Stäng

Ensamkommande barn, unga män eller bara män?

Denna bild visar en klass med de ensamkommande ? som vistas i Mora sedan något år.

Döm gärna själva, men visst är tolkningen av barn något diffus?

flyktingbarn_mora_klass
Klicka för större bild.

I numera traditionell stil har deras tillvaro i Sverige kantats med problem och gnäll. Ni som tror att centerns önskedröm om att dessa nybyggare ska rädda den svenska glesbygden bör tänka om. Dessa ? tänker sticka från Mora så fort de kan och självklart är det storstaden som lockar. Kan ingen tala om det för Annie Lööf?
Källa: DT

16 reaktioner på “Ensamkommande barn, unga män eller bara män?

 1. I t.ex. Sigtuna kommun slutade notan per ”barn” på 15.816 kr per individ och dygn under tredje kvartalet 2011!
  Att totalt kaos och eufori råder inom invandringsindustrins roffa-åt-sig-elit är väl helt uppenbart?
  Frågetecknen rätas ut när man läser de osakliga och rent hysteriska argumentenen FÖR ökad invandring och vidöppna gränser!

  Efter Stefan S, nog så viktiga, kartläggning av blottlagda politikers förehavanden, så är mitt förslag att vi börjar gräva i symbiosen mellan opinionsbildande ledarsidor, vinklade mediarartiklar och diverse snyftreportage, samt författarnas kopplingar till insmugglingsindustrin och den minst sagt lukrativa förvaringen av deras ”guldkalvar”!

  Är ”bert-stjärt” den ende som tror att det går att äta judaspengar?

 2. Ser att Thoralf skriver att de stackars ensamkommande ”baaarnen” kostade 3 miljarder 2011 – säkert minst lika mycket detta år. Hur många familjer hade vi hjälpt på plats för den summan?

  1. Ja Pica pica,han gav t.o.m uppgifter om att vårda ett barn,i vissa hem/kommuner låg kring en dygnskostnad om c.a 15.000:- Tala om att kasta ut pengar i sjön…
   Tydligen är det dit som fattigpensionernas hopjobbade pengar tar vägen,för att inte tala om nedrustningen inom vården !!

 3. Den bilden är så långt ifrån Mona Sahlin och den lilla flickan som man kan komma. Jag blir så förbannad över lögnen vi fick i halsen. Inom kort kommer dessa 12 att importera varsin (eller flera) flickbrudar, hitta sin familj i hemlandet (med den nya I-phonen) och börja göra barn. Kanske hinner de också våldta/träna på ett antal svenska tjejer först. Vi får inte 12 föräldralösa småbarn av båda könen utan en storfamilj x 12 att försörja.

 4. Vilket skräckkabinett! Skicka dem hem till Annie! Då slocknar nog hennes mentalsjuka flin.

  Men det finns något glädjande med bilden också. För i jämförelse med nummer 2 och 4 i övre raden och de 3 första i nedre raden ser ju jag, Gammel-Göta, riktigt ung ut.

  Några barn på bilden då? Näe, inte ett endaste.

 5. ”För små rum, otrevlig, olämplig personal, för få duschar och att ”klanväldet” från hemlandet kvarstår i gruppen”, är bara några av de klagomål som de små kverulanterna framför.

  Minst 2 st. ska ha förföljt flickor på ett obehagligt sätt, vilket skrattas bort av personalen.

  På ortens badhus ”försvinner” värdesaker frekvent just på måndagar, den enda dag när småttingarna är där och plaskar (i barnpoolen?) med sina badleksaker.
  Självklart har de otacksamma små ”illbattingarna ” erhållit egna, nya cyklar, men ändå stjäls cyklar från den närbelägna skolan.

  När får vi se en rymlig lagerlokal uppföras för skattepengar, som rymmer frukterna av barnens samlariver?
  Det är bråttom, för rummen är redan alldeles för trånga för allt stöldgods!

 6. Man kanske förstår att så få vill öppna sina hem och bli värdpar för dessa unga män.
  Har man tonårsdöttrar hemma och möts av dessa herrar som knackar på dörren och vill bo i rummet intill så…

  1. Det fanns en tid då jag var beredd att öppna mitt hem för ett litet barn. Jag trodde på det jag läste och hörde på TV och radio att det var baaaaarn men jag förstod att så inte var fallet och la ned det projektet.
   Att ta emot en ung man från kultur där man anser kvinnor som djur, NEJ TACK. Ett farligt projekt.

  1. Njae det kan inte stämma för dom blinda brukar ju se med sina händer. Aj känsliga fingrar på skäggstubb….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: