Hjärnor

Pettersson har alltid undrat om islam gör människor ointelligenta eller om det är de ointelligenta som blir muslimer…

Uppdaterat 2012-12-20: Den här bilden har gett upphov till en liten extrahistoria. Södermanlands Nyheters reportrar och ansvarige utgivare har tydligen inte en aning om vad satir och humor är.

Jag hittade bilden på nätet, publicerade bilden och är anmäld för hets mot folkgrupp efter en artikel i SN. Polisen säger: “Vi är skyldiga att göra en anmälan om vi misstänker att ett brott kan ha begåtts”.

Det kan jag köpa men polisen i fråga borde ta sig en funderare på om han inte i logikens namn skulle anmäla ansvarige utgivaren på SN för samma brott.

SN hittade bilden på nätet och publicerade den…men här räcker det tydligen med att 99:an Carstorp, chefredaktör och ansvarig utgivare på Södermanlands Nyheter hävdar att att det inte är hets mot folkgrupp. Är det sådant som kallas likhet inför lagen?

Nåväl, muslimer finns naturligtvis av alla sorter precis som kristna, tjocka, smala, kloka, dumma, elaka och snälla men märkligt nog finns inte ett enda land där islam har ett avgörande inflytande som fungerar bra med mänskliga rättigheter, åsikts- och yttrandefrihet, oberoende rättsväsende, jämlikhet osv. så frågan kvarstår. Varför?

17 thoughts on “Hjärnor

 1. Kan man döda sina egna barn för sin heder så har man inget i huvet.
  Kan man följa en skrift,bok som skrev 1600 år sedan at göra det till lag idag så ,,,,har man inget i huvet.
  Kan man tillåta giftemål med barn så,,,, har man inget i huvet.
  Listan kan göras jävligt lång, men det det spelar ingen roll för de som inte har någe i huvet försåt sällan att det är fel med muslim och deras tro på koreanen.

  Vill bara tillägga att kristendommen ochså är en sjuk tro.

 2. Araber har låg intelligens och aggressivitetsproblem, det beror på att syskon ligger med varandra. Sen har dom som konverterar oftast låg IQ.
  Islam är ett påhitt av en sinnessjuk kamelägare och pedofil, vars namn var mohammed.

 3. Nja, jag tror inte att storleken diffar så mycket. Det beror på vad man fyller hjärnan med. Man måste också träna den ibland genom användning.

 4. Nä. Ni är så vidriga rasister. Inte lönt o försöka övertyda er om att ni är idioter o har senila minihjärnor. Jag håller firtfarande fast vid min exakta gissning jag gjorde för länge sedan. Nämligen att ni bara är SS , dvs senila sionister

 5. Pettersson. Rasismen inom dig har tydligen krympt din lilla hjärna. islam är för avancerat för din lilla hjärna

  • Ali inte illa pinkat så mycket fel du åstadkommer på så få ord!Islam är ingen ras har du inte förstått det!!?? Varför är du muslim när du inte ens en gång kan skilja på vad ras och vad islam är??
   Kan du tyda bilder?

  • Du Ali, det är med hjärnan som med en annan kroppsdel,
   det är inte storleken som avgör, utan resultatet som
   den åstadkommer!

  • Jag var tveksam, till den övre till vänster men det fick gå. Det finns dock en femte som är så liten att den inte syns. Der är när den övre till vänster slås ihop med den nedre tillhöger då går det fullständigt åt helvete…

Kommentera