Snart jul, å då skall man vara snäll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ber om ursäkt!

Första advent, förra söndagen publicerade vi bland annat bilden nedan! Den var naturligtvis avsedd att illustrera vad vi tycker om vålds och hatskriften koranen!

koranus (1) toapapper

Det upprörde en del känsliga muslimska sinnen, det var naturligtvis inte avsikten att göra folk upprörda inför den kristna högtiden , utan vi ville bara illustrera vad vi tycker att koranen lämpligen kan användas till.

En bok så fylld med hat och uppmaningar till våld borde vara förbjuden i civiliserade samhällen eller i alla fall försedd med varningstext och bara säljas till vuxna personer som har så mycket förstånd att dom kritiskt kan granska innehållet.

Inför julen, som firas till minne av den mycket fridsamme Jesus födelse så borde vi naturligtvis valt bilderna nedan i stället för att visa vad koranen lämpligen kan användas till!

Koran gris origami

Origami, konsten att vika papper

Koran hund origami

Att vika upp dessa små grisar och hundar kanske också kan hjälpa mot eventuella fobier mot dessa rara djur

8 thoughts on “Snart jul, å då skall man vara snäll!

  1. Onda syften om någon gjorde likadant med bibeln så hade du inte lyft på ögonbrynet. Men man kan lika gärna göra det med sagan om ringen eller någon annan bok det är bara papper med en text. Hatet står du för och hakar på allt som sägs om islam och koranen. För kom inte och säg att du inte hatar oss som tycker det här är kul då ljuger du. Så ta och vakna det är bara papper med en text som berättar om sjuka saker som aldrig hänt det är uppdiktat precis som sagan om ringen.

  2. Pettersson o fj.redaktionen ansvarar för detta inlägg som nu länkas vidare.

    Jag vet precis vilka onda syften ni ( SS) har.
    Lycka till med ert patetiska o sjuka hat

  3. Man ska inte retas sa min mamma alltid. Det räcker med att tänka fula saker, man behöver inte göra dem..

Kommentera