37 thoughts on “Södermanlands Nyheter 2012-12-19

 1. Hej Pettersson! I blogginlägget nedan kan du se och lyssna på Klassens ordningsman, Erik Ullenhag, när han på slutet känner sig nödsakad att dämpa brasan en aning och nudda vid vad som de facto krävs för att något skall klassas som ”HMF”.

  Felprogrammerad Bengt

  Mvh
  Adderat

 2. Tommy Tommy!!!!
  Jag vet så väl vem du är och du är ju själv ett politiskt haveri.
  Varför gnälla över invandrarna? Felet ligger inte hos dom, felet ligger hos våra folkvalda politiker som inte fattar att med den invandringspolitik som förs idag, så gräver dom en grav åt vårt tidigare trygga samhälle.
  Så gnäll åt rätt håll.

  • Jovisst ligger felet hos våra folkvalda politiker, men man måste väl kunna begära att människor skall ta ansvar för sina egna handlingar? Om 2 asylsökande arabspråkiga män knappt hinner landa på svensk mark förrän de i grupp våldtar en funktionshindrad kvinna så är det väl knappast endast våra politikers ansvar? Då är det ju någon annanstans det brister.

   • Tack Freja så tydligt och självklart men det finns folk där ute utan sunt förnuft och medmänsklighet. Hassan Mamoud till exempel.

  • Det är naturligtvis politikerna och journalisterna som gör detta möjligt och inte den enskilde invandrarens fel så länge han/hon följer lagar och regler i vårt land.

 3. Ja vem förvånar sig över den smutsiga byk som utgör Svensk
  press? Inga skamgrepp är för låga, det såg vi när en liten
  Norrlands blaska Publicerade en bild där Jimmy Åkesson
  föreställande en kackerlacka som skulle utrotas med kemiska
  medel från en spruta dekorerad med samtliga i sjuklöverns
  symboler. Att denna tidning kom undan utan kritik från något
  håll, inte ens från någon av sjuklövern, ja det säger mycket om
  hur ruttna politiker och journalister Sverige har begåvats med!

 4. Än så länge kan inte polisen beivra brott som detta påstås vara i utlandet. En snabb slagning ger vid handen att servrarna ligger hos wordpress.com i Plano (TX) och i San Antonio (TX), Eftersom Amerikas förenta stater har världens kanske bäst skyddade yttrandefrihet och inget av det som SN anför bryter mot denna så önskar jag bara Kling och Klang lycka till.

  Den som vill veta hur detta fungerar kan enkelt googla efter flashback.org:s holmgångar med inskränkte svenska myndigheter. Hur det gick för myndigheterna? Här är svaret: http://www.youtube.com/watch?v=CWsJcg-g1pg

 5. Och hur hanteras detta av polisen? Är inte detta hets mot folkgrupp. Kan ni fatta? detta händer I Sverige idag? Tack till alla våra politiker som gjort Sverige till en sådan fantastiskt trygg och trevlig plats att leva och bo i för all oss icke-våldsamma hederliga medborgare, och tack alla sk journalister som hjälper till att mörka och dölja sanningen. För att få läsa en korrekt återgiven bild av terrorn i Göteborg så fick man vända sig till norsk media.

  http://www.friatider.se/invandrarungdomar-tande-eld-pa-svensk-flagga

  Och i sann kristen anda så tiger svensken och vänder andra kinden till.

 6. Jag undrar ju varför SN inte skriver något ang dem 2 väskryckningar som skett i Oxelösund dem senaste veckorna.
  Dem skrev om den i Nyköping?

 7. Ali1948:
  Har du sett erbjudandet under ”Till salu” ?
  Denna bönematta skulle ju passar dig (som en absolut ”orasistisk” Islamist),likt hand i handske !!
  Slutar du sedan i dina kommentarer,med alla dina svordomar
  och andra otidligheter,angrepp på Israeler etc.etc.kanske du slipper besöka polisen för ett förhör.

 8. Det var på tiden. Den här sortens grova rasism ska bekämpas.

  Eftersom polisen nu damsuger era rasistkommentarer kommer de att hitta massa bevis.

  Gårdagens kommentar ”arabsvinen” är exakt lik det nazisterna skrek om en annan folkgrupp. O ni vet att sådana kommentarer är olagliga. Vi lär få se om lagen behandlar olika rasister på samma vis?

  • Islam är fortfarande inte en ras! Titta på länken till FB om ”svensken” som lever gott här i vårt land och som är nere i Syrien och dödar, läs på hans FB sida. År inte det rasism? av en ”svensk” här ibland oss, eller vad säger du om de 2 asylsökande som knappt hunnit in i vårt land för att be om skydd och som behöver tolk på arabiska, de går ut och våldtar en funktionshindrad kvinna. Tycker du att man skall bli imponerad av det? Skulle vara intressant att höra vad DU skulle kalla sådana män? Hjältar?

  • Vad bra Ali.nu under min ledighet skall jag gå igenom dina inlägg. Vet bestämt att jag ifrågasatte om du hotade mig en gång då jag inte delade din sympati för Palestina. Borde nog anmäla det som hets mot folkgrupp, känner mig så otroligt kränkt.

   • Ja Freja vi har ju samlat på oss en del, det finns en del kommentarer där han Mr ali riktigt gick bananas om man så säger. Spännande det här och den där Carstorp kastar sten i glashus, inte bra.

  • Du vad är det för en dam som sitter och suger hos polisen,är det månne ett önsketänkande. Varför i hela fridens namn ser du inte till att lära dig svenska ordentligt.

  • Ali:
   Hört talas om utrycket ”hissen går inte ända upp” ?
   Du tror nu att polisen i Nyköping satt till alla resurser för detta skitärende som SN lyckats övertala polisen till

  • Är du nervös nu ali men du har säkert varit med förr. Hur många judar har du kränkt idag och hur många blir det under nästa fredagsbön?

  • Vems lagar är det du käftar om ,är det islams sharialagar,
   så gäller inte dom i Sverige, och kommer alldrig att göra
   heller!

 9. Backa aldrig för hot och anmälningar. Om olyckan skulle vara framme så får vi donera via PayPal eller nåt?

 10. Jag tror tyvärr att detta kan leda til åtal, såvida man kan fastslå en ansvarig utgivare. Men jag håller tummarna och föreslår att ni vid en eventuellt fällande dom upprättar en insamling för att täcka kostnaderna för process och böter. Jag donerar gärna en slant!

 11. Vilken genomsimpel ynkedom av SN. Det ger mig gestapopanikvibbar när en tidning vill bli av med en kritiker med hjälp av polisen. HU.
  Lycka till Petterssons!

 12. Man har svårt att hålla sig för skratt !!
  Hur löjlig kan en redaktionschef vara,som själv dessutom titt som tätt,sprider floskler i sin lilla lokalblaska SN Oootrolligt,men förståligt om ”tidningen” nu sjunger på sin sista vers !!

 13. Frågan är om inte den anmälda bilden med 4 hjärnor också kan användas
  till att illustrera polisen själva.

  • Polisen gör nog så gott de kan, det kan inte vara lätt att vara polis i dagens samhälle, de riskerar att bli kallade rasister när de försöker upprätthålla ordning och de tvingas att gå ut med offentliga ursäkter när någon lättkränkt har blivit förnärmad. Jag tittade på SVT igår angående kravallerna i Göteborg och såg en mörklädd kille stå hotfullt nära en polis och mucka med honom, jag antar att denne yngling bara väntade på en anledning att får ropa rasist och kräva ett fett skadestånd, dessa ungdomar har absolut ingen respekt för lag och ordning.

 14. Demokrati betyder numera ”journaliststyre”. Politikerna är rädda för journalisterna, som i sin tur är rädda för varandra. Stick inte ut för då har du drevet efter dig!

 15. Det här kommer att gå fort, åklagare lägger ner innan man hinner säga flaska.
  Så gjorde man mot mina anmälningar och då snackar vi om vår grundlag som kränktes. Politik är känsligt kapitel och framför allt om man vill lyssna på Sverigedemokraternas torgmöten då krävs det kravallstaket och passiva poliser och åklagare som inte tar sitt ämbete på allvar för i Sverige är det OK att kränka människor som vill lyssna på partipolitik.

  http://petterssonsblogg.se/2012/07/23/demokrati/

Kommentera