ockuperade länder typ DDR gick !! Visserligen fanns det ingen orsak att notera vilka religioner personerna hade,eftersom alla var i socialistisk lag förbjudna.T.o.m en präst i Sachsen brände sig offentligt till döds,som en protest mot denna lag !
  Nu väntar vi enbart på,att DDR-liknande fängelser för oliktänkande,skall slå upp sina portar även i Absurdistan.

 3. Jag har varit i mejlväxling med SVT med minst sagt “syrliga” kommentarer. Utgår från att jag blivit åsiktsregistrerad. För djävligt alltihop! SVT borde avvecklas!

 4. börjar deras lilla DDR-kopia falla sönder däruppe i Sundsvall
  dom tror visst dom kan bära sig åt hur dom vill

Kommentera