Misshandel under taekwondo-SM


Sverigeettan Milad Ashna kommer att polisanmälas efter att ha sparkat ned sin motståndare efter en match i taekwondo-SM.

– Det värsta jag har sett, säger huvuddomaren Reza Abrishami

Flemming Nielsen fick en hoppspark i ryggen och fick föras till sjukhus i ambulans, skriver City i Helsingborg. Händelsen fångades på film av en åskådare.

– Det kändes som att allt krossades i kroppen. Jag trillade till marken och kunde inte resa mig upp, säger Nielsen, som tänker polisanmäla händelsen. Nielsen, som vann brons i samband med SM-tävlingen i Malmö, är nu sjukskriven den närmaste veckan och äter smärtstillande medicin.

-Pettersson säger inte mer än att Sverigeettan Milad Ashna ser ut att vara en snäll och ödmjuk kille som absolut inte skulle hoppa på någon när matchen är avblåst…

milad

Läs mer plus film HÄR 


4 responses to “Misshandel under taekwondo-SM

 • kalle junior (@kallejunior1)

  Kan omskurna va bra på Taekwando?? står att han var bäst i landet?!?!? Jag kan ingt om kampsport. Våld bland omskurna e ingt nytt

  Gilla

 • Mats

  Jag tror inte Milad ville göra motsåndaren illa egentligen – han var bara upphetsad av matchsituationen. Enligt uppgift från hans lillebror Emran skall han ha gråtit efter matchen när han fick rejält med skäll av sin pappa Mirwais och mamma Zohra som båda officiellt tagit avstånd för sonens osportliga beteende.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Nä just det, han hade väl bara inte kopplat ihop sina gråceller när han utdelade den där sparken. Han förstod inte att det kunde skada med en spark…….
   Han fick skäll av mor och far och bölade ut, stackars han…………

   Gilla

 • OLLE.

  Usch vilken loser.
  Osportsligt och jag hoppas han får smaka på egen medicin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: